11 Haziran 2012 Pazartesi

Essence Likit Eyeliner



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Dün Artemisle Essence in eyeliner larından konuşuyorduk :) Kızcağıza gönderdim eyelinerı aldırdım lakin o jeli almış ben likiti :) en azından kıyaslama şansımız olacak böylelikle :)
Ben bu eyeliner ı maalesef almakla acele etmişim tester ürün olmadığı için ucunu görmemiştim üründe minicik olunca dedim ince uçludur heralde. Lakin ben de var olan flormar dipliner gibi ucu. Tamam flormardan daha güzel ama ben bu işte çoook acemi olduğum için sadece kirpik diplerime sürmeyi beceremiyorum kalın çekiyorum kalını da kendime yakıştırmıyorum. Kullanmayı bırakmayacağım ama öğrenene kadar devam :) 
Daha önce bir çok blogda okudum zaten Mac le bile yarıştığını o yüzden fazla söze gerek duymuyorum. Kullanan herkes memnun. Ben de gayet memnunum.
Rengini harika veriyor eli maharetli olanların çok rahat ve çok güzel güzel çekebileceği bir eyeliner. Fiyatı da zaten daha bir alınır kılıyor kendisini 8 9 TL civarındaydı sanırım :)  


Dipnot: Daha swatcha olarak elime bile doğru düzgün çekememişim ki gözüme nasıl çekeyim :) Öğrenmek için ucu daha ince sadece kirpik diplerime çekebileceğim bir eyeliner önerecek olan var mııı :)


7 yorum:

Adsız dedi ki...

Benimde eyelinerimin ucu kalin ama bende kalin olmasini seviyorum :) Elim ona alismis, bir de gözlerimi daha güzel gösterdigini düsünüyorum. Ama yazdigin gibi aliskanlik.
Hmm.. ince uclu Loreal`in güzel bir eyeliner`i var diye aklimda ama tam olarak hangisiydi hatirlamiyorum.Emin olur olmaz yazicam yorumumu :)

Sevgiler
DyG

Tuba Şahin dedi ki...

Loreal super liner canım vazgeçemeyeceğim eyelinerımdır ama essence si de merak ettim bir türlü gidemedim yaa :(

Polishist dedi ki...

Ben ince sürmek için kirpiğimin üstünden değil de kalem sürer gibi alt kısmından uyguluyorum. Elim ona alıştı:)

Gurme Şirine dedi ki...

kesinlikle kalın uçlar benimde tercihim....
kocaman sevgiler...

Artemis-Tanrica dedi ki...

jele gecme sozu aldım senden :D birlikte sürüp gezeriz artık bol bol :DD:

bakimliolmakasktir dedi ki...

@dyg
teşekkür ederim canım loreale bakacağım bir ara :)

@koyukırmızı
sağol tatlım :) ben de bir deneyeyim onu en kısa zamanda artık öğrenmek istiyorum :)

@polishist
öyle sürünce gözlerini yakmıyor mu canım ya ben gözüme sürerken bile içine kaçınca acayip yanıyorum :s

@gurme şirine
sağol canım :) ben pek beceremiyorum kalın uçlu malesef :S

@artemis
tamamdır bebeğim alıcam ben de sürüp sürüştürüp gezicez :)

Adsız dedi ki...

şu jeL eyelınerlar daha biR kolay kalıcı ve çekici gelıyor bana nedense fırcayla yavas yavas hareketlerLE cekılebıır aslnda oyle elını hc bırakmadan cekenler var ama ılk basdA o sekılde surulrSa daha ıyı alışıyor ınsaN....