28 Mart 2013 Perşembe

Bizim Kutu (2)



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Daha önce şurada size canım arkadaşım Koyukırmızı'mla artık her ay düzenli olarak lila kutu vanilya kutu benzeri ama daha güzeli bir şekilde hediyeleşmeye başladığımızdan bahsetmiştim. Bir kez daha iyiki diyorum. Aşağıdaki fotoğraftan neden iyiki dediğimi anlıyorsunuzdur :) Lilakutuya filan taş çıkarır bizim kutularımız. Bir kere birbirimizin zevkini çok iyi biliyoruz. Bakalım canım arkadaşım bu ayki kutumuzda bana neler yollamış.

Bir kere ilk olarak artık canım arkadaşım sayesinde benimde bir beauty blender ım vaaarrrrrrrr :))) Bunu almayı çok istediğimden ona bahsetmiştimm o da sağolsun unutmamış ve bana da bir tane yollamış (: İnanın tek başına bu bile yeterdi haksız mıyım =) Henüz kullanmadım ama sabırsızlanıyorum kullanmak için.

Essence BB kremin Türkiye'ye gelmesini bekliyordum. Denemeyi çok istiyordum arkadaşım benden önce davranıp ikimizede almışş :) 

Flormar 08 No Palet yenilenmiş ambalajıyla çok şık görünüyor gerçekten kaliteli bir ambalaj olmuş. Renkleri göstermedim en kısa zamanda güzelce bir makyaj yapıp swatchlarıyla koyacağım :) 

Palmolive Thermal Spa Duş Jeli, duş jeli hastası bir insana başka ne alınabilir ki değil mi :) koleksiyon oldu resmen evde bu da eklendi koleksiyonuma muhteşem kokusuyla =)

Lavanta Kesesi :) o kabın içinden bile burammm buram koku geliyor inanın çok etkili harika bir koku :) Alerjik rinitim azmasaydı hemen koyacaktım yastığımın altına ama geçer geçmez rahat uykular için koyacağım mutlaka...

Vee denemediğim bir maske daha varmışş :) Peeling etkili yulaf özlü maske çok değişik görünüyor. Elimdeki peeling bitmek üzere bitince bunu açacağım direk :)

Teşekkür etsem cık az kalır bu hediyelere ne denir bilemedim ben :) Yinede canım arkadaşımmmm çok teşekkür ederim. İyiki varsın iyiki beraberiz =) Gerçekten çok mutlu ettin beni bir kez daha bu güzel ve özellikle düşünülüp özenle seçilmiş hediyelerinle...

Yeni ayın kutusunda görüşmek üzere (:






Gelecek Yazı : Dermostil.com Alışverişim

3 yorum:

Unknown dedi ki...

duş jellerine ben de bayılırım! ya şeyi merak ediyorum hani böyle duş jellerinde cilt yenileyici falan yazıyor ya, aslı var mı onların? ben hiçbir değişiklik hissetmiyorum da :d
"Lilakutuya filan taş çıkarır bizim kutularımız." bu sözün beni çok güldürdü. gelmişken belirtiyim ben de ilk çekilişimi hazırladım bugün (duş jeli de var ilgini çekerse diye diyorum);
http://smektepli.blogspot.com/2013/03/mavipuding-ilk-cekilisim.html

Unknown dedi ki...

güle güle kullan canım..ikiniz de çok güzel şeyler hediye etmişsiniz..ikiniz için de çok mutlu oldum..öpüyorum..

sevda s. dedi ki...

Ne güzelmiş hediyelerin, güle güle kullan hepsini. Essence BB kremi merak ettim.