4 Eylül 2013 Çarşamba

Aylığım # 5

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bu postta Eylül ayı favori adaylarımdan ve sık kullanılacaklarımdan bahsetmek istiyorum. Zaten daha öncede 4 farklı yazıda ay ay neleri daha fazla ve özenle kullandığımdan bahsetmişim. Bakalım bu ayın kurbanları nelermiş.


1) Beuty Formulas Ayak Spreyi : Bu spreyi yazın çok yanan ayaklarımı serinletmek için almış idim ve bir kenarda unutmuşum. Yazda bitmek üzere hatta Ankara müthiş soğudu ama tekrar ısınacağını ümid ederek bu ay bu spreyi fazlaca kullanmayı planlıyorum.

2) Bargello Açık Parfüm 256 Numara : Bu ay yine yaz biterken yaz kokularımdan biri olan bu parfümü kullanıp bitirme niyetindeyim zaten çeyreği filan kaldı şişede bol bol kullanırım artık :) Seneye yaza başka kokulara geçmek lazım =) Bu arada parfüm Miss Dior Cherry olarak geçiyor.

3) Doa Hindistan Cevizi Yağı : Bu yağı bir ara düzenli kullanıyordum ama artık unutuyorum kullanmayı bu yüzden bu listeye dahil ettim. Kullanayım da bitsin çünkü başka yağlar denemek istiyorum. Yazısı için tık tık.


4) Pure Beauty Bulgarian Rose BB Krem : Yaz bitmeden ciddi spf içeren bu bb kremimi de kullanmayı istedim. Ağustos ortasından beri kullanıyorum ve çok memnunum. Muhtemelen kullanmaya da devame deceğim.

5) TBS Karpuzlu Vücut Losyonu : Kokusuyla ve yapısıyla çok sevdiğim vücut losyonlarımdan, yine az kaldığı için bitirmek amaçlı tercih ettim. Bitsin de kalan milyon vücut losyonuma yer açılsın :) Yazısı için tık tık.

6) Vaseline El Kremi : Tırnakları güçlendirdiğini iddia ediyor bakalım bu ay gece yatmadan evvel kullanarak deneyeceğim :) Alalı hayli zaman oldu kullansam ve bitse iyi olacak.


7) Essence Home Sweet Home Allık : Abartmıyorum bu benim en sevdiğim allıklarımdan ilki :) Bitmeini hiç istemiyorum desem yeridir. Sonbahar geldi ya artık biraz ton değişikliği yapayım dedim. Yazısı için tık tık.

8) Far Paleti : Bu far paletini sosyete pazarından almıştım yıllar evvel :) İçinde kullanışlı renkler var ve kenara atmışım artık yeniler geldikçe bu ay bir değerlendirme yapayım dedim. Ben farda marka aramıyorum artık rengini güzel vermesi yeterli diye düşünüyorum. Sebebi ise "londradabirtürkızı"nın bir videosunda paletin kalitesini ıslakken elinizi fara değdirdiğinizde rengini iyi vermesinin olduğunu söylemesiydi ve çokta haklıydı. O yüzden her zaman olmasa da arada çok beğendiğim paletleri alıyorum.

9) Flormar Pretty Ruj 309 : Bu da nude bir ruj ve bana en yakışan nude lardan birisi :) Yine biraz sonbahar essin istedim. Yazısı için tık tık.

10) Essence I Love Extrem Eyeliner : Bu eyeliner ında son ayı artık ama cidden çok sağlam bir sıvısı varmış aylardır kurumadı gitti :) Ben sıkıldım kullanmaktan o bitmemek için direndi. Ama şükür son demleri artık bitsinde yenisini alayım dimi ama (: Yazısı için tıktık.

11) Catherine Arley 16 Numara Gloss : Bu kırmızı glossu da sonbahara yakıştığı için seçtim. Ben kırmızıyı 4 mevsim kullanabilirim =) Tek renk takılmayım dedim ay boyu birde kırmızı olsun. Zaten ilk kullanışım olacak bu ay bakalım gözüme girebilecek mi?

12) Maybelline Black Pink Diamonds Eyeliner : Bu eyeliner ı da alalı aylar oldu inanın hangi indirimden aldığımı unuttum üstüne kaç indirim daha oldu :) Hiç kullanmadım daha o yüzden artık kullanma zamanı geldi diye düşünüyorum.

13) L'Occitane Lip Balm : Bu dudak balmını aldığıma pişmanım ne kadar kullansam da bitmiyor :( Kullanmaya devam... Yazısını bu ay içinde yazacağım.

14) Cecile 17 Numara Kalem : Onu fotoğrafa koymayı unutmuşum. Değişik bir yeşil rengi var füme diyeyim daha doğrusu. Siyah sanıp almışım elimde patladı kullanıyorum mecbur. Bu ayda deneyim yakıştırmazsam kendime kenarda kalacaklar listesinde olacak.

Evet bu ay ki 10-15 ürünlük kurbanlarım bu kadardı. Umarım bol bol kullanıp bitecekleri bitirip bitemeyenleri de azaltabilirim :)

Gelecek Yazı - Diadermine BB Krem 

5 yorum:

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Şey ilk maddedeki ayak spreyi gerçekten serinletiyor mu? Kısa süreli bir serinleme mi yoksa serin mi tutuyor? Annemin ayakları aşırı yanıyor. Uyuyamıyormuş bile. Acaba çare olur mu dedim ama :(

bakimliolmakasktir dedi ki...

maalesef geçici serinlik veriyor :S o yüzden ben de pek sevemedim :(

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Çok severdi en azından bir yarım saat serin tutsa. O arada uyurdu, sorunu kalmazdı :( Olsun teşekkür ederim :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

belki işe yarar ama yarım saat uyuyana kadar en azından :)

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

O zaman ben ona hemen bundan bir tane alayım. Böyle bir ürün olduğundan haberim bile yoktu. Teşekkür ederim :)