24 Eylül 2013 Salı

Alışveriş (Rossman - Watsons - H&M)

Merhaba Sevgili Okularım,
Bir süredir alışverişlerimi parça parça ihtiyaçlarım dahilinde ya da ciddi indirimde gördüğüm ürünlerde oluşacak şekilde yapıyorum. Aynı zamanda yapmasam da toplu olarak birikmiş bir alışveriş postu yapmak istedim :) Bakalım son zamanlarda neler almışımç


1) Lilibee Wattepads Pamuk : Dikişsiz hayli kalın bir pamuk dikişsiz olduğu için pek kullanışlı bulmadım. Denemek için almıştım tekrar almam. Fiyatı 2 TL

2) Essence Smokey Eyes Brush : Bu fırçayı bir makyaj gurusunun videosunda görmüştüm ve aklımdaydı görünce direk Rossman'dan aldım :) Fiyatı 5 TL Gerçekten performansı güzel bir fırça ben çok beğendim ve aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi ikincisini de aldım. Yalnız bu fırça Gratislerde yok Rossmanlarda var haberiniz olsun.

3) Rival de Loop Young Far Paleti : Bu paleti de tesadüfen aldım vee çok memnun kaldım normalde olsa bakıp almazdım ama iyiki almışım dedim. Yakında yazısı da gelecek eğer Rossmanna uğrarsanız kesinlikle bakın 6 TL ye bundan güzel palet bulamazsınız =)

4) The Body Shop Japanese Cherry Blossom Body Butter : Bu body butter gördüğünüz üzere ciddi bir indirimdeydi :) Ben de bu kokuyu çok seviyorum elimdeki parfümler bittiğinde almayı düşündüğüm için önden body butter ını da almış oldum :)))

5) Ikea Kokulu Mum : Mumlara karşı özel bir ilgim var zaten benim güzel kokulara da zaafım var. Arada bir yakıp mum ışında oturmayı seviyorum. Fiyatı 4 tl olması lazım.

6) Ikea Saksı :Bu saksılardan almayan kalmadığına göre benimde almam şarttı :)) Aldım vee hemen fırçalarımı yerleştirdim içerisine :) Bir tanede kalemlerim için alacağım tekrar gidebilirsem . Fiyatı 5 tl.


7) Beuty Formulas Kömürlü Siyah Nokta Burun Bandı : Yazısını daha önce yazmıştım. Ben çok severek kullanıyorum. Elimdeki bittiği için tekrar aldım. Fiyatı 6 TL

8) Golden Rose Terracota 103 Numara Allık : Bronz bir allık istiyordum biraz araştırmalarım sonucunda GR da karar kıldım ve aldım :) Şuan indirim var Watsonslarda %30 kadar indirimle 17.75 tl ye aldım.

9)NYC likit Eyeliner : Bu eyeliner ın da çok methini duyunca eyelinerımda bitmek üzereyken denemek için aldım. Fiyatı 8 tl idi sanırım.

10) Essence Likit Eyeliner : Bu eyeliner larda Rossmanlarda 3.5 tl ye düşmüştü. Yolunuz düşerse kaçırmayın :)

11) Alterra Concealer : Likit bir concealera ihtiyacım vardı. doğal içerikli ve uygun fiyatlı olduğu için Alterrada karar kıldım ve çokta beğendim. Fiyatı 7 tl

12)Essence Smonek Eyes Brush : Yukarıda dediğim gibi ikincisini de aldığım ve çok memnun kaldığım bir fırça :)


H&M ye gidip kozmetik almadan çıkmak zorunda kaldım. Çünkü adam gibi bir şey yoktu yani benim istediğim far paletleri yoktu :) Bende görür görmez aşık olduğum bu ceketi aldım. Ceketin rengi soluk çıkmış aslında ama çok koyu ve güzel bir lacivert kendisi aslında :) Aldığımdan beri seviyorum yaa inanın çok güzell =) Fiyatı da gayet uygun 40 tl gibi bir rakama aldım.


Uzun zamandır renkli kot tercih ediyordum ve artık eski halime dönmem gerektiğine karar verip ciddi bir kot alışverişi yaptım :) Üstteki iki kot H&M den bu arada H&M de bir kot alana ikinci kot %50 indirimli haberiniz olsun. İndirimle iki kota 75 tl ödedim. Cidden ikiside harika bayılarak giymeye başladım bile :) Alttaki kotta Mangodan 70 tl ye aldım. Mango'nun kotlarını da çok beğeniyorum kesinlikle başka marka tanımam yani (:

Evet geldik bir alışverişimizin daha sonunaa =) Yakında bir de limango alışverişim gelecek beklemekten bana bir şey olmazsa tabii (: Geldiğinde onu da paylaşacağım.


Gelecek Yazı # Bitenler - 11 

11 yorum:

мaᖱaмe кoкoş dedi ki...

Ya gözlerime inanamadım body shop butterını 5 tl ye görünce !! Sadece omu yoksa başka çeşitleride uygunmuydu merak ediyorum,hemen bakmaya gidiceğim.Güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan .

Unknown dedi ki...

harika şeyler almışsın güle güle kullan :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@madame kokoş
canım hiç gitme çünkü o kampanyayı bitirmişler kısa süreli kampanya yapıyorlar maalesef :S şuan başka kampanyalar var sanırım :) teşekkür ederimm =)

@ceyda
teşekkür ederim canım :)

Ezgi Erdoğan dedi ki...

Öncelikle güle güle kullan aldıklarını.. Ben hala hiç Rossmann'a gitmiş değilim:/ Artık şu Rival de Loop'a dalmak istiyorum :)

kozmetikperisi dedi ki...

Gule gule kullan cnm:)

Adsız dedi ki...

hepsi çok güzelmiş güle güle kullan =)

Tuba Şahin dedi ki...

Yine çok güzel şeyler almışsın canım benim. Güzel günlerde kullan hepsini =)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan canım hepsini :) TBS'nin kampanyaları cidden çok kısa süreli oluyor. Ama sen Body butter'ı cidden baya makul bir fiyata almışsın :)

Unknown dedi ki...

ne guzel seyler almıssın. Rossmanna gırdıgımde bu fırcalardan almak ıstıyorum. Ciddi ihtiyaım var. Bende geçtiğimiz hafta mangodan 40 TL'ye bır kot aldım cok memnunum. Seni blogumdakı cekılıse davet etmeye geldım aslında. Sevgiler. :)

Unknown dedi ki...

güle güle kullanın o saksı ne kadar tatlı :) frçalar için çok güzel bi kab olur :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@makyajayenibaşlayankız
teşekkür ederim öncelikle :) rival de loopun her ürünü olmasa da bazı ürünleri çok güzel gerçekten inşallah en kısa zamanda denersin =)

@kozmetikperisi
teşekkür ederimm :)))

@çokomell
teşekkür ederimm canım :)

@koyukırmızı
canım benimmm teşekkür ederimm daha güzelleri senin olsunn =)


@yasemin ergenç
gerçekten şansıma denk geldi :) bazen böyle indirimlere denk geliyorum iyi oluyor (:

@merve yıldız
teşekkür ederim merve :) sende güle güle kullan :)

@eda özer
o saksıyı artık almayan kalmamşıtı :) kesinlikle çook tatlı (: