26 Mart 2013 Salı

La Ligne Saç Kremi


Merhaba Sevgili Okurlarım,
La Ligne markası Gratis'in birkaç ay evvel bizim için Almanya'dan ithal ettiği bir marka. Ben de evdeki saç kremim bitmek üzere olduğu için uygun fiyatlı da olunca denemek amaçlı almıştım. Aldığımdan beri kullanıyorum artık yorumlamak istedim. 

Öncelikle saç kreminin yapısından bahsetmek istiyorum. Aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi fazlaca sıvı bir formu var. Normalde durulanan saç bakım kremi kullananlar bilirler bu tarz kremler yoğun yapıda olur elinize aldığınızda suyla biraz açmak durumunda kalırsınız. Ancak bu kremde öyle bir şey söz konusu değil bol bol elinize alıp direk saça sürmeniz yeterli oluyor. Bu kadar sıvı olması bir açıdan kötü az az alıp birkaç kerede uygulamak gerekiyor. Yoksa krem avucunuzda akıp gidebiliyor. 

Bu saç kremi saça parlaklık vermeyi vaad ediyor ama bu vaadine pek dikkat etmedim açıkçası saçım öyle aşırıda parlamadı parlasa dikkatimi çekerdi değil mi :) 

Banyo esnasında suyla çok çabuk ve güzel bir şekilde arınıyor. Saçı da yumuşacık yapıyor. Kremin etkisini daha duştayken hissediyorsunuz. Banyo sonrasında da saçlarımı çok rahatlıkla tarıyorum. Ekstra sıvı saç kremi kullanmama gerek kalmıyor. Sıvı kremler saçı çabuk yağlandırırken bunda öyle bir durum yaşamadım. Yalnız kullanım esnasında saç diplerime sürmüyorum. Sadece başımın arka kısmından itibaren saç uçlarıma kadar uyguluyorum. Yağlanma sorunu yaşatmamasının bir nedeni de bu olabilir.

Kokusu gayet hoş eğer şampuanınızın kokusu çok baskın değilse duştan sonra direk bu kremin kokusu burnunuza gelecektir.

İçerik listesine gelecek olursak içerisinde paraben yok ve öyle olduğu halde fiyatı inanılmaz uygun tabi bu da yurt dışından ithal olmasıyla alakalı diye düşünüyorum. Fiyatını da belirteyim hemen 200 ml bu şişe 3.75 TL. 

Evet çok büyük bir krem değil ve çok sıvı olduğu için fazlaca kullanmak gerekiyor. Bu yüzden çabuk tükeniyor. Ama bu eksi bir yan değil sonuçta bitince bu fiyata tekrar alınabilir :)

Eğer durulanan saç kremi kullanmayı seviyorsanız siz de benim gibi bu kreme kesinlikle bir şans vermelisiniz. İçerisinde paraben olmayan saçı kolaylıkla açan ve fiyatı bu kadar uygun olan bir krem daha bulamazsınız.

Yalnız yine de bir numaralı favori saç kremim hala TBS'nin Muzlu Saç Kremi. Onun yerini tutacak kremi zor bulurum orası kesin ama tekrar alana kadar bu şekilde idare edeceğiz ne yapalım :)





Gelecek Yazı : Bizim Kutu (2)

3 yorum:

Nesesiz dedi ki...

Hiç gözüme çarpmamıştı bu ürün, bir dahaki gidişimde ilk önce bunu arayacağım galiba:) Açıklayıcı ve faydalı bir yayın olmuş:) Teşekkürler^^

bojelerim.blogspot.com

Gül dedi ki...

birdaha gratise gittiğimde denicem mutlaka zaten almanyada çoğu saç kremleri sıvı olduğu için bu benim hoşuma gidecek türkiyedede sıvı bir saç kremi bulacağım diye :) sevgiler

Unknown dedi ki...

Bu ürünün güzel olabileceğini hiç tahmin etmemiştim :) bir şans verebilirim :)

http://kozmetikcicileri.blogspot.com/