7 Ocak 2013 Pazartesi

I love... Lemons&Limes Duş Jeli



Merhaba canlarım,
Yazın yapmış olduğum alışverişlerin yorumlarından devam edeyim istiyorum. Ne kadar stok hastasıysak 6 ay da ancak fırsat geliyor kimi ürünlere kimi ürünlere 6 ayda bile fırsat gelmiyor :S Neyse en azından kullanabiliyoruz ona bakalım dimi hafifletici bir nedenimiz olsun :)

I love ürünleri henüz Watson's lara gelmemişti ben bu duş jelini aldığımda açıkçası geleceğini bilsem almazdım çünkü şuan Watsonslarda 10 TL ye satılan bu duş jelini ben Sevilden 17.5 TL ye almıştım :S arada resmen % 75 fark var Sevil firma sahiplerinin bu uçurumu düzeltmesi lazım bence :S

Ürünün yapısına kokusuna dokusuna gelecek olursak: 
Yapısı ne tam jel ne tam krem ortada bir ürün, az dökünce deli gibi köpüren duş jellerinden değil maalesef life bolca dökmek gerek. Ha ben azıcık döksem yetecek duş jellerini de bol dökmeyi seviyorum :) Kokusu tam keskin limon değil zaten içerisinde ıhlamur da var (: Çok değişik ekşi mayhoş limon dolu bir koku ama tarifi yok şimdi anlatamadım denk gelirseniz bakın anlayacaksınız beni :) Fresh bi kokusu yok ama taze ekşi bir koku ama mentol tarzı değil yani. Duştan sonra maalesef en fazla 10 dk teninizde kalıyor sonra uçup gidiyor birçok duş jelinde olduğu gibi. Bunun dışında yine en güzel özelliklerinden biri de içeriğinde Paraben olmaması.

Kısaca duş jeli hastalığınız varsa benim gibi I love ürünlerine göz atın mesela ben bu bitince Mangolusunu da alacağım :) Bittikçe ve denk geldikçe sık sık bizim eve girecek bir seri I love :) Bunda kokularının güzelliğinin yanında şişesinin şirinliği ve arkasında yazan o sanki duş jeli benimle konuşuyormuş gibi ilştirilen küçük notun da etkisi var :) Fotoğrafını çekemedim maalesef suya değince soyuldu biraz :S Ama okumak isterseniz bloglarda gördüm daha önce ben :) 




8 yorum:

goncaninguncesi dedi ki...

limon kokusunu çok severim bende deneyeceğim :) watsonsun kendi duş jelini kullanıyorum çok memnun değilim birde bunu deneyeyim..

http://goncaninguncesi.blogspot.com/

Dünden Bugüne dedi ki...

Hızına yetişmek ne mümkün..
Bayılırımmm lemons kokusuna :)
Birde bol köpürseymiş, tadından yenmezmiş.

Unknown dedi ki...

http://dgbutik.blogspot.com/2013/01/ve-ve-ve-bizde-sonunda-cekilis-yapmaya.html çekiliş varrrrr

Tuba Şahin dedi ki...

Ben ne zaman Watsons'a gitsem hep bitmiş oluyor canım yaa bir denk getirip alamadım :(( Hatta geçen gün el kremlerini aldım ama bunlar yok işte.. Ama bir gün mutlaka deneyeceğim bende =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

@gonca
Watsons duş jellerine göre baya bi memnun kalırsınız emin olun :)))

@yasemin
canım benimmmmm muhakkak denemelisin bu kokuyu :) özledim bu arada burdan yazmasam iyiydi ama (:

@deryel terzi
teşekkür ederimmm :)

@koyukırmızı
sevilen ürün olunca kalmıyodur canım doğru :) inş bi denk geldirsem ben alayım sana :))

Adsız dedi ki...

Denemem gerekenler listesine not aliyorum :) Tesekkürler <3

Sevgiler
Duygu

Adsız dedi ki...

I'm really enjoying the theme/design of your blog. Do you ever run into any web browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my blog not operating correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any recommendations to help fix this issue?

Visit my homepage - faxless payday loans

Adsız dedi ki...

Fabulous, what a web site it is! This web site presents valuable data to us,
keep it up.

Feel free to visit my blog thetaoofbadassreviews.jigsy.com
My webpage > thetaoofbadassreviews.jigsy.com