3 Eylül 2013 Salı

Lapitak - Ayak Bakım Kremi

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Öncelikle biraz bu kadar uzun zaman yok olmamın sebeplerinden kısaca bahsetmek istiyorum İlk olarak ağustosun ortasında kuzenimin ama çok yakın kuzenimin düğünü vardı. düğün sahibi gibi olunca iki günlük düğün bize bir hafta oldu :) Ardından da ha yazdım ha yazacağım derken kısa süreli bir tatile gittim. Pazar gece geldim ve sonunda yorgunluğu ve isteksizliği atıp blogumun başına geçebildim. Tatilimi özel bir postla yazacağım inşallah Urfa Antep ve Adana'dan güzel kareleri görmenizi istiyorum :)


Şimdi gelelim yaz kış benim ayaklarımın kurtarıcı kremine. Ben genellikle tüm vücudu gibi ayakları da kuru bir insanım. Bu yüzden sık sık ayaklarıma da krem kullanmam gerekiyor. Bu kremi de uzun zamandır kullanıyorum. Özellikle de yazları kullanıyorum. Malum yazın terlikti babetti sandaletti ayaklar iyice kuruyor. Yani en azından benim ayaklarım öyle oluyor. Bende geceleri yatmadan evvet ayaklarımı yıkayıp bu kremle bir güzel masaj yapıyorum.

Kremin belli özellikleri var. Örneğin, ayak kokusuna, pişiğe, çatlağa, kaşıntıya iyi geliyor. Ben bunların hiçbirini yaşamadığım için test edemedim. Benim bu krem için söyleyebileceğim tek şey gerçekten harika nemlendiriyor. Ayağınız ertesi gün tekrar suya girdiğinde hala kremin varlığını hissedebiliyorsunuz. 

Kremin yapısı aşağıdaki gibi biraz yoğunca eh malum ayak kremi normal yani :) Yedirmekte herhangi bir sorun yaşamadım. Kokusu ise gayet güzel ama parfümlü bir koku yani kişiye göre değişebilir

Fiyatı ise sanırım 6 7 tl olması lazım. Ben ikili paketle almıştım emin değilim o yüzden. 

Özellikle yazın ayakları tahriş olanlara rahatlıkla önerebilirim. Alternatif kremlerde var ama uygun fiyatıyla denemeye değer olduğunu düşünüyorum.Ben bu krem bitince Neutrogena nın kremini de kullanıp ikisi arasında seçim yapmayı düşünüyorum. 


Gelecek Yazı - Aylığım # 5

1 yorum:

günlük yaşamım dedi ki...

BENDE KULLANIYORUM VE ÇOK MEMNUNUM