1 Haziran 2012 Cuma

Eczanemizde.com Alışverişim


Merhaba Sevgili Okurlarım, 
Çarşamba günü şöyle bir eczanemizde com da neler var bakayım dedim. Sebamedin ürünlerini bir hayli indirimde görünce dayanamadım ve alışverişe başladım :) Çarşamba günü verdiğim sipariş Cuma günü geçti elime herkese bir günde giden kargo bana iki günde geldi mesafeden dolayı sanırım! :) Kutu da gelirken yamulmuş aslında kutu da bir problem yok ama kendi yamuk heralde anlamadım :)


Aşağıda gördüğünüz gibi gayet sağlam bir paketleme yapmışlar o naylona sarılı olan Listerine ağız gargarası onun için bohça yapmışlar :)))



Gelelim aldıklarıma genel itibari ile ihtiyaçlarıma yönelik bir alışveriş yaptım. Dediğim gibi Sebamedin tüm ürünlerinde %40 indirim vardı. Bende Sebamed 50 faktör güneş kremini aldım ilk olarak fiyatı 28.80 TL


Yine Sebamed'in göz çevresi kremini birkaç blogda görmüştüm göz çevrem bu ara gerçekten kuruyor hissediyorum denemek istedim onun da fiyatı 13.65 TL daha hesaplısını bulamazsınız :)))


Sensodyne de ise 100 ml diş macunu alanlara 50 ml hediyeli kampanya vardı o da çok uyguna geliyordu 14.50 TL


En son da Listerine ağız bakım suyu aldım bu sıfır alkol olanı yeni yeni satılmaya başladı ve fiyatı marketlerde de ancak o kadar almışken onu da alayım dedim 15.75 TL da onun fiyatı.





Toplamda kargoyla beraber 76 küsür TL lik bir alışveriş yaptım ve yaptığım alışverişin sample ları aşağıda görüyorsunuz sadece tanıtım kağıtları... Açıkçası biraz alındım be ve ticaret ahlakına yakıştıramadım blogu olanları biliyorlarsa bir sürü sample vs ürün yolluyorlar bize de sadece broşür :) daha önce Özi de aynı olayı yaşamıştı ama ondan özür babında sample vs ürünler yollamışlardı bakalım benim yakınmamı görecekler mi? ...


16 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Sample konusunda haklısın cnm. Benim kutumdan broşür bile çıkmamıştı. Kötünün kötüsü var yani =) Güle güle kullan aldıklarını

bakimliolmakasktir dedi ki...

oy oy oy o daha kötüymüş canım gerçekten :) biz de böyle çifte standart uygulamayan sitelerden alışveriş yaparız artık alternatif bol malum :)

Gurme Şirine dedi ki...

canım ya sen naptın böyle :))
valla alışveriş de beni de geçtin hızına yetişemiyorum :)))
güle güle kullan canım...
olsun lazım olan şeyleri almışsın...
ihtiyaç yani :))
şu sensonayd diş macununu bende kullanıyorum hiç memnun değilim...
daha önce signal what nov diş macununu kullanıyordum çok memnundum acayip beyazlatıyor ve ağzı ferahlatıyor şimdi yine signale döneceğim :))ufak bir bilgi paylaşmak istedim canım...
ve şirine gider...
hayırlı geceler canım...
bi ayrılamadık bu akşam :)))

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok sinir bozucu bir şey ya sample vermemeleri.:) güle güle kullan aldıklarını. Ağız bakım suyundan ben de almak istiyorum ağzı yakmıyorsa.gözlerim yaşarıyor sensodyne ile

Jsjs kdksks dedi ki...

ben bu gece de alışveriş yaptım bakalım ne zaman gelecek ama daha önce Neutrogena pembe greyfurt peeling ve jel sonra bioderma ürünlerine notumda belirterek istemiştim sample göndermişlerdi, notta belirtmediysen belki göndermemiş olabilir diye düşünüyorum?

Unknown dedi ki...

AS

Unknown dedi ki...

Değerli MÜŞTERİMİZ,

Eczanemizde.com da her müşteri aynı değerdedir. Kimseye özel paketleme yapılmaz. İlgili yazıda ki paketi görenler bilirler her müşterimize aynı paket aynı özenle gider. Bazı günlerde binlerle ifade edilen sayıda sipariş alan bir operasyonda siz istesenizde kişiye özel paketleme yapamazsınız.
Numune konusunda talepleri şimdiye kadar hiç geri çevirmedik. Fakat eczanemizde.com dan alışveriş yapan binlerce müşteri farklı farklı profillere sahip müşterilerden oluşmaktadır. Hayatında bazı kozmetik markalarını hiç duymamış müşterilerimiz de mevcut, bütün ürünlerini denemiş müşterilerimizde mevcut. Kaldı ki sadece bu markalarda bile o kadar çeşit var ki yağlı cilde sahip müşterimizin işine yaramayacaktır kuru ciltler için olan bir krem.
Paketlerimizi yapan birimdeki arkadaşlarımız işlerini özenle yapmaktadırlar. Bununla beraber 12000 çeşit ürün hakkında bilgi sahibi değillerdir. Kutuların içinde broşürler kendileri tarafından müşterinin cinsiyetine göre konmaktadır. Ve standart bir prosedürdür fakat numuneleri doğru bir şekilde koyamayacaklarıdan ötürü operasyondaki arkadaşlarımız numune dağıtımını yapmaktadır. Rastgele bir numune gönderimi memnuniyetten çok memnuniyetsizliğe sebebiyet veriyor. Sadece sebamed markasının bile yağlı cilt, kuru cilt, yaşlı cilt, sivilceli cilt için değişik çeşitlerde ürünleri mevcut.
Bir dönem dediğiniz gibi her siparişe bir numune koyma yoluna gittik. Daha sonrasında bize dönen telefonların ve yakınmaların sayısını tahmin bile edemezsiniz. "Bu benim cildime uygun değil. Ama ben kadınım bu erkek ürünü ne yapayım. Eee benim bebeğimde yok bu ne işime yarayacak...."
Bu sebeple sadece talep eden müşterilerimize ( Sadece bloggerlara değil tüm müşterilerimize elimizdeki numunelerden uygun olanları gönderiyoruz. Sizin siparişinizde bu şekilde bir not mevcut değil, bu sebeple alışverişinize uygun broşürler koyulmuş sadece.

Yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayı her pakete numune koymuyoruz. Fakat numune talep eden müşterilerimizi şimdiye kadar hiç boş çevirmedik


Kaldı ki eczanemizde.com müşterilerine numune göndermeyi de taahhüt ediyor değil. Biz size sadece siparişinizi verdiğiniz ürünleri hızlı ve güzel bir şekilde göndermeyi taahhüt ediyoruz.
Gmz. Hanım, haklısınız kutunuzdan broşür bile çıkmayabilir.
Tüm bu söylediklerimizin ışığında bizi anlayacağınızı umuyoruz.

bakimliolmakasktir dedi ki...

Merhabalar Abdurrahim Bey ben zaten size kötü bir şey söylemedim not olarak düşmem gerektiğini bilmiyordum çünkü hangi blogda okduysam inanın hepsi eczanemizde.comun gönderdiği sample lar tester lar da bunlar diyerek fotoğraflamışlar bir de öyle yazmışlar hatta daha bu sabah yayınladığı postta aynen böyle demiş "bu ürünleri bana eczanemizde.com jest yaparak yollamışlar" yani benim buradan anladığım her blogda da görünce her alışverişe ufakta olsa tester sample koyduğunuz olmuştu yani sorun siz de değil blogların yanlış yansıtmalarında yani deseler ki biz bu sample ları istedik onlarda bizi kırmamış yollamışlar ben de sample istediğimi belirtirdim alışveriş notumda ki bioderma h2o nun sample ını çok istiyordum ama yazmadım. Her neyse benim için güzel bir alışverişti yine de diğer alışverişlerimde belirteceğim eğer sample istersem :)

ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum amacım kesinlikle sitenizi kötülemek değildi ben blogların yanıltmasına uğramışım sadece bundan kaynaklı bir yanlış anlaşılma oldu tekrar teşekkür ediyorum...

Jsjs kdksks dedi ki...

ben de yazdım canım alışverişimi umarım faydası olur; http://svieridoroga.blogspot.com/2012/06/eczanemizdecom-alsverisim.html

Gizlibahcem dedi ki...

yaa ben de vichy nin 30ml lik 50 faktor gunes kremini 25'e aldım,keske sebamed e baksaymısım:)
güle güle kullan canımm..
blogunu sevdim,kesfediyorum şimdi bana da bekleriimmm <3

http://obenimgizlibahcem.blogspot.com/

http://obenimgizlibahcem.blogspot.com/

Moda Masalları dedi ki...

olay olmuş burada yaa :)) neyse canım güle güle kullan sen. Eczanimzde.com sitesini de bu aralar her yerde görüyorum herkes memnun. Bende eczaneye gidiyorum bu tarz şeyler almaya 300-400 liralık alışverişte yapsanız hiç bişey vermiyorlar :) ama bende artık eczanemizde.com`dan almayı düşünüyorum :))

Moda Masalları dedi ki...

Ayrıca senin blogundaki şikayetine cevap vermeleri, d,kate almaları da çok güzel. Böyle işletmeleri seviyorum

Bak Bu Harika dedi ki...

hayırlı olsun aldıkların. bende bloğuma beklerim.

Görüşmek üzere

www.bakbuharika.blogspot.com

Adsız dedi ki...

bence tester sadece bloggerlara gidiyor. Eczanemizde.com dan iki kere ve baya yüklü bir
miktarda alışveriş yaptım ve alışveriş notumda kullanmak istediğim ürünün (sebamed öyle pahalı bir markada değil) testerını istememe rağmen kutuyu açtığımda şok oldum çünkü bloggerlara bir sürü giden testerlerden yoktu. Yani eğer tester beklentisi içinde bu siteden alışveriş yapıyorsanız tavsiye etmem ama fiyatları uygun fakat ben bu ayrımcılıktan sonra bir daha kendilerinden alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Çünkü kendimi kandırılmış gibi hissediyorum. Tester almak için illa blog mu açmak lazım? Bu yazımıda eczanemizde.com un reklamının yapıldığı her siteye yazıcam.

Adsız dedi ki...

Ben de genel olarak Eczanemizde.com'dan memnun kaldım ama iki konu memnuyet derecemi düşürüyor ki bunlar; kargo paketi hiç sağlam değildi,alelade sadece kargo poşeti içine konulmuştu. Numune istediğim halde hiçbir şey gönderilmedi. İsteğim de spesifik olmamasına rağmen ,"Kuru-karma ciltliyim numunelerinizden talep ediyorum " gibi geniş bir istek alanında uyacak herhangi bir ürün bile mi yoktu.. şaşırtıcı..

bakimliolmakasktir dedi ki...

aynı konudan ben de yakınmıştım ama blogda yayınlayınca ertesi alışverişe hemen geldi bir şeyler :S gerçekten haksız bir politika ne kadar açıklama da yapsalar beni ikna etmedi :S