28 Mayıs 2012 Pazartesi

Alessandro Fresh Up Lipgloss (05 Raspberry)


 Merhaba Sevgili Okurlarım,
Aslında pek lip gloss sevmem ben zaten bu lipgloss da Vanilya kutudan gelmişti ki tek lip gloss umdur kendileri. Lip glosslar bana biraz yapış yapış geliyor, duruşları güzel oluyor ama bir rüzgar esse saçım dudağıma yapışıyor fln geriliyorum :) Ama yaz günleri için gayet ideal olabilir. Bu glossu da yazın kullanacağım büyük ihtimalle. 


Gelelim glossumuzun özelliklerine,


"Gözalıcı renkler ve ferahlatıcı deneyim!
Yüksek kalite,renk,bakım ve tazelik!
Kapağında bulunan ışığı ve aynası ile bir tasarım harikası!

•  Nane ekstreleriyle ferahlatıcı his…
•  Vitamin E ve hyalurone ile Anti-aging etkili,
•  UVA- ve-UVB (SPF6) koruması ile dudakların yaşlanmasını azaltır. 
•  macadamia yağı nemlendirir,yumuşatır maksimum konfor sağlar, 
• Yüksek kapatıcı pudra ve kalıcı renkler,
•  Micro tanecikler sayesinde parlaklık ve hacim sağlar."





Bana göre çooook orijinal bir ürün bu. Çünkü bugüne kadar hiçbir gloss da görmediğim bir aynası ve ışığı var şişesi gerçekten çook güzel, fırçası da aynı şekilde.Ve ben orijinal ürünlere bayılırım. Sırf orijinalliği için bile bu ürünü kullanabilirim :))) yeniden alabilirim.
Rengi pembe tonlarında pek belli değil fotoğraflarda. Zaten gloss olduğu için daha çok dudakla bütünleştiğinde değişiyor rengi. Benim dudaklarım baya pembe hatta kırmızı olduğu için :) bende tam pembe oluyor ve ben çok seviyorum rengini. Sürünce çok ağır durmuyor ki ağır pembeler beni rahatsız ediyor fazlasıyla. 
Ayrıca bir macadamia fındığı hastası olarak içinde yağının bulunması bu ürünü sevmem de yeterli :) Nemlendiriciliği fena değil en azından dudağı kurutmuyor. Spf 6 da idare eder bir koruma sayılır hiç koruma olmamasından iyidir değil mi :) Kokusu da gayet güzel insanı rahatsız eden cinslerden değil. Kalıcılığı da gayet iyi durumda.



Son olarak fiyatına gelecek olursak şu an VC de 53 TL 7,5 ml. Biraz pahalı gerçekten her bütçeye uygun değil ama gerçekten gloss seviyorsanız ve uzun süre kullanabileceğiniz kalitesi buram buram her halinden belli olan bir ürün istiyorsanız ve imkanınız varsa alın :) 
Unutmadan şuan VC de 3 al 2 öde kampanyası var bu lip gloss da :) 

1 yorum:

Shewgy dedi ki...

merhaba yeni katıldım bloguna bana da beklerim :D http://discotopu.blogspot.com/