6 Eylül 2013 Cuma

Doa - Saç Toniği


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bir toniksever insan olarak bu saç toniğini Doa kozmetik alışverişlerimden birinde pervasızca sepete atıp almıştım. Tabii özelliklerini okuyup etkilenmemin de bunda büyük payı vardı. Neden etkilenmişim bakalım.


Şişenin üzerinde okuduğunuz gibi bu tonik saça ve saç derisine musluk suyunun verdiği zararları azaltmayı vaad ediyor. Ben bu kısmı gözlemlemedim ama bu toniğin cidden bu işe yaradığına içten gelen bir hisle inanıyorum :)

Ama beni asıl vuran  "saçın yağlanma ve dökülme problemlerine yardımcı oluyor"  kısmıydı. Her iki problem de bende mevcut. Lakin dökülmeye karşı faydasını görmedim ama yağlanmaya karşı yarım günlükte olsa bir fark sağlıyor. Buda kısa sürecek günleri kurtarıyor.

İçerik listesi düzgün görünüyor.

Kullanım şekli ise duştan sonra ıslak saça ve saç derisine uygulayıp parmaklarımızla hafifçe masaj yapmamız tavsiye ediliyor. Bende bu şekilde kullanıyorum. Durulama gerektirmiyor.

Açıkçası çokta gerekli bir ürün değil. Ben sırf deneme amaçlı aldım. Çok memnun muyum fark göremediğim için memnunum ya da değilim diyemiyorum.

Fiyatından dolayı ve kullanmaya öyle ya da böyle devam ediyor oluşumdan dolayı mesele görmüyorum ama tekrar alınacaklar listemde değiller kendileri :)


Kullanıpta memnun olan var mı acaba ya da önerisi olan?



Gelecek Yazı # Crystal - Deo Stick 

2 yorum:

bbmakeup dedi ki...

Bende almıştım bu tonikten bende senin gibi hiçbişey anlamadım güzel mi çirkinmi işe yaradmı yaramadımı bazen doa nın sitesindeki yorumların abartılı olduğunu düşünüyorum. Diğer yorumları için değil elbette ama bu saç toniği gereksiz bişeydi. Özellikle kokusu hiç güzel değildi biraz esans atsalar fena olmaz. Ben saçıma maske falan yapmadan önce ıslatmak içi kullandım.

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle maske öncesi ıslatmak için çok mantıklı teşekkür ederim tavsiyeniz için :) doanın çoğu ürünü zaten bu şekilde bence de ne yararlı ne yararsız :S