6 Şubat 2013 Çarşamba

The Balm - Time Balm Concealer



Merhaba canlarım,
Yaklaşık 2 ay önce eski concealerımın kokusunun değiştiğini fark edince bitmeden yenisinin arayışlarına girdim. Maybelline Affinitone u seviyordum ama yine de yeni markalar denemek istediğim için araştırmaya başladım ve aslında L'oreal True Match de karar kılmıştım lakin ya rengi bulamadım ya da denk gelmedim derken bir gün Gratis'te gezerken The Balm'ın indirimde olan bu concealerını denedim ve The Balm hastalığım nedeniyle engel olamadım kendime ve aldım :) İyi mi yaptım bakalım yorumlarım nasıl :)

Öncelikle yapısından bahsetmek istiyorum aşağıda gördüğünüz gibi katı formda olan bu ürün katı ama ince yapılı bir concealer. Yani şöyle ki elinize az miktarda alıp gözaltınıza uyguladığınızda kaman oluşmuyor yüzünüzde incecik bir yapısı var ve hemen yedirilebiliyor. Ben ilk günlerde aşağıda da gördüğünüz gibi kendi süngeri ile kullanıyordum. Lakin sonra fark ettim ki süngerle dağıtmak daha zor ve süngere daha çok ürün geldiği için gözaltımda ürün çok açık renkli olup yoğun kalıyor. Bu sebeple ellerimle uygulamaya başladım. O kadar az alıyorum ki parmağıma tek parmakla işi hallediyorum :) Az kullandığım için sanırım kullanım ömrü bitene kadar bu ürün bitmeyecek. Yeri gelmişken de belirteyim sıvı/likit formda olan ürünlere göre çok daha uzun bir kullanım süresi var tam 2 yıl :) 2 yıl da bitirebilecek miyim bakalım (hiç sanmıyorum kesin sıkılırım ben :) Muhtemelen buna eş likit bir concealer da alırım:)

Kapatıcılığına gelirsem eğer çok aşırı kapatıcı değil bence orta seviyeye yakın ama orta seviye değil kesinlikle. Aydınlık bir görünüm vermiyor sadece fondötenle ya da bb kremle bütünlük sağlıyor. Eğer ben yoğun kapatsın istersem iki kat uyguluyorum. O vakitte yine ağırlık yapmıyor katman oluşturmuyor. Benim problemsiz gözaltım için yeterli geldi kendileri :)

Bunun dışında bendeki light clair rengi ama sanki bir ton açık oluyor bana yani ilk zamanlar öyle hissediyodum sonra elimle uygulama yapınca geçti gibi :) Zaten makyajdan beş dk sonra cildimle uyum sağlıyor. 

Son olarak fiyatına gelecek olursam indirimsiz 20 TL sanıyorum. Ben indirimle 14 TL ye almıştım. Bu ay Gratis'te The Balm ürünlerinde indirim yok ama önümüzdeki ay olursa bir deneyin derim :) 14 liraya 2 yıllık bir güzellik ürünü çokta değil hani denemeye değer diye düşünüyorum. 



14 yorum:

Unknown dedi ki...

valla bence de 14 lira super bi fiyat,sonucta bir reklamda da dedigi gibi en degerli giysimiz cildimiz ona ne kadar yatirim yaparsak gelecekte meyvelerini toplariz,su anda maybelline fit me serisin concealer ini kullaniyorum bitince bunu deneyecegim cok tesekkurler ♥♥♥

Unknown dedi ki...

merhaba,
şimdi beni büyük sanacaksınız ama ben 15 yaşındayım.Sizi oje diyarı adlı bloğun sahibinin önerisi sayesinde tanıdım aslında tam olarak tanışmadık ben ojeleri çok seviyorum sadece 25 tane ojem var ve tırnaklarım çok bakımsız sürekli kırılıyorlar serteştirici aldım ama bir işe yaramadı .Ne yapmalıyım?? (hande nur kubilay)

Dünden Bugüne dedi ki...

Slmm canım, benim yorumum biraz post ile alakasız olacak ama :)
Bloğunda vermiş olduğun mail adresine mail attım. Bilgin olsun :)

günlük yaşamım dedi ki...

aa fiyatıda uygun hemen edinmem gerek :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@sevonu
kesinlikle cildimiz en değerli giysimiz içerik bakımından en iyi ürünleri kullanmamız şart :) mutlaka deneyin (:

@handenur
merhaba hande tırnaklar konusunda ben de çok bilgili değilim ama sevgili koyukırmızı ve aswang menekşe yağı ve neutrogena nın tırnak ve el kreminin beraber kullanımında düzenli olarak işe yaradığını söylemişlerdi bir dene bence :)

@yasemin
baktım bile canım :)

@günlükçü bayan
kesinlikle denemelisiniz :) tabi katı formda ürünler seviyorsanız likit daha kolay çünkü katıya göre (:

distopya dedi ki...

Maybelline Affinitone kullanıyordum ben de uzun zamandır. Bitmeye yakın gözümde dermatit oldu. Doktor makyaj malzemelerinden kaynaklı olabileceğini söyledi ve gözüme kullandığım sadece affinitone ve dipliner.

Ondan olabileceğini düşündüğüm için değiştirmek istiyorum ben de ama baya nemlendirici olması lazım benim için. sanırım bunun biraz koyu bir formu var.

bakimliolmakasktir dedi ki...

Geçmiş olsun Ahududusu. Evet bunun biraz katı bir formu var ama yedirmesi kolay zorlanmazsın kesinlikle altına nemlendirici sürebilirsin göz altı için özel olanlardan :) Açıkçası başka marka kullanmadığım için öneride bulunamıyorum nemlendiricili bir ürün konusunda :S

Tuba Şahin dedi ki...

Çok merak ediyordum bu ürünü canım. Biliyorsun benim göz altlarım da oldukça kuru. O yüzden genellikle likit concealer tercih ediyorum. Pütür pütür durmuyorsa ve cildi kurutmuyorsa bir indirimde mutlaka denenmeli =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

Pütür pütür durmuyor canım benim yapısı çok ince olduğu için benim göz altımı kurutmadı ama senin nasıl olur bilemedim şimdi denemeden alma sakın olar mı :)

Adsız dedi ki...

Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed
in Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

Take a look at my webpage ... read the source

monika dedi ki...

Güzele benziyor ama kalıcılığını merak ediyorum ben aslında. kalıcılığı nasıl?

bakimliolmakasktir dedi ki...

Kaliciligi kesinlikle cok iyi tavsiye ederim :)

Unknown dedi ki...

çok güzel bir ürün.. indirimde kesinlikle almayı planlıyorum
bloğuma beklerim:)
http://kozmetikcicileri.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Bende aldim ama.nasil kullanmam gerektiyini bilmiyorum altina bir sey surmek gerekiyomu