30 Mart 2013 Cumartesi

Dermostil.com Alışverişim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bildiğiniz gibi son zamanlarda birçok dermoeczane siteleri açıldı. Bunlardan biride dermostil. Bloglarda birçok alışveriş yazısı görünce ben de bir alışveriş yapıp denemek istedim. 

Son 1 senedir çenemdeki sivilcelerimden kurtulamadım sanırsınız ergenliğe yeni girdim :S biri sönüyo öteki çıkıyo bir de minik minik yağ bezeleri filan oluyor. En son biraz araştırma yaptım ve LRP da karar kıldım. Henüz kullanmaya başladığım için yorum yapamıyorum. Dermostilde şuan fiyatı 42.42 TL ben aldığımda 44 küsürdü. Bilseydim almazdım açıkçası çünkü ben almadan öncede bir ara bakmıştım yine 42.42 TL idi. Ben alırken gıcıklık olsun mu dediler ne dediler anlamadım! 

Avene Thermal Su ise yine Sevgili arkadaşım iheartsu'nun blogunda okuyup bayıldığım bir üründü. Hemen not etmiştim fiyatı da piyasaya göre bir hayli uygun olunca attım sepete :) 10.80 TL ye de bu ürünü satın almış oldum.

Şimdi asıl mesele siteyle ilgili genel gözlemlerime gelmek istiyorum. Birincisi LRP nin fiyatı konusunda neden böyle haftada bir değişik fiyat uygulaması yapmışlar merak ediyorum. İkincisi toplam alışverişim kargo ile beraber 61 lira tutarken ben sırf Maximum kartla ödüyorum diye peşinde ve taksitte ek ücretler ödüyorum! Sırf iki taksit yaptım diye 64 küsür lira ödemek durumunda kaldım. Siparişi cumartesi günü öğlen verdim aynı gün kargolanmadı tabii aynı gün kargo deselerde siparişim pazartesi kargolandı. Salıya elimdeydi. Kargo zaten mesele değil benim için ama hem 6 TL artı kargo ücreti ödeyip hem de iş bankasıyla ödüyorum diye ek ücret alınınca ben yaklaşık 10 lira fazla ödemede bulundum ve bu hiç hoşuma gitmedi!

Hediye seçeneklerini de siz kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Ben Bioderma H2O istemiştim. Eğer yollasalardı almak istediğimde yine buradan alabilirdim ama üzgünüm! Birde bir blogger a jest yapıp orly oje yollarlarken bana hiç gerek olmayan iki LRP ürünü yollanmış. Bu tester ürün konusuna çok takık bir insanım galiba bilmiyorum ama LRP ürün aldım diye VICH deneyemez miyim acaba ya da illa bakınn ben bloggerrrııımmm ona göre mi yazmam gerek çözemedim! En iyisi susayım ben yetkililerden açıklama beklemiyorum lütfen yazmasınlar sadece hediye notu kısmını kaldırsınlar çünkü zaten yine de kafalarına göre yolluyorlar!

Paketleme yukarıda gördüğünüz gibiydi. Kargo poşetine direk konmuştu ama çift kat baloncuklu poşete konmuştu o yüzden zarar görmemişti. 

Sonuç olarak fiyatları makul olsa da beni zarara uğrattılar. Tekrar alışveirş yaparsam tek sebebi başka yerde bulamadığım bir şey olduğu için olur. Siz alışveriş yapmak isterseniz güvenilir bir site orası belli bir şey. İndirimleride değişiyor sürekli arada kontrol edin o yüzden.


Gelecek Yazı : Rimmel London Smokey Bun 002 Far Paleti

6 yorum:

Unknown dedi ki...

Öncelikle merhabalar sayın müşterimiz;
Fiyat değişikliğinden bahsetmişsiniz marka bazında sürekli indirimler olur ve tekrar eski fiyatına geri çevrilir kozmetik şirketi tek kişiyi düşünüp size gıcıklık olsun diye alışverişinizden haberdar olmadan neden böyle birsey yapsın?

Maximum karttan çekilen ödemede payu güvenlikli ödeme sistemi kullanıldığı için komisyon ücreti almaktadır.(bu komisyon sadece maximumdan alınmakta ve bu ücret tamamen payuya aittir) Kart ödeme şeçenekleri ve taksit komisyonları siz alışverişinizi yapmadan zaten ekranınızda gözükmektedir zarara uğradıgınız halde neden devam et butonuna basıp alışverısınızı tamamlıyorsunuz?

Sitemizde aynı gün kargo ibaresi size cumartesi günü öglene kadar çalışan kargo şirketlerini bize özel çalışında müşterimize ürünü gönderelim dememiz sizce doğru olur mu? Sitemizde zaten cumartesi günü verilen şiparişler pazartesi günü işleme alınır ibaresi açık bir şekilde yazmaktadır!

Kargo ucreitini ödemekten bahsetmıssınız bu ucreti eger ödemek ıstemıyorsanız belirli bir tutar karsıgında kargonuzu ucretsız hale getirebılırsınız.herkes sizin gibi kargo ucretını ödemektedir ve ödemenizi yapmadan once bunuda ekranınızda görmektesiniz devam etmeniz sizin tercihinizle alakalıdır.

Hediye ikonuna gelince sitemizden eşine dostuna arkadasına hediye gönderen musterılerımız bulunmaktadır bu ikon bu yüzden aktif hale getirilmiştir urunu alıp hediye notunu eklerler bızde hedıye paketı yapıp ustune notu ekleyip hediye edilecek kişiye göndeririz yani sizin dusundugunuz gibi istedıgınız testeri gondermek ıcın acılmıs bur ıkon degıldır!

Orly oje konusuna gelince Gonca hanımın ürününde tedarik sorunu yasadıgımız ıcın kendisinin bizi anlayışla karşılamasından ötürü hediye edilmiştir.herkese bu ürün gönderilmemektedir.elımızden geldıgıncede musterılerımıze testerlarını gonderiyoruz.

En son sunu soylemekmistiyorum eger bu alışverısınızden zarara ugradıgınızı dusunduysenız eger odeme seklınden baslayarak kargo ucretını gordugunuz basamağa kadar gelip onay vermeniz buradakı acıklamanızla tezat bir durum oluşturmustur.eger hala zararda oldugunuzu dusunuyorsanız ve urunlerı kullanmadıysanız geri iadenızı yapabılırsınız.

Sayın müşterimiz size blog hayatınızda basarılar dileriz

Saygılarımızla Dermostil Kozmetik

bakimliolmakasktir dedi ki...

Sevgili Dermostik yetkilisi!
Nedense hep biri kötü bir şey yazınca hemen alakadar olunuyor ben cevap istememiştim halbuki!

Daha önce payu ödemesi yapmamıştım bu bir ikinciside genel toplam 63 liraya yakın bir şey görününce 1 lira daha ekliyo takst olsun dedim evet ama diğer iki lirayı o an fark edemedim! Siparişi onayladıktan sonra istersen iptal ederdim lakin görmek istedim bir şeyleri!

Ayrıca siparişimi ben tam olarak cumartesi günü 12.04 te verdim zaten siparişimin onaylanması bir gün sürdü bir günde hazırlık aşaması sürdü. Zaten benim için hız problem değil yazdığınıza tezat durumu dile getirdim!

Hediye ikonu madem bunun için =) üste yazabilme kapasitenizde olmalı site açabiliyorsanız eğer bu buton sadece hediye paketleme hediyeye not ekleme içindir diye bizde üstümüze alınmayız! Sizin gibi diğer sitelerde sipariş notu kısmı var bunu yapın o zaman!

Tek yanlış anlayan ben değilim başka bir blogger arkadaşımda özellikle vich tester istemediğini yazdığı halde vich yollanmış demek ki tek sorun ben de değil siz de!

İndirim konusuna gelincede yemin edebilirim ben almadan önceki hafta 42.42 idi ertesi hafta 44. küsürdü bu hafta tekrar 42.42 bu firma haftalık mı indirim uyguluyor merak ettim!

bakimliolmakasktir dedi ki...

Dert ettiğim bir şey yok Eda Hanım sadece yapılan yanlışın sebebini merak ettim ben cevabımı insanca alamadım ama olsun bu da bir kez daha bir şeyleri öğretti bana!

herşeyin bişeyi var dedi ki...

birşey sorabilir miyim?? bloglarda yeniyim ve bilgisizim :( kozmetik firmaların ve sitelerinin sizlere olduğu gibi bana da tanıtım ürünleri göndermesi ne şekilde oluyor..çok kozmetik tüketen biriyim deneyimlerimi ben de paylaşmak istiyorum..fakat bu imkanlardan da faydalanmak istiyorum..bilgilendirirseniz sevinirim..ve de takipçim olursanız tadından da yenmez ;) http://mrlgrck74.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

firmaların haklarında en ufak bir eleştiriye tahammülleri yok varsa yoksa övülsünler. ki yazın da da yaşadığın durumu aktarıp 'anlamadım niye böyle oldu' tarzında dile getirmişsin. firmanın bukadar sert çıkmasını hiç beklemezdim. madem cevap vereceksin sağ tarafta mail adresin yazıyor 'kocaman' oradan dönmeleri çok daha doğru olurdu. yazdığın her cümleye cevaben çirkefleşmenin anlamı nedir?? çingene pazarlığımı yapıyoruz burada.

Tuba Şahin dedi ki...

Aaa ben bu yazıyı şu an yeni görüyorum. Ne kadar kötü bir üslup kullanmışlar. Begüme katılıyorum canım benim. Resmen çirkeflik, amatörlük bu. Durum sana direk mail yoluyla açıklanabilirdi. Kinayeli yazılara, böyle bir üsluba hiç gerek yoktu bence. Senin yazdıkların yüzünden değil ama firmanın amatör cevabı yüzünden asla o siteden alışveriş yapmam ben. Sonuçta çok daha kaliteli ve müşteri ilişkileri kuvvetli, en azından müşteriye nasıl hitap edilmesi gerektiğini bilen alışveriş siteleri var.