21 Mart 2013 Perşembe

Mim - Stoğunu Göster

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Öncelikle baştan uyarmak istiyorum bu post bol fotoğraflı bir posttur :) bu yüzden de daha eğlenceli bir post olduğunu düşünüyorum :) Geçen gün Aylığım! postunu hazırlarken stoktaki ürünlerime bir bakma fırsatı buldum. Daha sonra da aklıma böyle bir mim yapmak geldi daha önce yapıldığını hatırlamıyorum o yüzden fikir anneliğini :p üzerime alıyorum :))) Aslında bu mimde benim asıl amacım biriktirme / stok yapma / indirimde buldum aldım hastalığımızın ne derece olduğunu görüp bir nebze bunu frenleyebilmeyi sağlamak tabi becerebilirsek... Ben sadece stok yaptığım ürünleri değil indirimden merak edip alıp denemek için sırası gelsin diye beklemeye koyduğum ürünleri de fotoğrafladım. Bakalım benim kocaman bir valizi dolduran stok ürünlerim nelermis?



İlk olarak duş jelleri ile başladım çünkü benim en büyük hastalığım ve en büyük stoğum duş jellerinden oluşuyor :)

İlk ikili geçen indirimden aldığım Bee Beauty markasının Narlı Talı Bademli Peelingi ve Vanilya Cheesecake li duş jeli.

Yanındaki ikili Garace Cole markasına ait karpuz - greyfurt ve mango - armut kokulu duş jellerim :) En çok bu ikiliyi kullanayım sıra gelsin diye bekliyorum meyveli meyveli =)))

Isana Meyveli Yoğurt Duş Jeli bunun sırasının gelmesine çok vardı aslında ama kapağı kırıldığı için öne çekeceğim sanırım :) Kokusu muhteşemmm.

Palmolive Happyful Duş Jeli yine bir indirim ganimeti ne diye aldım bilmiyorum duş jeli olunca dayanamıyorum. Diğer Palmolive ise hediye gelmişti en son etkinlikten yine hoş kokulu bir ürün ama daha çook var sırasının gelmesine :)

TBS Frambuazlı Duş Jeli işte sırası en yakın olan duş jellerimden birisi :) Bunu alalı biraz daha zorlarsam 1 sene olacak :S 

Ki ben duş jellerimi aldığım tarihe göre sıraya koyar bitene kadar kullanır ardından yeni şişeyi açarım böyle bir hastalığım var :S Hal böyle olunca sıra gelmiyor arkadaş bir türlü :)

Alt resimdeki sol baştaki Dove Narlı Duş Jeli buda hediye gelmişti kokusu güzel bakalım kendi nasıl :)



Doa Kozmetik Hindistan Cevizi Yağı 50 ml lik kavanozunu kullanıyorum sevdim de o yüzden yedeklemiştim bu 100 ml olanı elimdeki bitmek üzere ama bir süre başka yağlar kullanacağım. Buraya koymamışım ama yine Doa'nın dökülen saçlar için olan yağını kullanıcam. 

FINESSE saç kremi evdeki bitmek üzereydi desem yalan olur ama yarıdan az kalmıştı :) O yüzden bunu aldım indirimden...

Pantene Sıvı Saç Kremi bunu kullanmaya başlamam yakındır evdeki bitmek üzere yine hediye gelmişti :)

Neutrogena Krem ise bilmiyorum sıra ne zaman gelir :S daha 400 ml lik şişeye yeni başladım aynı krem olunca elimdeki bitince bunu hemen kullanmam muhtemelen.



Evet asetonlarıma gelirsem iki şişecik sadece :)

Parmex en sevdiğim aseton markam =) hediye geldi gelmese de alırdım ama kesin :)

Benri ise yine devasa boyutu ile indirim ganimeti :) önce Benriyi kullanacağım elimdeki bitince.



Pamuk stoğum :) Çok yok çünkü pamuğumu genelde bittikçe almayı yeğlerim bitmeden alırsam da ya indirim vardır ya da kenarda bir tane bulunsun demişimdir :) Bunlarda indirimden (:



BB kremlerime geldikk (: Diadermine BB Krem Bime gelmişti malum almazsam bir daha bulamazdım ben de aldım :))

Pure Beauty BB Krem ise ikinci ürüne yüzde elli vardı Watsonsta bana uzak olunca dedim şimdiden alayım yaza kullanırım :))) 

Yanında da göz kremim azdı Narlı Göz Kremi aldım. Hala bitemedi oda deli oluyorum bunu kullanmak için sabırsızlanıyorum da (:

Diadermine Yüz Kremi ise hediye gelenlerden :) Kavanozdaki halinden bitirdim bunu da severek kullanacağım elimdeki Garnier bitince.





Vücut losyonlarım!

Dove Narlı Vücut Losyonu bu da hediye gelmişti kokusu çok güzel sırasını bekliyor.

Amway Vücut Losyonu bu çok ilginç bir ürün ve en baş sırayı buna vereceğim elimdeki bitince çünkü alalı baya bir oldu :S Tanıtımını ayrıca yapacağım gerçekten değişik bir ürün =))

TBS Karpuzlu Vücut Losyonu bunun tanıtımını yapmıştım. Bir süre kullandım nemlendirmesi yetmedi yaza bıraktım.

H Bella Kremi ve  çilekli kremim hediye gelenlerden sıra bekliyorlar :)



Diadermine Göz Makyaj Temizleyicisi henüz evdeki yarıya bile inmemişken ben indirim olunca dayanamadım tabii aldım stok yaptım!

Sorbet Lip Gloss buda hediye geldi önümüzdeki ay aacağım henüz açamadım bile :S

Essence My Base makyaj bazı / aydınlatıcı. Makyaj bazım Time Balm olunca bunu kenara koydum 3.5 lira nasıl olsa diye almıştım ne ara kullancam bilmiyorum :S

Maybelline Rimel Bime gelince yine bulamam bir daha diye alındı. Kenarda bekliyor diğer rimellerimin bitmesini. Ben de hastalık var bir rimel bitmeden ötekini çok zor açıyorum genelde de açmıyorum :S 

I Love Extreme den bir tane açık var şuan yeni kullanmaya başladım sayılır. Bunu sanırım hediye edeceğim birilerine :)

I Love Lip Gloss bu da hediye gelmişti :) açmadım daha sırası gelince açacağım. Yine lipgloss çok sevmediğim için sıraya koydum o yüzden açmıyorum. Biri bitsin bari elimdekilerin...

Essence Fix Matte Pudra makyaj sabitlemek için aldım çok övülüyor diye ama yağlı bir cildim yok elimdeki pudra bitince açacağım.



Doa Kozmetik Lavanta Suyu: tonik olarak kullanmak için aldım bugünde ilk kez kullandım sivilcelerim için bilmiyorum işe yarar mı :S

Doa Gül Suyu : Tonik olarak aldım sırasını bekliyor.

Lancome Tonik: Online bir alışverişimde hediye gelmişti elimdeki tonik bitince sıra  bunda :)

Doa Argan Yağı : Bunu saçıma kullanacağım için bekletiyorum.



Doa Kil Maskesi : Kil maskelerini seviyorum elimdeki bitince deneyeceğim.

Ritüel de Beaute Burun Bandı : Bu bandı çok sevdiğimi bilmeyen kalmadı. Gelince Bime hemen almıştım :) Şuan Cettualarımı kullanıyorum sırası gelir elbet :)

Neutrogene Makyaj Temizleyici : Bu fotoğraftan sonra bunu kullanmaya başladım yakında gelecek yorumlarım.

Yves Rocher Nem Maskesi : Yves Rocher'in başka bir nem maskesini kullanıyorum o bitince sıra bunda :)

Birde burada görmediğiniz bir sürüüüü tek kullanımlık maskem var onları çekmeyi unutmuşum :)




Son olarak burada da parfümlerim henüz kullanmadıklarım ya da kullanıp yaz için kenara koyduklarım da bunlar :S Bargello'dan ve Parfümevi'nden gelen parfümler sayesinde ev parfüm cennetine döndü :) Bu parfümler beni uzunca bir müddet idare edecekler sanırım. Postlarını yazmıştım zaten şuradan inceleyebilirsiniz her birini...


Evet Sevgili Okurlarım 
sonuna kadar dayanıp okuyabildiniz mi bilmiyorum ama ben yazarken baya zorlandım. Demek ki gerçekten çok abartmışım ben bu stok işini tamam bir kısmı hediye filan ama yok böyle gitmeyecek bu durum kendime ciddi bir kozmetik yasağı koymuştum uymayada söz veriyorum. Özellikle artık duş jeli ve parfüm almamalıyımmm :) Şimdi sırada benim mimlediklerim var bakalım kimlere gidiyor bu mim :)

Tabiii ki liste başımm

1) Koyukırmızı'm
2) Sev'îm
3) 7- 24 Makyaj
4) sevdanindünyası
5) Elif Nur
6) makyajlihaller
7) Aylin
8) Begüm
9) Aycell
10) derinksah
11) Sesli Düşünceler
12)Audreyin Şekerleri
13) Makyajlı Kareler Evet şuan için aklıma gelen blogglerlar bunlar oldu :) Ben de yapmak isterim diyenler de yapabilirler ya da bu listeden ben yapamam diyenler olursa tabii ki de zorla değil mimimiz :) Ben tek tek gösterdim ama siz toplu çekip toplu yazabilirsiniz :))




Gelecek Yazı : Doa Kozmetik Hindistan Cevizi Yağı

19 yorum:

MsMelYas dedi ki...

Öncelikle mim için teşekkür ediyorum.En kısa zamanda paylaşacağım.
Aman Allahım!!!Ne kadar çok biriktirdin.Bence blog satışına başlamalısın :)

Unknown dedi ki...

Allahım sana geliyorum =)) hazine değerinde bunlar =)) ama çok hoş bir mim olmuş teşekkür ediyorum şuan utandım kendimden nerede bende öyle stok (düzeltiyorum nerede burada bu ürünleri bulacak mağaza=))

OcecikleriminYeri dedi ki...

Çok ilginç bi mim olmuş bu sevdim :) Çok stok aşkım yok ama bi bakayım kıyılara köşelere tıkıştırdığım mutlaka vardır :))

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Bu ne kiz, neler neler stoklamissin, ve bunlarin henüz kullanilmadigini bilmek korkuuuunc! :D Insallah hepsini bitirirsin, ama yenisini cok fazla almazsin da daha cok yer acilir! :D Ayrica o parfümlere bayildim!
Beni mimledigin icin cooook tesekkür ederim! En kisa zamanda yapicam bu mimi, ama benim pek stokladigim seylerim yok :D Olsun, ne var ne yok bir koyup gösteririm ben de. :-)
Cok sag ol canim!

derinsah dedi ki...

Pek stok yapmam ama varsa bir iki bir sey elbet yazarim cok tesekkur ederimm:)

Unknown dedi ki...

İnanılmaz bir stoğun varmış :)) Benim bu mimi hazırlamam oldukça kolay olacak :))

audrey dedi ki...

stoklarım çok kalabalık düzenleyip de yazmam lazım.. biraz bekleteceğim o nedenle..

Unknown dedi ki...

Bu nedir????? Bence stok yerine watsons 2. şube falan yazsaydın da olurdu :))

Kozmetik Turu dedi ki...

Stoklarından ayrı bir dükkan açılır maşallah,şimdiden güle güle kullan:)Finesse ürünlerini merak ediyorum,bir ara yazısını yazarsan çok sevinirim:)

aysp dedi ki...

oyyy inanmıyorumm. benim hiç stoğum yokki. ben elimdeki bitmeden yeni ürün almam :) nası yapcam ben bu mimi.

Unknown dedi ki...

Çok değişik bir mim olmuş! Bende de var biraz bu stok hastalığından. Bakalım bende neler varmış. En yakın zamanda paylaşacağım! Teşekkürler mimin için! :)

Unknown dedi ki...

Mimimi hazırladım bile!!! Tekrar teşekkürler!

http://www.makyajmanya.com/2013/03/mimlendim.html

sevda s. dedi ki...

Teşekkürler mim için... Ben de çılgınlar gibi stok yapanlardanım. Düzenlemem biraz zaman alabilir. En kısa zamanda yapmaya çalışırım :D

makyajlı kareler dedi ki...

mimin için teşekkürler canım:) mimini cevapladım benim stoklarımı görmek istermisin:))

http://makyajlikareler.blogspot.com/2013/03/mim-stogunu-goster.html

SihirliGünlük dedi ki...

Hay maşallah, bende kendime stokçu diyordum :))

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim kızlar yorumlarım gecikti biraz :)) satış yapmayada kıyamıyorum uzun vadede hepsini kullanacağım sanırım (: sihirligünlük sende cevapla mimi istersennn =)

Adsız dedi ki...

Bayaa urun stoklamissiniz hepai tek tek guzel :) guzel gunlerde kullanin mim cok ilginc olmus ilk kez bu konu uzerine goruyorum cok hosuma gitti :) bende isterdim baska sefere artik :)

Bana da beklerim cok sevinirim www.makyajsevdam.blogspot.com

Sevgiler...

derinsah dedi ki...

Mimi yanıtladım çok teşekkür ederim:)

http://derinksah.blogspot.com/2013/03/mimstok.html

Unknown dedi ki...

canım benim seni mimledim http://desenlioje.blogspot.com/2013/04/agiz-dis-bakim-mimi.html cevaplarsan çok sevinirim=)