22 Mayıs 2012 Salı

L'Oreal True Match Roll On Fondöten

Merhaba Sevgili Okurlarım :)
Cumartesi günkü Watsons alışverişimde aldığım bu fondöteni en kısa zamanda yazacağımı söylemiştim. Yazısı uzun oldu şimdiden uyarayım (:


Öncelikle Ürün İçin L'oreal'in Söyledikleri
Sıvı veya kompakt fondöteni rahat kullanamayanlar için veya maske etkisi istemeyenler için L'Oréal Paris yeni bir fondöten uygulama şekli yarattı: True Match Roll'On fondöten. Geliştirilmiş formül ve esnek bir aplikatörün patentli birleşimi sayesinde cilde mükemmel uyumda kapatıcılık.


Ben daha önce yüzüme concealer dışında hiçbir ürün kullanmamıştım öncelikle bunu belirtmeliyim sanırım. Bir zamanlar sadece yüzünde pürüz olan insanların fondöten kullandığı tabusuna ben de kendini inandırmışlardandım. Hatta cildim hafif bozulana -son 3 4 aydır Kpss stresinden- kadar hiç düşünmemiştim fondöten almayı. Almaya karar verdikten sonra bir hayli araştırdım netten. Uygun fiyatlı değişik fondötenlere rastladım ama açıkçası sıvı fondöten kullanmaya çokta cesaretim olmadığı için sürekli ertelemiştim. Sonra bir gün bu fondötenle karşılaştım ve uygulamasının da kolay olduğunu okuyunca alınacaklar listemin başına oturtuverdim :) Yani kısaca eğer benim gibi ilk kez fondöten kullanacaksanız mutlaka bu ürünle başlamalısınız.


Ürünün kullanım şekline gelecek olursam henüz daha tam alışamadım diyebilirim bugün 3.kez sürdüm. Roll on un rengi fondöten rengine döndüğü için ne kadar aldığımı bilemediğimden bir hayli sürüyorum sonra yüzüme uyguluyorum fazla almış olabiliyorum bazen :) Ama yüze yedirmesi kolay diyebilirim. Boya badana yapar gibi sürüyoruz rastgele sürmesi çok eğlenceli gerçekten :) Renk vermesi ve kapatıcılığı gerçekten iyi, alnıma en son sürdüm bu gün aşağı ile yukarı arasındaki fark barizdi yani. Fondöteni sürdükten sonra elinizle hafif düzeltmelerde yapabilirsiniz buna da uygun öyle kalıp gibi kalmıyor. Ki benim için en önemli olan kısmı yüzümde sanki bir maske varmış yüzüme fondöteni boca etmişim gibi yapay bir görüntü vermiyor. Kendi tenim gibi duruyor ve sağlıklı bir görünüş sağlıyor. Sivilce parlama allerji vs bir şey de yapmadı. Nemlendirici sürdüğüm cildime uyguladığım için cildi kurutup kurutmadığını bilmiyorum ama benim cildim kuru zaten bi ters etkisi olmadı.



Satış görevlisi ile beraber kolumda denediğimde en uygun W3 olmuştu eğer açık tenliyseniz bu renk size uyacaktır. Zaten ya W3 ya da C3 tavsiye ediyorlar açık tenlilere.


Yani işin özü ben orijinal şeyleri severim bu ürünü de çok sevdim. Bitince merakımdan dolayı likit bir fondöten denemek istiyorum ama sonrasında almaya devam edebileceğim bir ürün oldu benim için.




Bu arada swatch da tam yedirmedim fondöteni belli olsun sürümüm diye damarı tamamen kapatmasını beklemiyordum zaten ki eğer roll onu daha çok sürerseniz fondötene onu da kapatır bence ama yapay bir görüntü oluşur.


Ve son olarak fiyatına gelecek olursam Watsons da %25 indirimle 41.20 tl ye geldi bana. Şuan bycosmo da da 41.25 diye biliyorum. Daha uyguna gören olursa söylesin :)

13 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

Bundan ben de kullanmıştım ve çok severek 2 paket bitirdim :) Şimdi Loreal`in sıvı olanlarına geçtim. Ben de başta senin gibi sıvı olanı daha zor kullanılır sanıyordum ama o da çok rahat kullanılıyor. Bu bitince onu da dene bence

Moda Masalları dedi ki...

Bu arada yakınlarında Cosmetica varsa en uygunu orda olur :) Watsons`dan daha uyguna satılıyor her zaman :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

Zaten bitsin aklımda bir kaç sıvı fondöten var yenilere şans vermek lazım değil mi (: ilk bunla başlamak iyi oldu ama sanki.
Ah cosmetica olsa ben de çok istiyorum ama malesef Kayseri'de yok artık ankaraya gittiğimde orda vardır sanıyorum Cosmeticadan alıcam her şeyi :)

kozmetikperisi dedi ki...

Cnm ben daha çok sıvı fondöten seviyorum cnm ama bunuda denemek lazım

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle denemeye değer bir ürün :) siz böyle dedikçe sıvı fondöteni merak eder oldum indirimde görürsem denemelik bir şeyler alayım bende :) ama elimdeki ürünü bitirmeden yenisini almak hiç adetim değildir

Gurme Şirine dedi ki...

loreal paris in 5 li allığını kullanıyorum...
çok memnunum...
eee ürün kaliteli olunca kalıcı da oluyor...
makyaj malzemesinde hiç ucuza kaçmam :)))
malum sonuçta derimize sürüyoruz...
sevgiler canım...

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle canım kozmetikte ucuza kaçmamak en iyisi zaten kaliteli ürünleri kullanınca insanın diğerlerini kullanası gelmiyo bariz farklar var arada :)

yıldız dedi ki...

nasıl güzel birşey roll düşüncesi çok güzel
aklıma yeni bir alışveriş soktunuz şimdi;)

bakimliolmakasktir dedi ki...

tavsiye ederim canım ama malesef yaz için uygun bir ürün değil biraz mat bir yapısı var hem de terleyipte yüzünüzü peçeteye fln silerseniz peçete krem rengine dönüyor :)

Adsız dedi ki...

aynı markanın uruNunun mınerallı pudrasıda cok guZelll ve ındırımdeyken 15 lyemı ne almıs bırısı blogunda okumusdum ıyı kapatıyor pratık.....

makyajDelisiiii(alv) dedi ki...

Harika bi urunn cildimde cok çok fazla puruz olmamasına rağmen fondoten vazgeçilmezimdir bu fondoten harika bir ürün nerede nasıl kullanacağın tamamen senin kontrolünde tek katlı sürerek günlük uzerine hiçbir şey uygulamadan dahi kullanip çıkabileceğim bir ürün kesinlikle pürüzsüz ve maskeli etkisi yaratmayan bi fondoten

Adsız dedi ki...



My homepage ... http://ophiocordyceps-sinensis.com

Adsız dedi ki...

Cosmohome larda suan %50 indirim var.Bn ordan bugun 27 ltl ye aldim.kacirmayin derim