5 Ağustos 2013 Pazartesi

Alışveriş (Watson's - Bambi)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Watsons indirim yapınca ben de bir şekilde fırsat bulup bana uzak olsa da hemen kendimi yollara attım :) Ama bu kez özellikle kendime bir liste yaptım ve sadece iki üründe listenin dışına çıkmış oldum. İnanın liste yapmak çok işe yarıyor yoksa gereksiz bir sürü şey alınıyor. İndirim genelde sadece kozmetikte olunca ben de eksiklerimi ve merak ettiklerimi toplamış oldum. Bakalım neler almışım.

1) L'Oreal Lumi Magique Fondoten : Yakında kuzenimin düğünü var. Düğün için güzel bir fondöten kullanmak istedim ve tercihimi bu şekilde yaptım. Ki inanılmaz uygun fiyata geldi L'oreal den 17 tl ye fondöten almak şaka gibi :)

2) Rimmel London Far Paleti : Ben bu paletin kahve tonlarında olan 002 numarasını kullanıyorum ve şu postumda da bahsetmiştim. Benim sevdiğim bir palet renkleride hoşuma gidince aldım. 10 tl ye geldi indirimle ki bence 10 tl için ideal bir palet :)

3) Maybelline 360 Numara Plum Reflection Ruj : Maybelline in bu serisini henüz ambalaj değiştirmeden evvel bile ben çok severdim :) Kahve tonlarında rujum yoktu ve bu kahve cidden dudaklarıma uyum sağladı her ruj benle uyum sağlamıyor maalesef :) Çok severek aldım. Fiyatı 8 TL

4) L'Oreal Galm Shine 913 Dare The Dragon Fruit : Bu serinin maalesef sadece iki rengi vardı bir çok açık pembe diğeri de buydu. Yine denedim ve gerçekten bayıldımm :) Başka renkleri de var aklımda ileriki indirimlerde kesinlike düşünebilirim :) Bu üründe 15 TL civarında bir şeye geldi.

5) Rimmel London Rimel : Aslında rimel ihtiyacım yoktu sırf denemek için aldım :) 10 tl ye gelmiş oldu.

6) Maybelline Black Drama Maskara : Bu rimeli tamamen etiket hatasından aldım. Etikette 14 TL olduğunu görünce şok olup 7 tl ye düşecek diye aldım ama 10 TL ye düştü. Dedim elbet kullanırım iade etmedim o yüzden.

Toplamda tüm alışverişim 71 lira tuttu. Az ama öz bir alışveriş oldu benim için bundan sonra da hep böyle olacak umuyorum :) Gratise de gidemeyeceğim maalesef ama çok sevdiğim bir arkadaşım bugün gidip bana instain allık aldı çok mutluyum o yüzden :)

Alışveriş yaptığım gün ilginç bir şey oldu çıktık kızılayda geziyoruz her on bayandan birinde irili ufaklı gratis poşeti var dedim gratis indirim yaptı da benim mi haberim yok :) gittim sordum yoktu tabi bugün çıksam daha iyi olurmuş ama olsun ben allığıma kavuşcam ne de olsa :)

Dışarı çıkmışken bir de Bambi'ye bakayım dedim ve boş çıkmadım. Sİyah babet istiyordum ve aradığımı buldum (: Bambide de indirim vardı güya ama külli yalan aynı fiyatlar hiç değişmiyor =) 48.90 tl ye de babeti almış oldum. İnanılmaz rahat pek sevdim ben kendilerini <3




Gelecek Yazı : Finesse Saç Kremi 

8 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

rimmel london maskarayı kulannıyorum ve çok memnununm :) UMarım sende seversin :)

Luna dedi ki...

farın renklerı hosmus güle güle kullan

Tuba Şahin dedi ki...

Canımm çok güzel şeyler almışsın yine güle güle kullan =))

Unknown dedi ki...

Loreal lumi fondöteni ben de kullanıyorum, özellikle tatilde akşamları çıkarken kullandım harika

becasueofmakeup dedi ki...

Loreal fondöteni bazsız bildiğin nemlendirici ile kullanmanı tavsiye ederim. Baz, fondötenin tüm özelliğini silip görürüyor. Glowy durmuyor ayrıca kapatıcılığıda azalıyor. Tabiki bu bnm deneyimim. Belki sende herşey farklı olabilir o yüzden farklı farklı denemeler yapabilirsin...

MsMelYas dedi ki...

Çok güzel şeyler almışsın.Güle güle kullan!
Rimmel maskarayi kullandıktan sonra yorumlarını paylaşırsan sevinirim.

Unknown dedi ki...

Rimmel Londan farı çok beğendim:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@pekbilmiş
herkes çok memnun bu maskaradan ben de o yüzden aldım eminim severim :))

@luna
teşekkür ederim lunacım :)

@koyukırmızım
kuzuumm daha iyileri senin olsunn teşekkür ederimm :)

@cansu
bu fondöteni de herkes çok seviyor sanırım çok doğru bir seçim yapmışım :)

@süslü parantez
önerin için çoook teşekkür ederim çok iyi oldu söylediğin yoksa hep bazla kullanırdım :) bir deneme yapacağım kesinlikle.

@MsMelYas
tabii ki canım kullanır kullanmaz yorumlayacağım :)

@zuhal
teşekkür ederim canım rimmelin bu dörtlü farlarının renkleri çok güzel kesinlikle denemeni tavsiye ederim :)