3 Mayıs 2012 Perşembe

L’Oreal Infallible Eyeshadows 002 Hourglass Beige





Merhaba Sevgili Okurlarım :)


Yağmurlu, bulutlu hatta bir ara dolunun bile yağdığı bu hüzün dolu bahar gününde yurttan hiç çıkmayıp çalışma solunu oda ve uyku arasında mekik dokurken biraz fotoğraf çekeyim dedim. Çekmişken de birini seçip paylaşmadan olmazdı değil mi? :)


Bu far toz ve krem far arasında bir yapıda, sürümü çok kolay elimizle bile gayet rahat göz üstüne sürebiliriz. İçinde hafif bir ışıltısı var ve far bazı olarakta kullanılabilecek bir ürün. Ben kendisini bir blogta görüp vurulup gidip aldım yakın zamanda. Yalnız fiyatı hakkında hiçbir bilgim yoktu öğrenciyim sonuçta birden fiyatını duyunca kaldım ama dayanamadım aldım :) Çok pahalı değil ama o an benim için öyleydi. Watsons'ta %20 indirim varken 20 tlye aldım ama kampanya sona erdi sanırım. Bazı bloglar böyle güzel ürünlere yer veriyorlar ama keşke fiyatlarını da yazsalar bilgilendirmek amacıyla. Herkes bütçesine göre hareket edebilir o zaman değil mi :) Hem uygun fiyatlı alınan yerler olursa biz de oralara gideriz. Ben bu yüzden ürünlerin fiyatlarını mutlaka yazacağım. Sakın yanlış anlaşılmasın ki zaten öyle pahalı ürünler kullanan biri değilim herkesin bütçesine göre ürünler olacak hep yayınlarımda. 


Yani kısaca çok amaçlı kullanılabilecek bu ürünü kesinlikle denemelisiniz pişman olmazsınız :) 


Umarım ben de en kısa zamanda gümüş rengini de alabilirim o da harika bir renk.







DipNot: Acaba bir ben mi hüzünlü oluyorum ve uyuyasım geliyor yağmurlu havalarda... Yoksa dertlerimin büyüklüğünden de bu durum ben yağmuru bahane mi ediyorum...

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ımmm parıl parıL parlıyoR sanıRım bu guSelmişşşş iyi gunlerde kuLLan ....