17 Haziran 2012 Pazar

Pastel 14



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Sınav stresinin tavan yaptığı şu günlerde post yazasım da gelmiyor, günler yoğun geçiyor sıcaktan ders çalışılmıyor hiçbir şeyde yapılmıyor. Bari kısaca bir oje postu yazayım da ortalık boş kalmasın :) 





Pastelin bu ojesini Liu'nun düzenlediği ojeleşme etkinliği vesilesi ile bana Sevgili Aswang göndermişti. Hemen denedim ben de ve çoook sevdim. Maalesef fotoğraflarda tam rengini yakalayamadım. Tam ışıkta çektiğim zaman nedense sürekli lacivert çıktı. Sanırım lacivert alt tonlu bir oje bu :) Parlak bir oje kendisi simli değil ama parlak. Eğer mor rengini seviyorsanız mutlaka koleksiyonunuzda bulunması gereken bir renk benden size tavsiye en kısa zamanda edinin bir tane (: Ben çok sevdim ve sürekli kullanacağım ojelerimin arasına aldım :)


Pastelin ojelerini denemeyen sevmeyen yoktur zaten diye düşünüyorum. Bilmem yanılıyor muyum?




5 yorum:

Unknown dedi ki...

ben çok beğendim rengi.sizede çok yakışmış

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Ah o ellerin çok güzel seninn , oje ayrıca çok yakışmız :* Aswangımıza sağlık :) Sınavdan bahsetmişsin , Başarılar tatlım , benimde o dönemlerim çok zorlu geçmişti ama bittiler gittiler artık , zaman çabuk geçti :)

Banada beklerim :)
http://rimellikiz.blogspot.com/

Artemis-Tanrica dedi ki...

Valla mor rengı pek kullanmıyorum ama sana çok yakışmış bebegmmmmmmm .).)

Gizem İzmirli dedi ki...

Bu ojeden bende de var. Dediğin gibi lacivert ağırlıklı. Hatta ben bazen bir kat lacivert sürüp üzerine bundan sürüyorum, yanar döner bi renk oluyo =)

gizemizmirli.blogspot.com

goncaninguncesi dedi ki...

bende pastel ojelerimle aşk yaşıyorum bu aralar tırnak süslemesine takmış durumdayım..senin ojelerini de çok beğendim :)tırnak süslemelerime göz atmak istersen beklerim

http://goncaninguncesi.blogspot.com/