26 Haziran 2012 Salı

Markafoni Siparişim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Öncelikle ya sabır diyorum yine fotoğrafım yanken dik oldu :S niye böyle oluyor anlam veremiyorum bilgisayarım da yan blogger da dik :S


Her neyse 1 kadın 1 erkeği izleyenler varsa bilirler Zeynep evdeyken kafasında sürekli değişik bandanalarla gezer acayip merak ediyordum ben de o tavşan gibi bandanaları nerden buluyor nasıl öyle duruyor diye :) 


Geçenlerde markafoni de 1 kadın 1 erkek butiği vardı :) Tabi görür görmez gözlerim fal taşı gibi açıldı o ara da sevdiceğimle telde konuşuyorum bir yandan ayyyy dedim Zeynebin bandanalarından var tabi hemen beğendiğim bir tanesini bana hediye aldı :)


Aslında 10 gün kadar oldu siparişi vereli ancak bugün elimde oldu. Bir daha kampanya olursa mutlaka kırmızısını da alacağım :) inanılmazz beğendim.


Aşağıda gördüğünüz gibi aslında bandana şeklinde değil o görünen bezin içinde incecik bir demir var çok rahat eğilip bükülebilen onu büküp kafanızın şekline göre ayarlayıp üst kısmada tavşan kulakları şeklinde şekil verebiliyorsunuz isteğinize kalmış :)) Zeynep'te gördüğümde hiç anlamamıştım böyle bir şey olduğunu :) çok orijinalmiş çok sevdim ben :) Bütün bandanalar kafamı acıtırdı bu bandana ise varlığı yokluğu bir :) eğer böyle değişik şeyler seviyorsanız ya da Zeynep'te görüpte benim de olsuuun dediyseniz mutlaka tekrar kampanyası olacaktır takipte olun :)




Aşağıdaki videoda Zeynep'te nasıl göründüğünü izleyebilirsiniz :) kesinlikle kefilim çok rahat bir şey ve çok güzel :) Fiyatı ise 10 TL idi.




12 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

canım bandanan çok güzelmiş....
videoyuda izledim...
güle güle kullan...
bende alışveriş sitelerinden alışveriş yapmayı çok seviyorum...
yaşasın alışveri yapmak...

kocaman sevgiler...

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Haha çok tatlı tavşan gibi :D Güle güle kullan canım benim :*

Artemis-Tanrica dedi ki...

Bu bandanalardan Adana'da bulsam en az 6/7 tane alırım çook begenıyorum ya çok şık duruyor .) ahh ahh ben yıne sap kaldım iyi mi .)) .))

Audrey dedi ki...

Kaç gündür söyleyeyim diyorum ama vazgeçiyorum. Benim Facebook'da yan resim konusu başıma geldi paylaşayım, belki yardımı dokunur. (: Resimlerimi pcde istediğim şekilde çevirip Facebook'a yüklediğimde, site orijinal haline çeviriyordu. Sonra fark ettim ki orijinalini yüklediğimde kendisi doğru konuma getiriyor. Sanırım yüz tanıma vs gibi bir yöntem kullanarak. Ama bir blogger değilim. O yüzden buradaki olay nedir bilemiyorum. (: Umarım işine yarar. ^^

Tuba Şahin dedi ki...

Yaa bende istiyorum bundaaan:( Bu bölümü izlediğimde benim de ilgimi çekmişti çok beğenmiştim. Güle güle kullan canımm sana da çok yakışacak eminim =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

@gurme şirine
evet canım yaa yaşasın alışveriş :) teşekkür ederim (:

@rimelli kız
teşekkür ederim canım cidden çok tatlılar yaa :)

@artemis
canım benim sen kart çıkarınca ben de atanınca biiir sürü alırız bunlardan :) satan yer bulursak aslında daha iyi olur (:

@audrey
bir de onu deneyim canım ama baya bir yol denedim olmuyor :)

@koyukırmızı
canım benim bir daha butik açılırsa mutlaka sana haber vericem :) teşekkür ederimmmm :)

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Hayırlı olsun,sanırım Lacheen isimli dikiş ustası bir blogger (yıllardır severek takip ederim) çok çok güzellerini yapıyordu.

üşenmedim aradım buldum,buyrun:=)

Dönem dönem kendi yaptığı muhteşem ürünleri de satışa koyuyor,bilmiyorsanız takip edin derim:)

http://www.lacintenel.com/2011/06/telli-bant-yapm.html

Tipik yasemin dedi ki...

:D ben bunun gibide değilde renkli ve desenlisini sanırsam ltb de görmüştüm şiddetli yanılmıyorsam tabi:D

deeptone dedi ki...

markafoni pek severim.
bunları da hiçbi arkadaşta görmemişim.
:)

Adsız dedi ki...

Markafoniden birkaç kere alışveriş yaptım hiçbirinden memnun kalmadım trendyol ve modagram'dan alışveriş yapıyorum :) alışverişlerimi yavaş yavaş koyuyorum takip edebilirsiniz.
http://moroje.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ηi, every time i useԁ to check blоg pοstѕ heге in the еaгly hοurѕ in the dаωn, sіnсе і like to gaіn knowledge of more and more.


my homepаge seopressor version5

Adsız dedi ki...

Bunlardan istanbul/bağcılarda bir bijuteride var 2 3 tl kumaşa göre değişiyo çok güzeller bende puantiyeli var bide düz siyah şimdi kurukafalılarından arıyorum bulursam alıcam ayrıca hayırlı olsun sizinkide:)))