28 Şubat 2013 Perşembe

Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçtiğimiz günlerde canım arkadaşım Koyukırmızı'm bir hediye etkinliği düzenlemişti biliyorsunuz. Bu etkinliğe tabii ki ben de katıldım. Etkinlik eşim Sevgili Makyajlı Haller'di. İyikide katılmışım bu etkinliğe dedim onun sayesinde, birazdan görecekseniz hediyelerimi aşağıya doğru uzadıkça uzayacaklar :) Ve gerçekten etkinliğin en şanslılarından biri olduğumu düşünmeye başladım bile. Baksanıza fotoğrafa kocaman paketlerim var :)


Öncelikle hediye setim var. İçerisinde sabun, banyo tuzu, vücut losyonu ve duş jeli bulunuyor. Kokusu bir harika stoklarımın arasına koydum şimdilik kullanmaya kıyamadığım için :)


Ve makyaj çantamdan çıkan kremlerimle başlayalım. Diadermine kremim daha geçen gün bitmişti :) Nasıl isabet oldu anlatamam :) (Arkadaşım gerçekten blogumu incelemiş kremi kullandığımı görmüş olmalı) H Bella da Watsons ta görüp merak ettiğim bir kremdi miss gibi kokusu var kremsever biri olarak çantamda yerini aldı :) Ve bir de çilekli el kremim var o da harika çilek kokuyorr :) Bayıldımm ben bu kremleree :)


Clarins'ten selülütlerle alakalı bir ürün henüz tam çözemedim peeling tarzı bir şey gibi geldi bana ayrıntılı araştırmasını yapacağım tabi :) Crystal deo stick isee uzunnn zamandır almak istediğim evdeki stoğu tüketince alacağım bir ürünü. Zararsız içeriğinden dolayı bundan sonra favorim olacak muhtemelen. Elimdeki Nivea bitsin hemenn başlıyorum :) Veee minik minik miss kokulu sabunlar var o kese de :) Bütün çanta sabun kokuyordu çok sevdim ben yaa şeker gibiler (:



Yine blogumu inceleyip maskeleri sevdiğimi okuyan arkadaşım bana çeşit çeşit maske almış :) Nasıl mutlu oldum anlatamam hepsini tek tek deneyeceğimm :) Hiç birini de denememiştim daha önce çikolatalıyı acayip merak ediyorumm :)



Veee şu güzelliklere bir bakar mısınızzz :)) Maybelline Affnatone Allık beni üni yıllarıma götürdü en yakın arkadaşımda vardı bundan :) Harika bir allık biliyorum rengide çok güzel tam doğal makyajlık :) 

Alterra çift taraflı göz kalemi pek belli olmasa da kahve tonlarında :) Hiç alterra ürünüm yoktu acayip mutlu oldum deneyebileceğim için :) Renkleri harika ötesi...

Moda Lipstick yine bende olmayan turuncu renkli bir lipstick yumuşacık ama kolay sürümlü çok güzel bir rengi var yine denemediğim bir markayı deneme fırsatı bulmuş oldum :)

Gratiste görüp inceleyip bayılmıştım bu teneke kutulu lipglosslara ama almamıştım :) İçime mi doğdu ne =) Tatlı bir rengi var portakal aromalı hafif turuncumsu bir gloss.



Ojelerim dee özenle seçilmiş yine bakar mısınız güzelliklerine :) Benim Goldren Rose 'un bu serisinden ikinci istediğim ojesi buydu yazdım mı bi yerlere hatırlamıyorum ama harika denk geldi :) NYC ise ilk kez deneyeceğim bir marka sabırsızlanıyorum denemek için :)



Vee adıma yazılmış 3 boyutlu bir kartpostal hem de taa Yunanistan'dan nasıl güzel bir şey bu yaa bayıldım :) Kartpostalları da ayrıca çok seviyorum ve altındaki de notum :) 

Canım arkadaşıma nasıl teşekkür etsem azdır. Haksız mıyım ne kadar şanslı olduğum konusunda gerçekten tek tek blogumu inceleyip özenle seçmiş hediyelerimi canım benim tekrar tekrar teşekkür ederim iyiki seninle eş olmuşuz...

Unutmadan bu etkinliği düzenlediği ve beni bu güzel insanla tanıştırdığı için de koyukırmızıma ayrıca teşekkür ediyorum :)

12 yorum:

MsMelYas dedi ki...

Harika şeyler bunlar.Güzel günlerde kullan canım.

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim tatlım daha güzelleri senin olsun :)

Unknown dedi ki...

çok güzelmiş güle güle kullan : )

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkürler Cansu :)

miyavkedicik dedi ki...

Vallahi mükemmeller.. Ben de hediyeleşme etkinliğindeki eşime hediyeleri yarın göndereceğim. Sanırım eşim de bana yarın gönderecek çok heyecanlıyım ben de..:))
Koyukırmızı mükemmel bir şeye imza attı..:)) Teşekkürler..

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle çok güzel bir etkinlik oldu miyav kedicik merakla hediyelerini bekliyorum :)

JaNJaN dedi ki...

bakk bakk bitmedi hepsi birbirinden guzelmis gulegule kullan canimm

Unknown dedi ki...

Canım, beğenmene çok sevindim. Maskeleri ve kremleri bloğundan kopya çekmiştim ama oje ve diğerlerini hissetmişim demek ki:))

Güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Sevgiler...

Alfabenin E Harfi dedi ki...

Bende bu etkinliğe katıldıım =) Hediyelerimi bugün gönderdiim bakalım bana neler gelecek çok merk ediyorum =) Güzel günlerde kullan ayrıca ♥

aysp dedi ki...

bende mimin var canım

Esra dedi ki...

wow!!! aç aç bitmemiştir o kutu! ne güzel şımartmış eşin seni böyle :)
ben de heyecanla bekliyorum benimkini :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@janjan
teşekkür ederim canım :)

@Makyajlı Haller
canım benimm içine ne güzel doğmuş seninn teşekkür ediyorum tekrar tekrar :)) seve seve kullanacağım hepsini de...

@Alfabenin E Hali
teşekkür ederim daha güzelleri sana gelir umarım :))

@Aycelce Hayat
teşekkür ederim canım en kısa zamanda cevaplayacağım

@Nailed İt
teşekkürler :) gerçekten çok şımardım bu kutu ile :) Senin eşin koyukırmızım olduktan sonra hiiiç merak etme bence (: