12 Şubat 2013 Salı

Doa Kozmetik Alışverişim ve Giftbox


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Geçen hafta bütün bloggerlar da okuduğum doakozmetiğin albenisine daha fazla dayanamayıp ben de sipariş verdim. Aslında geçen cuma gelmişti kargom ama ben ancak gidip alabildim. Ve hemen paylaşmak istedim sizlerle belki alışveriş yapacak olanlar vardır hala doakozmetikten haberi olmayanlar vardır belli mi olur :) 

Bakalım neler almışım:

Öncelikle saç toniğinin yazısını okuyunca gerçekten etkilendim. Çünkü "saç dökülmesi ve yağlanma problemlerinin etkisini azaltır" yazıyordu. İşte bu iki dertten çok muzdaribim ben özellikle yağlanma artık sıkılmaya başladım ikinci güne saçımın yağlanmış olmasından ! Bakalım işe yarayacak mı? Deneyimlerimden emin olduğum vakit blogumda yazısını yazacağım :) Fiyatı ise 10 TL civarında.

Hindistan Cevizi yağı ve Shea Butter tamamen meraktan alınmış yağlar :) Bakalım ne işe yarıyorlar dedim ve aldım. Ön araştırma yaptığımda her iki yağında saça çok iyi geldiği yazıyordu. Deneyip görelim bakalım. Hindistan cevizi yağı 6 tl civarı Shea Butter ise 4 tl civarı. 

Doa kozmetiğin en güzel yanı bence 20 TL ve üzeri alışverişe kargosunun ücretsiz olması tabii fiyatları da gerçekten piyasa değerinin altında. Ayrıca müşteri ile ilgililer gerçekten. Şansımdan Aras kargonun bulunduğum şubesi ile de sorun yaşamadım çünkü kargoyu üç gün içinde geri göndermeleri gerekirken benim ricam ile beklettiler. Kısacası ben çok memnun kaldım alışverişimden ilerleyen günlerde tekrar alışveriş yapacağıma eminim ki gül suyu elma sirkesi fln alacağım :) Siz de merak ettiyseniz buyrun sizi doakozmetiğe alalım :)



Daha önce blogumda sizlere Sevgili Özgecan ile böyle arada bir birbirimize kutular yolladığımızdan bahsetmiştim :) Hatırlayanlar vardır hatırlamayanlarda gift box başlıklarımı inceleyebilirler :) Bir süredir böyle hediyelerimiz devam ediyordu ama blogda yayınlamıyordum :) Bugün kutum elime geçince nasıl mutlu oldum okulda anlatamam. Hemen paylaşmak istedim sizlerle :) Ben lila kutu vanilya kutu gibi kutulara üye olmak yerine böyle hediyeleşmeyi daha çok seviyorum. Çünkü az çok birbirimizin nelerden hoşlandığını biliyoruz artık ve kutularımız da gerçekten işimize yarayacak ürünlerden oluşuyor. Ki gördüğünüz gibi çoğu şey tam boy :))) 

Cecile palet harika inanın özellikle göstermedim daha sonra yazısı gelecek ) İçerisinde 4 ton far 2 ton allık ve pudra var. At çantaya çık makyajını istediğin yerde yap çok sevdim ben inanın :)

I love ürünlerine zaten hastayım :) Bu glossu da bayıla bayıla kullanacağıma eminim :)

Ve ilk Clinique ürünüm bu benim merak ediyordum bu markayı iyi bir deneyim olacak bana (:

Duo Chorme ojeler de cidden çok güzeller bu rengi alırdım kesin alacak olsam :) 

Veee not defterim hızır gibi yetişti resmen ne zamandır arayıpta bulamadığım şey inanın (:

Biz böyle hediyeleşmeyi çok seviyoruz belli bir tarihimiz yok ne zaman müsait olursak ayarlayıp yolluyoruz. İnanın çok mutlu oluyorum ben hediyem geldiğinde de ben gönderdiğimde de :) 

Pek yakında blogda Koyukırmızı'mla da hediyelerimizi görebilirsiniz :) 

Siz de dilerseniz birbirinizle yapabilirsiniz bence :) 

Tekrar çok teşekkür ederim burdan da Özgecan :) 

3 yorum:

Moda Masalları dedi ki...

ne ara eline geçti ve daha da önemlisi ne ara bloga yazdın, çok hızlısın :) Benim için de zevkli oluyor, rica ederim. Beğenmene çok sevindim :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

gerçekten çok güzel canım abartmıyorum inan (: tekrar teşekkür ediyorum :)

Adsız dedi ki...

Write more, thats all I have to say. Literally, it seems
as though you relied on the video to make your point.
You clearly know what youre talking about, why throw away your intelligence
on just posting videos to your weblog when you could be giving
us something enlightening to read?

Feel free to visit my webpage quick cash payday
Also see my site: loan advance