13 Ağustos 2013 Salı

Taft Saç Köpüğü Belirgin ve Dolgun Bukleler


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bugün sizlere ikinci şişesini kullandığım ve çok sevdiğim saç köpüğümden kısaca bahsetmek istedim. Bu saç köpüğünü ben ilk kez tesadüfen A101 de uygun fiyatlı görüp denemek için almıştım ve çok memnun kaldım. Farklı bir çeşidini kullanmadığım için karşılaştırma yapamıyorum o yüzden hep bu köpük üzerinden konuşacağım.

Benim saçlarımın normal hali zaten dalgalıdır ama ince telli olduğu için çok çabuk sönüyor ve ben bundan çok rahatsız oluyorum. O yüzden genellikle saçlarımı ahenkli ve kabarık tutacak ürünler tercih ediyorum. Eskiden hep vigo yapardım. Saçlarımı jöleleyip makinamın aparatıyla kuruturdum. Onda da aynı sonucu alıyorum aslında ama bu daha çok hoşuma gitti benim. Jöle kalıp gibi durmuyor vigo yapınca da ama bunun kadar da doğal durmuyor.

Doğal ve ahenkli saçların sırrına işte bu köpükle kavuştum diyebilirim :) Saçlarımı duştan sonra hafifçe kurutuyorum daha doğru nemli bir hale getiriyorum. Tamamen ıalakken uyguladığımda bu kadar doğal bir tutuş sağlamadığını fark ettim. Hafif 1 2 dk kurutup sonra saçlarımı köpükleyip tekrar saçlarımı tamamen kurutuyorum.

Köpük aşağıda gördüğünüz gibi şişeyi çalkalayıp ters aşağı sıkınca anında köpük elinize bol bol geliyor. Dikkatli sıkmak gerek :) Anında da uçuyor hızlı sürmekte fayda var su haline gelince bir işe yaramıyor :)


Bir de çabuk bittiğini gözlemledim tek kötü yanı bu açıkçası benim için ben daha uzun süre kullanabilmeyi bekliyordum ama yine de tekrar aldım :)


Köpüğün saçlarımdaki duruşu da aşağıdaki gibi daha başka hallerini de görmek isterseniz instagramdaki çoğu fotoğrafımda saçlarım köpüklenmiş durumda :) İnstagram hesabıma artık askinbakimlihali yazarak ulaşabilirsiniz :)

Fiyatı ise ben ilk aldığımda a101 den 10 tl ye almıştım. Ama indirimsiz başka yerlerde daha pahalı gördüm. İndirimle en son yine Watsons dan 10 tl ye aldım. Yani indirimle 10 tl ye edinmeniz mümkün.

Bundan sonra köpüğümü değiştirir maceralara girer miyim bilemiyorum ama ben bu köpüğü çok sevdim :)



Gelecek Yazı #  Bizim Kutu + Gift Box

10 yorum:

Unknown dedi ki...

Aynı sorundan bende de var. Denemekten zarar gelmez :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle :)

Tuba Şahin dedi ki...

Iste benim favori saç köpüğüm. Cok severek kullanıyorum bende canım. Resmine de bayildimm =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim kuzummm :)

Hayat-paylasinca-guzel dedi ki...

Malesef artik benim saclarima iyi gelmiyor kopuk :(

bakimliolmakasktir dedi ki...

aaa neden kii :S

Adsız dedi ki...

Ben saçlarım feci kabariyo kuaförüm bana mavi su tavsiye etti kullanıyorum biraz işe yarıyo ama tam değil bana tavsiye edebileceğin bir ürün var mı :)

Adsız dedi ki...

Saçlarım düz ama hafif dalgalı olması için işe yarar mı :(

Adsız dedi ki...

Ya benm saclarm kivirck uzun ve uzadkca dipleri duz oluyo buda pek guzel durmuyo sac diplerim icin napablirim bi fikri olan varmi ??

Adsız dedi ki...

benim saçlarım kabarık saclarıma iyi gelir mi acaba ona göre bu ürünü alacagım.