8 Ağustos 2013 Perşembe

Doa - Lavanta Suyu / Toniği


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Birçoğumuzun bildiği gibi bir dönem Doa Kozmetik çok meşhurdu. Ben de o dönem kendimi tutamayıp indirim dönemlerinde bir sürü şey almıştım. Bir kısmını kullandım, bir kısmı da bekliyor bir kenarda. Bir blogda bu lavanta suyunun cildi yatıştırdığını ve sivilcelere iyi geldiğini okumuştum. Bakalım ben neler düşünüyorum.


Ben bu lavanta suyunu makyaj sonrası yüzümü temizledikten sonra temizliğin son aşaması ve kreme hazırlığın ön aşaması olarak kullanıyorum. Yani kısaca tonik niyetiyle kullanıyorum :) Tonik olarak bence başarılı gerçekten yüzümde kalan makyaj kalıntılarını çok iyi temizliyor. Pamuğa 7 8 fıs sıkıyorum ve yüzümü siliyorum. Her seferinde de yüzümden bir kir pas çıkıyor yani :) 

Sivilce konusunda net bir şey diyemeyeceğim. Çünkü benim sadece çenemde sivilce vardı ve ben uzun zaman LRP effaclar duo kullandım. Bir kısmında da bu tonikle beraber kullandım ve bu kısımda cidden sivilcelerimden kurtuldum. Bu tonik bitince tekrar sivilceler çıkarsa zaten bir şişe daha var kesin kullanmaya devam edeceğim :)

Ben maalesef lavanta kokusunu her şeyde sevmiyorum ve bu tonikte de sevemedim. Kokusu güzel olsa aslında memnunum bu tonikten ama cidden sırf kokusu yüzünden elimdekiler bitince tekrar almayacağım.

İçerik olarak üzerinde maalesef hiçbir şey yazmıyor ama ben içerisinde alkol olduğunu düşünüyorum. Bu kadar güzel temizlik ancak onunla mümkün :p

Yüzümü kurutmadı, hafif bir nem verdi de diyebilirim. Diğer toniklerle aynı düzeyde benim için. Yüzümde herhangi bir reaksiyona da sebep olmadı. Hatta dediğim gibi belkide sivilcelerimi geçiren de bu toniktir. 

Fiyat olarak ise ben indirim zamanından 2 tl ye mi ne almıştım. Anlayacağını gayet ucuz bir ürün eğer doadan sipariş verirseniz belki deneyebilirsiniz. Ama ekstra bir özelliği yok bildiğiniz tonik :)

Dipnot : Umarım sivilcelerimi geçiren sensindir kozmik ve sayende de geri çıkmazlar :)



Gelecek Yazı # Bayram Makyajı


Dipnot2 : Bu arada bayramınız mübarek olsun sevgili okurlarım. Sevdiklerinizle daha nice bayramlar görebilmeniz dileklerimle...

2 yorum:

B. dedi ki...

senin de bayramın kutlu olsun :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim sevgili B :) iyi bayramlar.