17 Şubat 2013 Pazar

aQuas Cilt Tazeleyici Yüz Yıkama Jeli


Merhaba Sevgili Okur,
Bu hafta içi bitirmiş olduğum bu yüz yıkama jeli hakkında bir hayli fikre sahip olduğumu düşünüyorum :) Ancak neden yazmakta bu kadar geciktim onu bilmiyorum. Neyse biz konumuza dönelim bakalım bu jel hakkında firma neler demiş:

" İzlanda açıklarında, Atlantik Okyanusu'nun 7000 feet derinliğinden çıkan, mineral bakımından olağanüstü zengin, cilt düzeltici etkili hidrotermal Sækonungar Ocean Deep Water ile ciltte yağ dengesini oluşturmaya yardımcı olan cildi kurutmadan arındıran nemlendiren cilt besleyici ve yağ giderici içerir."

Evet firma bu jel hakkında böyle diyor peki ben katılıyor muyum? "HAYIR"

Ben bu jeli alırken üzerinde yazan sözlerden çok etkilendim.Gerçekten de etkileyici sözler değil mi? Hidrotermal olması, yüzü kurutmaması, dengeleme sağlaması, minerallere sahip olması vs vs. Hepsi çok güzel muhtemelen bir kısmı da doğrudur. Ama benim cildimi kurutuyordu! Ayrıca gerçekten pek bir etkisini de görmedim. Ne sivilcelerime ne siyah noktalarıma iyi geldi. 

Makyaj sonrası temizlikte kullandım ben özellikle bitsin diye. Temizleme sütü ile sildiğim cildimde hala kalıntılar oluyordu bu jelle yıkadığım halde tonikli pamuğumda görüyordum kalanları :S

Çok fazla köpürmüyordu. Zaten jellerde en sevmediğim özellik köpürmeyip üstüne bir de cildimden arınmıyor hissi vermesidir. Bu ikisi özelliği de bu jelde yaşadım ben.

Kısacası ben bu jelden hoşnut kalmadım tekrar alacağımı hiç sanmıyorum. A101 den 6 TL gibi bir şeye almıştım. 

Ben zaten jel kullanmayı sevmiyorum bunu bi kez daha anladım sevenlere mani olmam ama sevmeyenlere mani olayım bari dedim :) Bundan sonra köpük temizleyiciler kullanacağım sanırım. Tavsiyesi olan var mı?

9 yorum:

OcecikleriminYeri dedi ki...

Ben de alsam mı diye düşünüyordum iyi ki almamışım, uyarı için teşekkürleeer :)

Unknown dedi ki...

ben şuan pure beauty nin her cilt tipine uygun olan temizleme köpüğünü kullanıyorum. adı bu ancak krem kıvamlı benim cildim de karma ve siyah noktalarım var çok ortalama bir ürün toniğiyle birlikte kullanıyorum kullandıktan herhangi bir kir bırakmıyor.ancak çok yağlı bir cildiniz varsa önermem

Unknown dedi ki...

cildinin yağlı ve sivilceli olduğunu söylüyorsun yanılmıyorsam.. ürünü nasıl kullandığın çok önemli..şöyle ki;
1-temizleme jellerini yüzüne sürmeden önce ıslattığın avucunda köpürtüp daha sonra sürekli ıslatarak kullanmalısın..eğer yeterli temizlik yapmadığını düşünüyorsan işlemi tekrarlayabilirsin.
2- temizleme sütlerini yüzünü hafifçe ıslatıp eline bir miktar döktüğün sütü yüzüne hafif hareketlerle yedirdikten sonra ıslatılmış pamukla nazikçe temizlemelisin. işlemi tekrarlayabilirsin..cildin yağlı diye direkt olarak alkollü bir tonik kullanma..
3- cildin yağlı olabilir ama hassasiyeti vardır..hassas cilt ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim..sivilceler için lokal işlem yapmalısın..
ürün seçerken eğer bunları göz önünde bulundurursan daha rahat edersin..
ürünlerin üzerinde yazılanlar daima genellemelerdir...
seni kocaman öpüyorum.. dilerim yazdıklarımla seni sıkmadım..

bakimliolmakasktir dedi ki...

@Elif
aman canım dikkat tam zamanında yazmışım o zaman :)

@Begüm
Pure beauty yi merak etmiyor değilim listeye alacağım teşekkürler tavsiyen için =)

@serpil
ablacım tam tersi cildim çok kurudur benim temizleme jelleri de daja da kurutuyor o yüzden köpük alayım diyorum artık :S
temizleme sütü konusunda tavsiyelerini dinleyeceğim :) tonik ise maalesef evdeki stoğu eritmeye çalışıyorum bitince tamamen gül suyuna dönüş yapacağım (:

Unknown dedi ki...

ben yanlış anladım o zaman .. cildin kuruysa jellerden uzak duramanı söyleyebilirim..her ne kadar ciltler uygun çıkarsalar da pek başarılı olamıyorlar..birçok marketlerde satılan ürünler geneldir..sen ne olursa olsun temizleme sütünden vazgeçme derim..yoniklerin alerji ve kaşıntı yapmaması için, içine bir miktar tatlı su ilave edebilirsin..özellikle steril su olursa daha iyi olur..öptüm canım....

witchinpurpleplanet dedi ki...

ben de bunu gördüğümde elimde evirdim çevirdim ama kasaya götürmedim :) iyi yapmışım demek..yüz temizleyicinin kötüsüne hiç tahammülüm yok.Bu yazıyı yazman da iyi oldu,teşekkürler.

Kelebek Etkisi dedi ki...

bloguna bayıldım takipteyim benim blogumada beklerim
kelebeketkisi39.blogspot.com
sevgiler

Adsız dedi ki...

I was suggested this blog by my cousin. I'm not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble. You're incredible!
Thanks!

Also visit my blog post ... long term payday loans

Adsız dedi ki...

http://www.cafb29b24.org/docs/buyativan/#92780 ativan generic vs brand - ativan 1 mg overdose