7 Mart 2013 Perşembe

Ooh La - Parisian Pink


Merhaba sevgili Okurlarım,
Geçtiğimiz hafta Sevgili Elif Nur'un düzenlediği oje sürme etkinliğindeki pempe konseptli etkinliğe katılmıştım. Ben de ojelerime bakarken dur dedim hiç sürmediğim ojelerimden birini süreyim :) 

Çok önce almama rağmen hala sıra gelmemiş bu ojeyi sürmeye gerisini siz düşünün...



Ojemiz La Senza markasının Ooh La serisinden Parisian Pink. Rengi çok tatlı bir pembe ben çok sevdim açıkçası. En üstte güneşteki rengini görüyorsunuz. Ortadaki fotoğrafı gölgede çektim ve asıl renk tam olarak buna daha çok benziyor. 

Oje tek katta da rengini veriyor ama fırça izleri kalabiliyor o yüzden ikinci katı geçmek gerekiyor genellikle. Dayanma süresine bir şey diyemiyorum. Kuruma süresi Pastel ojeler gibi gayet normal ve hızlı bence. 

Havyar manikürüm ise Ebay'dan aldığım setten çıkan açık pembe rengim :) Böylelikle havyar manikür denemelerimin de ilkini paylaşmış oluyorum. Tüm tırnaklarıma yapmıyorum artık dökülüyor ya da rengi beyazlıyor akşama maalesef. Ama böylesi de ayrı bir hava katıyor değil mi :)

Ben bu ojeleri bir alana bir bedava zamanında tanesi 1.5 TL ye gelecek şekilde almıştım. Tekrar aynı indirim olursa almam muhtemelen :) Çünkü sıra gelmiyor artık ojelerime :S






Gelecek Yazı : Top 5 

2 yorum:

Unknown dedi ki...

ne güzelmiş rengi çokta yakışmış :)

Nesesiz dedi ki...

Çok şekerli bi ojeymiş, çok şekerli bi renkmiş:) Bu markayı nerede bulabilirim acaba?

bojelerim.blogspot.com