16 Eylül 2013 Pazartesi

Bargello Parfümden Bana ve İzleyicilerime Sürpriz




Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçtiğimiz günlerde Bargello Parfüm'ün genel koordinatörü Abdullah Bey'den güzel bir mail aldım ve kendisiyle güzel bir konuşma yaptıktan sonra sizlere güzel haberlerle bir dönüş yapıyorum :)




Bargello Parfümden sizlere ilk olarak şu yazımda bahsetmiştim. Yine şu yazımda da Bargello parfümden gelen hediyelerimden bahsedip bir güzel izleyicime de hediyeler vermiştik.

 Ben yaklaşık 2 buçuk yıldır Bargello parfüm dışında bir açık parfüm kullanmadım ve gerçekten çok memnunum. Bu memnuniyetim üzerine Abdullah Bey bana en sevdiğim iki kokularından ve yeni ürettikleri ortam kokularından hediye gönderdi. Tercih benim olunca ben de gerçekten bayılarak kullandığım 134 ve 266 numaralı parfümleri yani Brchgabce ve Brnoga I olarak geçen kokuları tercih ettim. Diğer yazılarımda bahsetmiştim kokuların orijinallerini bilmiyorum ama benim için önemli olan benim tenime yakışıp saatlerce de üzerimde uçmamaları :) Ciddi paralar verip aldığımız parfümler dahi bu kadar kalıcı olamıyorlar maalesef bazen. 

Kısaca beni çeken çok yanı var Bargello parfümün ben kutu tasarımına da önem veriyorum mesela bu kutular için bile tercih edilebilir bir marka. 

Genelde birçok ortamda da bu güzel koku kimden geliyor, oo parfümün çok güzel gibi tepkiler alıyorum. Bu tepkilerden sonrada zaten insanın başka marka deneyesi gelmiyor :)


Ayrıca birçok şehirde bayiilerinin olmasının yanısıra artık ebargello.com üzerinden de gayet rahatlıkla ve güvenle istediğiniz kokuyu alabilirsiniz. 

Ki işte asıl sürpriz burada devreye giriyor. Benim izleyicim olan ve ebargello.com dan her hangi bir ürün alan izleyicilerime fotoğraflarda görmüş olduğunuz ortam kokusu hediye =)

Biraz da ortam kokusundan bahsetmek istiyorum. Öncelikle ciddi anlamda muhteşem ve her eve lazım bir hediye. Peki neden mi? Çünkü bu ortam kokusu daha ben kutudan çıkardığımda tıpası kapalı olduğu halde muhteşem şekilde etrafa kokusu yayılıyordu. Kullanımı ise şu şekilde tahta kapağı içip iç kısımdaki tıpayı çıkarıyoruz, tahta kapağı kapıyoruz ve şişeyi ters çevirip birkaç sn bekliyoruz ortam mis gibi kokuyor :) Yani kısaca artık airwick tarzı ürünlere son! Bu ürünle mutfak banyo araba gibi nereyi istersek güzel kokmasını sağlayabiliyoruz. Ben gerçekten kendi adıma çok kullanışlı buldum. Çünkü gereçktikçe kullanabiliyosun diğer ürünler genelde ya çabuk tükeniyor ya da dk ayarlıyorsun gün boyu kullanmak zorunda kalıyorsun. Ben muhtemelen arabamızda kullanacağım :) 



Şimdide gelelim alışverişimize bu ortam kokusu nasıl eklenecek? Alışverişe başlıyorsunuz sepeti dolduruyorsunuz siparişi tamamlarken en son adres ve isim bilgileri girildikten sonra bedava ürün detayları şeklinde bir seçenek var orası hayır işaretli işte siz onu evet yapıp altta açılan kutucuğa ikinci parfümü ne istediğinizi yazıp birde benim blogumun adını tam olarak yazdığınız zaman (http://bakimliolmakasktir.blogspot.com/) siparişinize bir adet ortam kokusu da eklenmiş olacak.

Bir de dergi istediğinizi belirtin bence alışverişinizde, gerçekten okurken yeni yeni şeyler öğrendim ve çok beğendim dergilerini de =)


Kampanyamız 31 Aralığa kadar geçerli ve şuan bir süre daha devam edecek olan kargo bedava kampanyaları da var :) Yani evde oturduğunuz yerden parfümünüzü güvenle sipariş verip kargo parası ödemeden üzerine bir de hediye kazanabilirsiniz.Kesinlikle değecek bir hediye emin olabilirsiniz. Ki biliyorsunuz parfümler zaten 1 alana 1 hediye şeklinde kampanyalı.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim odunsu meyveli kokuları seviyorsanız 134 numara, cherry kokuları seviyorsanız 256 numara çiçeksi kokuları seviyorsanız da 154 numarayı tavsiye ederim. Ben üçünüde bayılarak kullanıyorum ve üç kokuyu da koklayan tüm arkadaşlarım bayılıyorlar =)

Tekrar böyle bir kampanya sunduğu ve bana bu güzellikleri gönderdiği için Abdullah Beye ve Bargello Parfüme çok teşekkür ediyorum.

Gelecek Yazı # La Roche Posay Effaclar Duo 

1 yorum:

Mor Hastası dedi ki...

Keşke mağazasından alanlarada bu seçenek sunulsaydı yani sonuçda hepimiz net üzerinden alışveriş yağmıyoruz ve üstelik bende açık parfümde bargello kullanan biriyim çok küstüm :))