15 Ağustos 2013 Perşembe

Bizim Kutu + Gift Box



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Dün benim hediye günümdü vee arka arkaya bir sürü kargom geldi :) Hemen kısaca bahsedeyim. Beni takip edenler bilir biz Sevgili Koyukırmızı'm ve Özgecan'la zaman zaman böyle hediyeleşiyoruz. Birbirimizin artık zevklerini de bildiğimiz için inanılmaz güzel şeyler çıkıyor ortaya. Yukarıda gördüğünüz ilk fotoğrafta bir de üniversiteden yakın bir arkadaşımın ben Gratise gidemediğim için indirim zamanı bana aldığı İnstain allık ve diğer hediyeleri var :) 3 kişiden aynı anda böyle muhteşem hediyeler almakta inanılmaz güzel oluyormuş :)) Gelelim hediyelerimee :)


Öncelikle Koyukırmızı'mın hediyeleri ile başlayayım. Biz canım arkadaşımla hayli zamandır hediyeleşiyoruz bu kaçıncı kutu inanın sayısını unuttum :) Gerçekten zevkimi neleri sevip sevmediğimi çok iyi bildiği için artık muhteşem şeyler yollamış yine :) Cidden hepsine ayrı ayrı bayıldımmmm ne desem az gelir ne kadar teşekkür etsem az gelir :) 

İlk olarak Palmolive'in Çikolatalı Duş Jeline daha önce ilk çıktığında çok bakmıştım ama evde duş jeli hazinem olduğu için ertelemiştim. Cidden görünce ok mutlu oldum çünkü böyle bir koku yok yaa muhteşem kokuyor :)

Essence'in bu koleksiyon aydınlatıcısını ise çok kararsızdım alıp almamak konusunda ki ben gidene kadar zaten kesin kalmaz diyordum. O kadar tatlı bişi ki yaa sadece görünüşü için bile alınabilirmişşş :)

NYC standını ise geçen Watsons ziyaretimde incelemiştim ama çok vaktim yoktu bir ruj bir rimel alıp çıkmıştım. Benim asıl gidebildiğim Watsonsta ise NYC standı daha yok :) Tekrar alışverişte yapamazdım yani. Canım arkadaşım denemem için bir sürü NYC ürünü yollamış. İnanın hepsine bayıldım. 

Zaten far paletini inceleyip kararsız kalıp almamıştım :) Harika görünüyor renkler henüz elleyemedim fotoğraf çekeyim diye ama hemen çekip biraz mıncıklayacağımmm :))) 

Kalem ruju ise hemen denedim, sanırım Maybelline'in bu şekilde keçeli kalem gibi rujları var bir de onlar nasıl bilmiyorum ama ben buna bayıldım. Hem kalıcı hem de harika renk veriyor. 

Top coatı ise herkes çok beğenip övünce denemeye karar vermiştim ama elimdeki bitsin diye bekliyordummm :) Beklememe gerek kalmadı :)

Bronzer pudra ise kendim gitsem almakla almamak araasında kalırdım kesinlikle alınması gerekn bir ürünmüş ama renkleri allık olarakta kullanılabilecek güzellikte :)

Maybelline Color Tatoo Pink Gold ise daha önce bir konuşmamaızda almak istediğimi söylemiştimmm :) Dikkatli arkadaşım benim hemen almış çok sevindim ciddennn :) Bunu denemek için de sabırsızlanıyorum :)

Alix Avien ojelerede gözüm düşüyordu ama evde çok ojem var diye tutuyordum kendimi :) Onlarıda görünce çoook mutlu oldum :)

Son olarak o minicik kayısılı kremse inanılmazzzz kokuyor :) Çilekliside var ben de zaten çok seviyordum buna da bayıldım. Bu minik kremlerin kokusu harika denemediyseniz kesinlikle tavsiye ederim :)


Bu ürünlerin hepsini öyle bir paketlemişti ki canım arkadaşım açarken acayip bir heyecan yaşadım. Açtım açtım bitmedi böylee açıktça açtım inanılmaz mutlu oldumm. Çok teşekkür ederim canım benimmmmm <3


Yukarıda gördüğünüz hediyeler de bir diğer kutulaşma arkadaşım Özgecan'ın hediyeleri :) Yine beni çoook mutlu eden bir pakette bu oldu.

Maybelline 720 Iced Fudged  farın rengine bayıldımm tek başına bile günü götürecek bir renk hemen deneyip yazısını yazacağım :) 

Maybelline 130 Peach Juice ise harika şeftalimsi pembe bir renk yine denemedim ama fotoğraflayıp hemen deneyeceğim. Bu renk bir rujum yoktu çok sevindim :)

GR holiday koleksiyonuna zaten bayılıyorum koleksiyonu da tamamlama niyetindeyim. Bununla 5. rengi de benim olmuş oldu :) 

Rimmel Salon Pro ojeleri ise hiç denememiştim. Çok tatlı bir rengi var buna da çok sevindimm :)

Elseve'i de merak ediyordum deneme fırsatım olacak. Diğer ufaklık ise minicik kağıt tırnak törpüleri çook tatlılar :))

Tekrardan Özgecan'a da çook teşekkür ediyorum yine beni mutlu eden bir paket yolladığı için :) Gerçekten çok sevdim hepsini de :) 


Son olarakta her ne kadar o bu yazıyı okumasa da Üniversiteden çok yakın bir arkadaşım ben Gratis indiriminde çıkamadığım için bana gidip İnstain allıklardan istedim rengi yani Swiss Dot Peach rengini aldı. İnanılmaz mutlu oldum yaa yoksa diğer indirimi beklicektim kim bilir ne zaman alabilecektim :) Harika bir renk harika bir allık bayıldımm :)

Allığın yanına da benim oje ve çikolata aşkımı bildiği için hemen eklemeler yapmış :) İnanılmaz mutlu oldum ben yaa cidden adam sırf benim için Gratise gitti daha ne olsun :) 

Dün tüm gün işte bu güzellikler sayesinde acayip mutlu mesut gezdim bennn :)) İnstagramda da paylaşmıştım toplu fotoğrafı hala takip etmiyorsanız askinbakimlihali yazarak beni takibe alabilirsiniz. 

Tekrar tekrar çoook teşekkür ediyorum ayrı ayrı :) Hepinizi öpüyorum...


Gelecek Yazı # Lapitak - Ayak Bakım Kremi 

12 yorum:

Unknown dedi ki...

Güzel günlerde kullan doğum gününde kutlu olsun ayrıca:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

canım doğum günüm değil bugün :) yanlış anlaşıldı galiba hediye günüm oldu dün böyle arka arkaya gelince öyle demek istemiştim yani :)

Adsız dedi ki...

o çikolatalarda domuz yağı varmış, haberiniz var mıydı bilmiyorum ama belirtmek istedim bunu

bakimliolmakasktir dedi ki...

gerçekten miii :S kim dedi peki ben hiç duymadım ki bimlerde bile satılıyor bence öyle bişi olsa bimlerde satılmaz

bakimliolmakasktir dedi ki...

ki üzerinde de domuz yağı ve diğer domuz katkıları içermez yazıyor :) şimdi baktım hemen kesinlikle bu konuya çok önem veriyorum çünkü

Unknown dedi ki...

güle güle kullan canım:) hepsi birbirinden güzelllll:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)

aysp dedi ki...

ohh miss, ne güzel ürünler böyle gü<zel günlerde kullan :)

heysumeyye dedi ki...

güle güle kullan hepsinii:)

BNG dedi ki...

Swiss Dot'u bende çok beğendim ama kalmamıştı. :( Güle güle kullan.
Hediyelerinin hepsi çok güzel. :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim kızlar :)

Unknown dedi ki...

ah ne güzel hediyeler bunlar güle güle kullan hepsinii :)