23 Eylül 2013 Pazartesi

The Balm - Mia Moore Ruj



Merhaba Sevgili Okurlarım,
The Balm'ın en sevdiğim rujlarından biri olan kırmızı rujumunda bittiği bir vakitte edindiğim bu rujdan bahsetmek istiyorum.

Rujun genel özelliklerinden bahsedecek olursam öncelikle mat yapıda bir ruj ve sürümü zor. Bu yüzden altına bir balm sürmeyi gerektiriyor. Bu da tabii rujun orijinal rengini hayli hafifletiyor. Ama zaten ben gündelik kullanımda bu kadar kırmızı rujla dışarı çıkmayı tercih etmiyorum. Hafif haliyle daha güzel görünüyor :)

Kalıcılığı gayet güzel ama bir şey yeyip içerseniz bardağınıza yediğiniz şeye filan bir hayli bulaşma yapıyor. Ama tamamen silinip dudaklarınızdan gitmiyor. Hayli bulaşıcı bir ruj cidden elinize dikkatli olmazsanız kıyafetinize bile bulaşabilir.

Renk olarak tam yansıtamadım fotoğrafta dediğim gibi gün ışığıyla altına lip balm sürmüş olmamla da alakalı bu durum. Tabii bir de fotoğrafı kesmiş olmakta etkiliyor bence =) Yani yüzümü tam koysaydım anlardınız =)

Benim beyaz tenlilere inanılmaz yakıştırdığım bir ruj mia moore. Ki ben de beyaz tenli olduğum için severek kullanıyorum :)

Ben paket saklamayı sevmediğim için paketini atmıştım. Ancak bu The Balm'ın bu rujunda da paket olarak retro desenler kullanılmış. Ancak rujun kendi kutusu gümüş görünümlü bir metal. bu serinin tüm rujları bu şekilde bende bir rengi daha var onu da ilerleyen günlerde yazacağım.

Ayrıca bu ruj mat yapıda olduğu için peeling yapmadan sürülmemesini tavsiye ederim. Ben peeling yapsam dahi lip balm ile sürüyorum. Ancak direkte kullanılabilir tabii. Çizgilere dolma yaptı ben de ama sürdükten uzun saatler sonraydı. rujun çok çok azı kalmıştı dudağımda o zamanda tabii çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Arada tazelemek şart.

Fiyat olarak ise indirimsiz 20 TL ben indirimle 12.25 TL ye almışım ama 10 tl ye düşüyor genelde indirimlerde.

Her kıza bir kırmızı ruj lazımsa ki öyle uygun fiyatı ile, rengiyle ve benim için yeterli gelen kalıcılığı ile almaya değer bir ruj diyebilirim.





Öpücük atmazsam olmazdı :))


Gelecek Yazı : Alışveriş 

7 yorum:

Unknown dedi ki...

ne kadar hoş bi rengi var çok yakışmış canım :)

Unknown dedi ki...

balm jovi palette ki kırmızıyı denedim gayet hoş bir rengi var çok beğendim :) Russian Red e dupe gösteriyorlar bunu.. Güle güle kullan sana da çok yakışmış :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@eda özer
teşekkür ederimm :))) <3

@ceyda byjade
balm jovideki kırmızıda çok güzel ama ona elim gitmiyor elimle süresim gelmediğinden =)) Russian Red e ama mümkün değik dupe olamaz bu onu biliyorum (: teşekkr ederim canım =)

perayazarsa dedi ki...

Seni yeriiim yaa! :)

Öpücükkkk de benden bi'tane :)))

bakimliolmakasktir dedi ki...

bir tanede sana özel ruj sürcem bebeğim aklımda =))

Unknown dedi ki...

En sevdiğim renk :)
kullanmak biraz cesaret ister çok harika duruyor güle güle kullan canım

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle cesaret rengi ama alışınca hiç yadırgamıyor insan :)