5 Eylül 2013 Perşembe

Diadermine BB Krem Açık Ton


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Uzunca zaman önce aldığım ama bir türlü kullanmaya fırsat bulmadığım bu bb kremi temmuz ayında artık yaz geçmeden kullanmaya karar verdim ve yeterince de kullanıp yorumlamaya karar verdim.


Yukarıda bu BB kremin vaadlerini görebelirsiniz. Yine de ben yazayım. 6 etki vaad ediyor. Bunlar; Sıkılaştırır, pürüzsüzleştirir, kusurları düzeltir, cilt tonunu eşitler, aydınlatır, canlandırır.

Bu bb kremin en belirgin özelliği zaten anti age bir ürün olması. Henüz 25 yaşında olduğum için çokta anti age bir ürüne ihtiyacım yoktu ama indirimde görünce denemek amaçlı almıştım. Uzun süreli kullanımda yapmadığım için sıkılaştırıcı özelliği hakkında pek bir şey diyemeyeceğim.

Pürüzsüzleştirmesi ise kesinlikle doğru diyebileceğim bir özelliği. Aşağıdaki ilk fotoğraf benim kendi cildim  (yanak bölgem) ikinci fotoğrafsa yine aynı yerin BB krem sürdükten sonraki hali. Aradaki farkı görüyorsunuz. Ben kendi cildimde daha net gördüğüm için pürüzsüzleştirme özelliği var diyebilirim.

Kusurları düzeltir, bu konuda pek katılamıyorum çünkü gördüğünüz gibi hafif pembelik var yanaklarımda ama çok geçmemiş o pembelik ikinci fotoğrafta. Yani bu aslında bu BB kremin ortanın altında bir kapatıcılığı olduğunu ve kusurları da kapatamadığını gösteriyor.

Cilt tonunu eşitler, elle tek kat uygulamada hafif bir eşitlik sağlarken fırçayla pıt pıt uygulama da daha düzgün bir eşitleme sağlayacağını düşünüyorum.

Aydınlatır ve canlandırır, bu bb kremin gerçekten tam başarabildiği iki özellik varsa o da bunlar. Cildime güzel canlı ve hafif aydınlık bir görünüm sağlıyor. 

BB Kremsiz

BB Kremli

Kremin rengi biraz fazla koyu gibi görünsede ilk bakışta bu nasıl açık ton dedirtse de ciltle birleştiği andan itibaren cildin rengini alıyor.

İnanılmaz güzel bir nemlendiriciliği var. Ben en çok bu özelliğine hayran kaldım. Hiçbir bb kremde görmediğim kadar nemlendirici bir krem. Nemlendirici olması bu kremi sırf nemlendirici olarak bir baz niyetiyle de kullanılabilme özelliği sağlıyor.



Damarlarıımı daha düzgün kapattığını düşünüyorum çünkü daha yoğun ve pıt pıt şekilde kremi yedirdim.


İçerik listesi ise aşağıdaki gibi benim için önemli olan paraben olmaması olduğu için listenin kalanına bir şey diyemeyeceğim.


Kısaca kapatıcılığı çok az olduğu için tekrar almayacağım ama aslına bakarsak bir BB kremden beklenen özellikleri yerine getiren bir ürün. Eğer sorunsuz bir cildiniz varsa ve heleki cildiniz çok kuruysa kesinlikle memnun kalabilirsiniz. Renk uyumundan da korkmayın hiç sorun çıkarmıyor. Bunun dışında elinizde varsa ve kapatması yeterli gelmediyse benim gibi kapatıcılığı orta seviye olan başka bir bb kremle de karıştırarak da kullanabilirsiniz. Son olarak fırçayla kullanmanızı tavsiye ederim. 


Gelecek Yazı # Doa - Saç Toniği





5 yorum:

Adsız dedi ki...

Kapatıcı özelliğinin azlığı markasından dolayı. Garnier'in BB Kremini kullanırsanız aradaki farkı görürsünüz

bakimliolmakasktir dedi ki...

sıra gelirse Garnieride merak ediyorum deneyeceğim :) şuan Pure Beauty Bulgarian Rose kullanıyorum o da bundan daha kapatıcı

Adsız dedi ki...

BB kremde ben pek kapatıcılık aramıyorum fondotenden ne farkı kalır ozaman değil mi? Şu ana kadar nivea nın flormarın ve garnierin bb kremini denedim ve en çokta garnierin bb kremini beğendim cildi gerçekten bebek gibi yumuşacık yapıyor olması cilt tonunu eşit bir şekilde dengeleştirmesi su bazlı olduğu için yapış yapış ve kalın bir tabaka gibi hissettirmemesi kısacası her yönüyle benim gönlümde taht kurdu garnier bb krem :) normal ciltler için olanını kullanıyorum ben günlük :) hem nemlendiriyor hem cildimi yumuş yumuş yapıyor hem pürüssüzleştiriyor daha ne olsun :)

Adsız dedi ki...

Henuz bir saat kadar once indirimden aldigim kremdir. Kendisini an itibariyle cesaret edip kullanmadim. Once yorumlari okumak istedim. Kuru ve neredeyse puruzsuze yakin bir cildim var fakat asiri mat ve solgun durmasindan sikayetciyim umarim isteklerimi karsilar.

Dilekce63 dedi ki...

SPF yok sanırım değil mi 😁😁