1 Haziran 2012 Cuma

La Senza.Com dan Jest


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçenler de La Senza dan yaptığım alışverişi şu postta paylaşmıştım. Malum bir talihsizlik olmuştu kutum yamulmuştu ojelerden birinin kapağı açılıp akmıştı. La Senza ekibiyle bunu paylaştığımda iade ya da değişim yapabileceklerini söylediler bana lakin bir ojenin iadesi değişimi daha masraflı olacağı için ben ojenin rengini de sevdiğim için gerek yok demiştim ki buna müteakip bana beğendiğim başka bir rengi yollamak istediklerini söylediler. Ben de severek kabul ettim :))))) 


Yukarı gördüğünüz gibi bu kez kırılabilir diye kocaman yazı yapıştırmışlar kutum sapasağlam geldi :) Aşağıda da görüldüğü gibi her yerini doldurmuşlar kutunun.





Ben bu kez kırmızıyı çok sevdiğim için kırmızı oje istemiştim. Ojemin yanında bir de o güzel karton kutularından yollamışlar ki siparişi ilk verdiğim de umarım kutunun içine karton çantalarından da koyarlar demiştim ama çıkmamıştı :) bu kez yollamışlar çok sevindirdiler beni.



Kısaca gerçekten müşteri memnuniyetine önem veren bir ekip var karşımızda. Güvenilir güzel bir siteden gayet uygun indirimli fiyatlarla alışveriş yapmak isterseniz sizi https://www.lasenza.com.tr/ bu adrese alayım :) Emin olun bir daha aynı problem yaşanmaz ojeler de ve lip glosslarda kampanya devam ediyor.






Dipnot: Tırnağımdaki oje de la senzanın pembe ojesi :)) yakında yazısı gelebilir fotoğraflarını beğenirsem :) Bu arada adres bilgimi de açık bıraktım yurdun adresi ya rahatım :))))

5 yorum:

Gizem İzmirli dedi ki...

Çok sevindim canım... güle güle kullan =)
gizemizmirli.blogspot.com

Gizem İzmirli dedi ki...

Bir de ojelerle ilgili yorumlarını merak ediyorum. Bi arkadaşım beğenmemişti. Kokusuyla ve kıvamıyla ilgili kötü şeyler söylemişti.

http://vanilyayagmuru.blogspot.com/2012/05/la-senza-nail-polish.html

kozmetikkedisi dedi ki...

canım ojelerin kalitesi nasıl sürümü fln kalıcılığı nasıl bende almak istiyorum da yorumlarını merak ediyorum?

Bak Bu Harika dedi ki...

kırmızı oje favorim. Bende bloğuma beklerim.

görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com

bakimliolmakasktir dedi ki...

@kelebek
teşekkür ederim canım çok sağol :)
kıvamı evet fazla cıvık sürerken çok dikkatli olmak lazım ama renk vermesi güzel simli ojeleri bile tek katta renk veriyor kokusunu da şimdi dikkatimi çekti sürerken dikkatimi çekmemiş bile evet yakından koklayınca ağır ama sürerken bana ağır gelmedi

yani görüş farkı diyeyim bilemedim neden o kadar memnun kalmamış vanilya yağmuru ama ben o kadar rahatsız olmadım ki şuan 1.5 liraya geliyor tanesi denemeye değer yani