19 Eylül 2012 Çarşamba

Bitenler 3

 
Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bir bitenler yazısı ile karşınızdayımmm :) Bir ara aslında her ay bitenler yazısı yazmayı düşünmüştüm ama her ay bir şeyler bitmedi ya da az olunca yazmak istemedim fotoğraflayamadım vs derken böyle 7 8 ürün bittikçe yazmaya karar verdim :) İyi de ettim sanırım. Başlayalım bakalım neler bitmiş.

 
 


1. Avon Senses Garden of Eden: Ben sanırım yıllardır en çok avonun duş jellerini kullandım. Gayette severek kullandım bir çoğunu kokuları genellikle güzel oluyor. Bunun da kokusunu sevdim temizlik konusunda bana göre tüm duş jelleri aynı o yüzden bir şey demek istemiyorum. Tekrar alır mıyım bilmiyorum denk gelirsem belki ama yeni kokular denemeyi seviyorum.Fiyatı indirimde 6 lira civarıydı sanırım.

2. Watson's Islak Mendil: Klasik bir ıslak mendil ama kokusu güzel piyasaya göre biraz pahalı bence indirimde denk gelirsem yeniden alabilirim.


3. Oriflame Yüz Kremi: O kadar uzun zaman olmuş ki bu kremi alalı inanın nasıl bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Cam şişesi olduğu için atmamışım. İçini boşaltım başka amaçlar için kullanacağım :)

4. Vaseline Aloe Vera'lı Vücut Kremi: Bu kremin kokusuna hastaydım :) İnanın harika kokuyor. Biraz yağlı bir his bırakıyor sürünce ama sürdükten sonra uzunca süre nemli kalıyordu ellerim ve kokusuda gitmiyordu o kokuyu içime çekmek hoşuma gidiyordu :) Denk gelirsem alabilirim ama şuan elimde bir sürü el kremim var :)


5. Yves Rocher Brillance Shine Şampuan: Bu şampuanı hiç beğenmedim desem yeridir. Evet saçıma parlaklık sağlıyordu duştan çıkınca ama saçlarım ertesi güne bile kalmadan yağlanıyordu nerdeyse :S Görevini yapan ama iyi temizleyemeyen bir şampuan olduğunu düşünüyorum bir daha asla almam. İndirimde 8 TL ye almıştım.

6. L'Occitane Amande Duş Yağı:  Yazısı için tık tık. Kısaca yorumu ise bana göre biraz ağır bir kokusu vardı acı badem pek sevmediğim için :) Ama temizliği yapısı kalıcılığu güzeldi.


7. Ruj: Yıllar önce almışım yine o zamanlar çok kullanıyordum sonra pabucu dama atılınca bir kenarda kalmış bozulmuştur artık diye düşündüğüm için çöpe gitti :)

8. Pamuk: Hediye idi kendisi sevdiğim birinden :) normal bir pamuktu kullandım bitti :)

Eveeet yenilere yer açıldı :) uzun bir zaman sonra inş yeni bitenlerle görüşmek üzere kuzularım öpüyorum sizi :)))

1 yorum:

kitten dedi ki...

yves rocher şampuanı merak ediyordum ama benim de yağlanma sorunum var, aman uzak durayım en iyisi