31 Mayıs 2012 Perşembe

Minik Bir Alışveriş



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bugün yine canım dostum Fatoş'umla her zamanki gibi dışarı çıktık bu artık son gezmelerimiz :( Cumartesi güzel memleketimiz Adana'ya temelli dönecek e ben Ankara da o Adana da ayrı kalıcaz. Bakalım inş bi fırsatını bulur kaçarız birbirimizin yanına.
Çıkmışken ben durur muyummm tabisi de durmam hemen alışverişe başladım. Allahtan bu aralar maddi durumum yok yani yine de bir sürü şey aldım :)
Yves Rocher de biliyorsunuz ayın son günü bazı ürünlerde %40 indirim oluyor ben de dedim gitmişken bir bakayım bir şeyler alayım bu şampuanı gözüme kestirdim ve aldım 8 lira civarında bir şeye geldi parlaklık veriyormuş saça ve organik :) Bu gece sonuna kadar kampanya internet adreslerinde devam ediyor haberiniz olsun.

Flormara da uğrandı tabi kaş kalemi almak istiyordum ama ben daha hiç kaşlarımı aldırmadığım için kaş kalemi yerine kaş farı tavsiye etti kadın denedim de orada güzel oldu ve aldım 10 TL.

Bilezik ve oje de bir bijuteriden alındı 3 TL bilezik 1 TL de oje :) flormarlarda 25 kuruş daha pahalı oje anlamış değilim :D

Bir de İskender yemiştik ama resimleyemedim üzgünüm :))))) ha bir de has demleme elma çayı içtik şehre nazır bir yerde harika bir yermiş ilk kez gittim keşke makinam yanımda olsaymış dedim :S bi dahaki sefere artık :)

6 yorum:

Gurme Şirine dedi ki...

kaş kalemini biliyordum ama kaş kalemini ilk defa duyuyorum...
fiyatı da uygunmuş...
bak birşey öğrenmiş oldum :))
işte arkadaşlık budur dimi yani :))
sağol canım benim...
kocaman sevgiler...

bakimliolmakasktir dedi ki...

aslında ben de yakın zamanda duymuştum canım kaş farını benim kaşlarım çok açık renk ve kalın ki incelttirmeyi de düşünmüyorum çok kavisli ve alınmadığı da belli değil :) ondan far önerdi kız gerçekten de hoş duruyor tavsiye ederim :)

Jsjs kdksks dedi ki...

kaş farını bana da denemişlerdi ama pek sevmemiştim, ben kaş kalemi var eyeliner kalem gibi onu hafif sürüp dağıtıyorum hatta eyeliner gibi kullanıyorum bile, siyahı çok keskin öyle kaş olmaz yani, böyle bir şey;
http://svieridoroga.blogspot.com/2012/04/kendini-kas-kalemi-zanneden-eyeliner.html =)

Adsız dedi ki...

Kaş farını bende ilk defa duyuyorum.Aklımda bulunsun burda da gördüğüm iyi oldu, ilk fırsatta bakıcam buna. :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@svieri
siyah değil canım bu far baya kahverengi :) benim saçlar kahve kaşlar gri olunca ne tam siyah ne de kahve bir kaşım var çok ilgincim :) kaşları da daha hiç aldırmayınca boşlukları doldurmak gerekiyordu kalem çeksem kötü dururdu eyeliner ı da dağıtmayı becerebilir miyim bilmiyorum :)

@sema
bence de deneyebilirsin canım :)

morpuanlıpembeçorap dedi ki...

merhaba..sayfanı takip ediyorum sen de beni eklemek istermisin?:)