24 Haziran 2012 Pazar

Flormar Pretty Ruj 309


Merhaba Sevgili Okurlarım, 
Bugün ya blogger da bir problem var ya ben de :S yine üstteki fotoğrafımı yan yükledi. Düzeltmem için ne yapmam gerektiğini bilen var mı acaba? Bilen varsa lütfen yardımcı olun bana sinir oluyorum çünkü :S


Flormarın bu ruju yine benim meşhuur hediye paketimden :) tekrardan canım arkadaşım koyukırmızıya teşekkür ediyorum.


Flormarın süpershine rujlarını da denemiştim ama ne yalan söyleyim pretty rujlarına daha çok bayıldım. Bir kere yumuşacık bir ruj hele o kokusu insanı bitiriyor bildiğiniz çikolata kokuyor :) hatta daha güzel kokuyor çikolatadan :) lakin tadı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim (: 


Kalıcılığı ise fena değil bir şey yeyip içmedikçe sağlam ama bir şeyler yerseniz rujuda yemiş oluyorsunuz :))


Benim ince düşünceli arkadaşımmm ojemle uygun diye bu ruju almış bana cidden uyuma bakar mısınız aşağıdaki fotoda :) Eğer bu tonları seviyorsanız bir adet süpermatte m123 ve bir adet pretty 309 almalısınız uyum muhteşem haberiniz olsun :)




Swatch ise aşağıdaki gibi ben ilk gördüğümde biraz daha nude bir duruşu olur diye düşünmüştüm ama kahve şeftali arası bir duruşu var. Ki ben ruj ne renk olursa olsun kişinin
dudağına göre şekil aldığını düşünüyorum. 

Ben kendime çook yakıştırdım bu renk bir rujum ise yoktu :) Çok memnun kaldım cidden ve serinin diğer renklerini de almayı düşünüyorum. Diğer renkleri merak ediyorsanız buradan inceleyebilirsiniz.


9 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Ruj-oje kombinini çok seviyorum canım. Bir ruj aldığımda mutlaka ojesini de bulmaya çalışıyorumki uyumlu uymlu dolaşıyım ortalıkta =)

Çağla dedi ki...

masaüstünde resmi cevirmen gerekir canim.. bu arada rujun rengi cok güzel.. :)

banada beklerimm..

www.ciimciime.blogspot.com

bakimliolmakasktir dedi ki...

@koyukırmızı
senin sayende artık ben de öyle olucam canım benim :))

@çağla
canım fotoğraf zaten çevrili normalde masa üstünde buraya atarken blogger kendi çeviriyo :S

Adsız dedi ki...

kırmızıııııııııııı <3

Gurme Şirine dedi ki...

oooo kırmızı en sexi ruj rengi :))
yeni rujun hayırlı olsun canım...

kocaman sevgiler...

bakimliolmakasktir dedi ki...

kızlar o ruj kırmızı değil amaa :))) kahve tonlarında (:

deeptone dedi ki...

oce ve ruj kokusu bayılırııım.
:)

Unknown dedi ki...

Dünyaca ünlü kozmetik, parfüm ve makyaj markaları, en hoş kokular, fırsatlar ve yüksek müşteri memnuniyeti ile hizmetinizdeyiz.
Güncel parfüm fiyatları için sitemizi sık sık ziyaret etmeyi unutmayın.
Son trend Erkek Parfümleri ve Bayan Parfümleri hakkında bilgiler, haberler ve ünlülerin parfümlerini blog sayfamızda bulabilir ve sizde takip ettiğiniz ünlülerin parfüm ve makyaj sırlarını öğrenebileceksiniz.
Çok yakında dünya markalarının en çok tercih edilen Kozmetik modellerini sizlere en ucuz fiyatlara sitemizde bulabileceksiniz.

Adsız dedi ki...

hım oo ıyımıs bu baya prety dıyınce mınıkmı bu fıyatı ne kdrdı aldıgında bu rujun bıde dudakda nasıl duruyor sımLi gıbı hafıfden ıyımı ?