25 Haziran 2012 Pazartesi

Alışveriş :)


The Body Shop'un yaz indirimini duydum veee hemen koştum neler varmış bir bakayım diye :) Bunlar benim ilk TBS ürünlerim. Kokuları muhteşem kendimi alamıyorum koklamaktan (: zamanla yazıları gelecek :) kullandıkça yazdığım için gecikebilirler çünkü daha bitmesi gereken üç beş şişe duş jeli :) bir kaç şişe vücut losyonu ve bir şişe de şaç kremi var :) yine de en erken saç kremini kullanacağım galiba ki bu konudan çok muzdaribim umarım saçlarımı yağlandırmaz. 

Ha bu arada her birinin tanesi 4.95 bu ara mutlaka bir TBS ye uğrayın derim parfümlerde originals serisinde ve body butterlarda %50 indirim var. İmkanım olsa Cherry Blossom setini alacaktım aklınızda bulunsun set olarak 47.90 TL.

Gitmişken bir de watsonsa uğradım daha önce hep roll on kullanmış biri olarak ilk kez deodorant kullanacağım umarım pişman olmam :) bu da 6.50 TL idi.

Ve tabi Gratise de uğramadan edemedim hemen bir tane Essence oje aldım bu renk zaten aklımdaydı bir ara yazısını yazarım :)

Yine kendimi kaybettim bugün daha sizin burada göremediğiniz hediye olarak aldıklarım da var :)) yine de yaşasın alışveriiişşş :)

8 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Sana artık 2 hafta alışveriş yasak .) Dur artık duuur .)

bakimliolmakasktir dedi ki...

zaten iki hafta daha durmam gerek kart limitim tekrar doldu bugün :) 7 temmuzu bir atlatayım yine çoşacağım bir ara :)

Merve dedi ki...

hepsini güle güle kullan canım :) O duş jelini bende aldım. Tek kelimeyle müthiş kokuyor ♥
Muzlu saç kreminin kokusuna çıldırdım fakat kullandığım ürünü değiştirmek istemediğim için almadım. Keşke o muhteşem kokunun duş jelini çıkarsalar. Muzlu pasta gibi kokarak dolaşsak ortada :D

bakimliolmakasktir dedi ki...

sağol canım benim :) senin aldığın sete de bitiyorum ben kartımda limit olsa hiç düşünmezdim :) stok yapılabilecek bir duş jeli cidden harika kokuyor :)

onorr dedi ki...

güle güle kullaaan :) Muzlunun şampuanını kullanıyorum ben muzlu puding gibi kokuyor bayılıyorum :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim onorr :) bugün baktımda şampuanı yoktu olsa kesin alırdım insanın yiyesi geliyorr :)

alice dedi ki...

originals serisi çok başarılı, ben de bugün benzerlerini aldım tbs'ten :)

deeptone dedi ki...

heey duş jelleri losyonlar filan peeek severim. hımmm kavunlu muzlu razberili haaaa. body shop taam.
:)