24 Mayıs 2012 Perşembe

Gift Box 1



Merhaba Sevgili Okurlarımm :)
Sanırım şu saatlerde bir güzel kutu içerisinde bu güzellikler Özgecan a ulaşmış olmalı. 
Blogunda gezinirken Gift Box 3 başlıklı bir yazısını okuduğumda "acaba bende bu etkinliğinize dahil olabilir miyim" diye yorum bırakmıştım ve sağolsun kendisi bana hemen mail attı biraz güzel muhabbetten sonra denemeye karar verdik :) 
Aslında Özgecan kendi yakın arkadaşları ile yapıyordu beni de gruba istisna olarak eklemiş olduğu için tekrardan teşekkür etmek isterim :) Kendisi blogunda neden yaptığını nasıl olması gerektiğini açıklamıştı hemen oraya yönlendiriyorum sizi burdan okuyabilirsiniz. 
Ha okuyacak vaktim yok derseniz :) ay da bir bir kaç ayda bir böyle 10 tl yi geçmeyecek şekilde karşılıklı hediyeleşiyoruz ve o kargocunun geldiği andaki heyecanı acaba kutunun içinden neler çıkacak heyecanını yaşamayı planlıyoruz.
Ben bu ilk kutu olduğu için biraz abarttım sanırım ama 10 tl yi çokta geçmedim emin olun (: Biraz blogunu incelediğimde nelerden hoşlandığını az çok kestirebildim. Birbirimizi hiç tanımıyoruz ama blog arkadaşlığı böyle güzel bir şey işte (: 
Kutunun içeriğine gelecek olursak;
1 adet Flormar Bordo oje
1adet Flormar Jevel Gold oje 
1 adet Flormar ruj (nude bir renk)
1 adet watsons şeftalili duş jeli
1 adet ev yapımı tarçınlı sabun
1 adet emily gri göz kalemi


Hepsi benim de severek kullandığım ürünlerden zaten kendi kullanmadığım şeyi başkasına yollamak gibi bir adetim yoktur. Artık böyle kendime bir şey alırken bir de sevdiklerime can blog dostlarıma diye her şeyi yedekleyeceğim :) Ayda bir 10 tl kimseye zarar vermez diye düşünüyorum ben de...


Dipnot: Umarım beğenmişsindir canım hediyelerini...

2 yorum:

neyapsam? dedi ki...

Çok güzel bir fikir vede heyecanlı :). Kargonuzu alan kişi çok şanslı :).

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim canım bilmem şanslı galiba :)))