7 Şubat 2013 Perşembe

City Color 4 lü Far Paleti


Merhaba canlarım,
Son zamanlarda birçok blogda bu farlardan gördünüz renk renk biliyorum ama yine de ben de yazayım dedim :) Zaten çok bir şeyde yazmayacağım.

Farlar özellikle fiyatlarından dolayı bir çok blogger tarafından denendi tasdik edildiler. Fiyatlarının 2.75 TL olması insanda ihtiyaç yoksa bile denemelik olsun alma hissi uyandırıyor :) Ben de o hisse kapılıp aldım ara sıra kullanıyorum da ama bitirebileceğimi hiç sanmıyorum. 

Farların aşağıda gördüğünüz gibi pigmentasyonları çok iyi değil. Soğuk tonlar olduğu için mi bilemiyorum. Özellikle mavi rengin swatchunu bile yapamadım :S Eyeliner fırçası ile ancak eyeliner şeklinde sürmüştüm bi kere o da tam lacivert gibi durmadı böyle morumsu lacivert oldu. Farlar inanılmaz sert yapıda bu sebeple tozutmuyorlar. 

Kalıcılık konusunda ikna ediciler problem yaşamadım yani :)

Aynası olması gayet güzel çantada rahatlıkla taşınabilirler. Açılma riskide pek yok kapağı bir hayli sıkı.

Kısaca özetlemem gerekirse fiyatına nazaran bir nebze iyi performansa sahip bir palet. Fiyatı ve kalıcılığı için bir set daha alacağım yeşil ve kahve tonlu olanını :) Denemeye değer kızlar özellikle far pek sürmeyen arada kullanmak isteyenlere ideal. 

Dipnot: Renkleri palette nasıl öyle karıştırmışım inanın bilmiyorum gri ve mavi sarı olmuş resmen, fotoğrafı çekerken fark etmemişim bile :S






3 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Ambalajı küçük ve çok sevimli ya o yüzden bende de bir alma isteği yaratmıştı ama bastırdım o isteği. İyiki de öyle yapmışım canım =))

bakimliolmakasktir dedi ki...

bastırmaya devam canım sakın kanma :) bunun yerine başka farlar alırız değil mi :)

Adsız dedi ki...

hiç iyi değil bence :) tavsiye etmem