29 Mayıs 2012 Salı

La Senza.Com Alışverişim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Öncelikle kutunun her halinin fotoğrafını çektim nedenini aşağı indikçe göreceksiniz.
Geçtiğimiz günler de bir blogta görüp La Senza da indirim olduğu haberini cümle aleme duyurmuştum hatırlayanlar vardır elbette :)
Aslında bir Lingerie yani iç çamaşırı bikini vs markası olan La Senza nın iki kozmetik ürünü var onlarda oje ve lip gloss. Ve indirimleri de 1 alana 1 bedava lip glosslar 5 TL, Ojeler 3 TL idi. Gerçekten çok uyguna geldiğini düşünerek hemennn siparişimi verdim. Cuma günüydü araya hafta sonu fln girdi derken kargo bu gün elime ulaştı. 
Aşağıda gördüğünüz gibi Yurt İçi Kargo her zamanki gibi kargo paketini gayet özensiz oraya buraya atarak getirmiş! La Senza ya da burdan selamlarımı yolluyorum, keşke bir yazsalardı kırılacak eşya var dikkat edin vs diye.



Her neyse yine sakince kutuyu açtım. Belki içine bir şeyler koyup kutuyu doldurmuşlardır diye düşünüyordum ki kutuyu açtım iki kutu içine ojeleri glossları doldurup yollamışlar. 



İçime bir sıkıntı gelmişti zaten görür görmez kutuyu ki yanılmamışım. Ojenin biri gördüğünüz gibi bu haldeydi! Neyse ki şişesi kırılmamış. Ağzı açılmış oje sızmış sadece!



Son olarak tüm ürünlere gelirsek; 4 oje 2 lip gloss istemiştim. (Toplam kargo dahil fiyatları 17 TL) Glossun biri hediye olacağı için resimlerde yok :) Ojelerin birini hemen denedim meraktan sadece tek tırnağıma simli oje ve tek katta inanılmaz renk veriyor. Gerisini siz düşünün. Efendim ürünler gerçekten kaliteli ama keşke paketlemeyi daha iyi yapsalarmış. Tabi alışmışlar iç çamaşırı yollamaya bunları bilememişler :))) Bir daha kozmetik alışverişi yapar mıyım bilmiyorum ama iç çamaşırı alışverişi yapabileceğim bir marka La Senza.
Bu arada kampanya hala devam ediyor :) 




Dipnot: Dün müşteri hizmetlerine attığım maile bugün cevap verdiler gerçekten çok inceler yerine hemen bir oje gönderecekler :) Teşekkür ediyorum La Senza ekibine. Müşteri memnuniyetine gerçekten önem veren bir ekip...

8 yorum:

guzelliknehri dedi ki...

ne kadar da özensizler. Yine de ojelerin rengi çok güzel görünüyor. güle güle kullan canım

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle canım çok özensizler gerçekten ama bilmediklerine sayıyorum ben bunu sonuçta kozmetik firması değiller ojeler gerçekten harikalar :) teşekkür ederim canım bnm

Gül dedi ki...

Eşim Yurtiçinde çalışıyor bende bi ara çalıştım.. eğer paketin üstünde amblaj olsaydı kırılacak diye ozaman özen gözterilirdi bundan eminim.. ama şubenin içinde illa bir pislik vardır bizim şubedede vardı ve müşterinin tabelasını söktü ama kamera çektiği için bizim müdür onu işinden hemen kovdu !

Gurme Şirine dedi ki...

yaa çok üzüldüm canım...
insan ne heyacanla bekliyor aldıklarını gelme haline bak :((
neyse sağlık olsun...
bi daha ordan alışveriş yapmazsın...
ama renkler güzelmiş...

bakimliolmakasktir dedi ki...

@gül
evet canım çalışanlarla da çok alakalı Kayseri Yurt İçi kargoda hep bunu yaşıyorum ben ya geç getiriyorlar ya da böyle yamultup getiriyorlar. Şikayet etmek lazım aslında dediğin gibi

@gurme şirin
bir daha yapmam canım evet ama ürünler gerçekten kaliteli bakalım belki hatalarını düzeltirler...

guzelliknehri dedi ki...

aslında direk la Senza'ya mail atabilirsin canım. Hatta blogumda da yayınladım diye link de versen daha güzel olur. belki yenisini bile gönderirler. =)

Adsız dedi ki...

lipglossu sürdükten sonra çok yapış yapış oluyor ona sinir oluyorum.

bakimliolmakasktir dedi ki...

@güzelliknehri
öyle yaptım canım maile de yazdım bakın bloguma koydum sizi rezil ederim diye :p :)))) bakalım firma kalitelerini gösterecekler mi :)

@gmz
bu lip gloss inan o kadar yapış yapış değil en kısa zamanda yazısını yazıcam ama bugüne kadar beğendiğim tek lip gloss bu oldu :)