10 Mart 2013 Pazar

Alışveriş Günü (Gratis, Bambi, Koton, LCW)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bugün abarttım ve saatlerce alışveriş yaptım :) Aylardır böyle çok alışveriş yapmamıştım. Artık uzunca bir zaman alışveriş sahasından çekiliyorum :))) Evet öncelikle Gratis'in kadınlar gününe özel yapmış olduğu alışveriş ile başlamak istiyorum. 

The Balm standı bomboş değildi ama benim istediklerimin bir kısmı yoktu birazda acelem vardı hızla almam gerekince çok incelemeden sadece Shady Lady Vol 1 palet aldım. Aslında sonradan Nude Tude paletide gördüm ama bu daha çok hoşuma gitti bunu aldım. Fiyatı: 22.50 TL ye geldi. 

Rujlardan ise çok tatlı bir mercan rengi aldım. Hediye amaçlı almıştım ama kararsızım açıkçası sevdim de rengini :))) Başka yoktu olsaydı alırdım kendime de aslında ama kısmet bakalım (: Fiyatı 8.75 TL


Malum Gratisi'in kendi ithal ettiği markalarda da % 40 indirim vardı. Ben de o markalardan merak ettiğim ürünleri aldım.

Benri Aseton : 4.20 TL kocaman bir şişeye bu fiyat harika ama asetonu hiç kullanmadım performansını bilmiyorum.

Bee Beauty Narlı Tatlı Bademli Vücut Peelingi : Kokusu hoşuma gitti aklımdaydı bu markanın ürünleri denemek için aldım. Fiyatı 7.5 , 8 TL civarında bir şeye denk geldi.

FINESSE şaç kremi : TBS muzlu saç kremime kavuşana kadar böyle ürünler denemeye devam edeceğim sanırım. Evdeki bitince kullanmak için aldım. Fiyatı 5.5 TL ye filan denk geldi.

Bee Beauty Vanilya Cheesecake Duş Jeli : Bunu da çok övdüler :) Meraktan alındı yine. Fiyatı 4.5 T ye filan denk geldi.


Evet bol bol maske aldım :) Bir kısmını hediye edeceğim. Bir kısmını kendim kullanacağım. Snailler 1.20 TL. Diğerleri 1.80 TL.


Diadermine Göz Makyaj Temizleyicisi: Merak ettiğim bir üründü arayışlarımı sona erdirecek mi bakalım. Fiyatı 8 TL. Benri Disk Pamukta hediyesi oldu :)

Banat Diş Fırçası da 1.5 TL ye düşmüştü lazım olur dedim aldım :)


Kotex Günlük Ped 30 TL alışveriş yapana 1 TL idi.

Benri Disk Pamuk : 1.2 TL

Benri Kare Pamuk : 2 TL 

Benri Kulak Çöpü : 90 Kuruş 

Bugün canım kozmetikten çok kıyafet alışverişi yapmak istedi :) Zaten ihtiyaçlarım vardı onları da aradan çıkarmış oldum.


Lacivert bir çanta istiyordum aa bi baktım ayakkabıda lazım altına :) ilk girdiğim dükkan Bambiydi hemen beğendim ve aldım maşallah bana çok kararlıyım :) Çanta 50 TL ayakkabı 60 TL idi.


Kotondan da bu pembe gömlek aklımdaydı. Okula giderken giymek için alayım diyordum. Kolları çok hoşuma gitti (: Fiyatı 30 TL


Sonra annem birde yukarıdaki elbiseyi gösterdi. Yakında da çok düğün olunca hemen aldım :) Modeli göremiyorsunuz ama harika bir elbise V yaka belinden kemerli üç renkli :) Fiyatı 100 TL indirim yoktu maalesef bunda ama çok beğenince babam sağolsun aldı (:



Alışverişe asıl çıkma amaçlarımdan biriside siyah kot almaktı. Çabuk eskittiğim için uygun bir şey arıyordum. LCW dan 30 TL ye bulunca kaçırmadım.

Birde üzeerine hırka aldım yine siyah onuda uzun zamandır istiyordum. O da 40 TL 

Kıyafetlerin modellerini  pek gösteremedim ama mağazalarda kesin gördüğünüz şeylerdir :) 

Bir alışveriş günü de böyle sona erdi ve ben her tür alışverişi yaza kadar yasakladım kendime sadede Top 5 lerimdeki ürünleri alacağım...


Gelecek Yazı : Aylığım

8 yorum:

Mirayın annesi dedi ki...

hapsi birbirinden güzel ciciler..iyi günlerde kullanın..

Mirayın annesi dedi ki...

hapsi birbirinden güzel ciciler..iyi günlerde kullanın..

audrey dedi ki...

süper alışveriş olmuş güle güle kullan..

makyajlı kareler dedi ki...

güle güle iyi günlerde kullan canım aldıklarını

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim kızlar :))) daha iyisi sizlerin olsun =)

Adsız dedi ki...

hepsi güzel ama elbisenle çantanı ayrı ir sevdim galiba.Modelini göremedim ama renkleri güzeldi en azından.

bakimliolmakasktir dedi ki...

modelide bir o kadar güzel bence :) netten baktımda bulamadım modeli bulsam mankende filan gösterecektim ama :S

Unknown dedi ki...

güle güle kullanın :)