9 Şubat 2013 Cumartesi

Alışveriş (Rossman + Watson's)

Merhaba canlarım :)
Evet yine dün kendimi tutamayıp son günlerin en büyük alışverişini yapmış bulunmaktayım :)İlk kez Rossman'a gidip birde büyük Essence indirimine denk gelince buna can mı dayanır tabii ki doldurdum ellerimi kollarımı :) Ardından da Watsonsa gittim dedim her zaman yolum düşmüyor ne ihtiyacım varsa alayım şimdiden :) Sonuca bakalım birer birer neler almışım.


Öncelikle Rossman'a gitmiştim. Şansımdan boştu ve her şeyden vardı :) Mağazaya ilk gidişim olduğu halde kendi ithal ettikleri ürünlere pek bakamadım (Alterra Rival de Loop gibi) Essence deki indirim yüzünden artık bidahaki sefere.

Eseence'in bir çok ürünü 3.5 liraya düşmüştü! Şaka gibi değil mi?

Esssence 01 ve 05 Jel Eyeliner: Bu eyeliner ları uzun zamandır istiyordum ben. Maybelline le ikisi arasındaydım. 3.5 lira olunca her iki rengide denemelik aldım :) Siyahı zor bulunuyordu ama şansımdan vardı.

Essence Souffle Touch Köpük Allık (020 Frozen Strawberry): Alırken tereddütlerim vardı ama yine fiyatı sebebiyle aldım ve eve gelip denediğimde iyiki dedim ya tekrar tekrar alabilirim kendisinde :) 

Essence Fix Matte Pudra: Bu pudra da yine 3.5 lira serisindeydi. Sonuncusunu ben aldım :) Bloglarda çok övüldüğü için meraktan aldım. Aslında yağlı bir cildim yok :) Beyaz bir pudra nasıl kullanırım bilmiyorum ama işte merak ve fiyat birleşince alındı :)

Essence I love Stage Far Bazı: Bu bazın seveni de sevmeyeni de çok bunu da 3.5 lira sanmıştım ama değilmiş :) Almış bulundum deneme amaçlı zaten merak ediyordum bakalım benim yorumlarım nasıl olacak. Fiyatı sanırım 8 TL.

Ped Kutusu: Fiyatı 1.90 tl. Almamdaki en büyük sebep Made in Turkey olması :))))

Rival de Loop Göz Makyaj Temizleyicisi: Yine deneme amaçlı meraktan alınmış bir ürün. Zaten seyahat boyu  fiyatı 2.5 TL. 

Theramed Ağız Bakım Sulu Diş Macunu: 20 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 3 TL idi yine meraktan aldım. Ağzı bakım suyunu ayrı kullandığım için ve bitmek üzere olduğu için denemek istedim.



Evet bir de Isana Duş Jeli almıştım. Hatta ne yalan söyleyim kokusunu çok beğenip hediye etmek amaçlı almıştım ama aşağıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi nasıl olduysa kapağı kırılmış poşette. Allahtan akmamış. Ben de kapağı tekrar kapatayım derken daha da kırdım :S Duş jeli almayacağım demiştim kendime artık sözüm vardı ama bana kaldı kendileri üzüldüm mü hayır kokusu harika :) Keşke kırılmasaydı ama ne yapalım :) Fiyatı 3 TL



Gelelim Watsons alışverişimee :) Öncelikle Rimmel den aldıklarımla başlayım.

Rimmel 02 Smokey Eyes Palet: Bu paletin 03 numarasını uzun zamandır istiyordum ama kendi yerinde görünce 02 numarası daha çok hoşuma gitti. İnanılmaz kadife bir yapısı var ipek gibi yaa harika bir far. Sanırım serinin diğer farlarında da gözüm var zamanla alacağım :) Bu farda indirim yoktu indirimsiz 20 TL

Rimmel Ojeler de bir hayli indirim var kızlar aklınızda olsun. Metal Rush ojeler hariç diğerlerinde 1.90, 2.25 ve 2.5 lira civarına düşmüş fiyatlar. Benim aldıklarım 1.90 ve metal rush olanda 5.49 TL


Pure Beauty ürünlerinde ise ikinci ürüne %50 indirim vardı. Ben de merak ettiğim ihtiyacım ne varsa aldım :)

Pure Beauty Bulgarian BB Krem: Bu BB krem hakkında çok olumlu yorumlar okudum. Yaza kullanmayı düşünüyorum. SPF 42 si var zaten. Fiyatı 23.90 TL

Pure Beauty Antioksidan Göz Kremi: Kullandığım göz kremim az kalmıştı. Sevgili Miskinkek'in blogunda çok memnun olduğunu okuyunca denemek istedim yine. Fiyatı 22.90 TL 

Bu ikiliden toplam 11.45 TL indirim oldu ve her ikisi beraber bana 35.35 TL ye gelmiş oldular :) 

Diğer ikili ise Pure Beauty Göz Altı Maskesi bu maskeyi deneyip yazacağım gerçekten çok ilginç bir ürün yine bir blogda görmüştüm çok hoşuma gitmişti. İki tane aldım her ikisi 7.5 TL ye geldi indirimle.


Bebak Acı Badem Sütü : Yüzümü temizlerken muhakkak önce temizleme sütü kullanıyorum. Evdeki bitmek üzere olunca bunu denemek istedim. Fiyatı 8 TL

Beauty Formulas Kömürlü Burun Bandı: Bu ürünü de denemek istiyordum. İndirimi vardı 6 TL idi :) Geçen Cettua aldım ama olsun bunu da denerim. Burun bandı hastasıyım fark ettim :S

Son olarak demek istiyorum ki kendimi tutamayıp yine bir sürü şey aldım. Ama sözüm var kendime 8 mart kadınlar gününe kadar hiçbir şey almayacağım kendime :) Oje konusunda da yine karar verdim uzunca bir müddet hiç oje almayacağım. (Flormar mat kırmızı ve siyah dışında :)

20 yorum:

MsMelYas dedi ki...

Ne kadar çok şeyler aldın.Hepsini güzel günlerde kullan.Bu arada şanslısın.Ben 2 haftada fazla Essence gel eyelineri arıyorum (siyah).Bir türlü bulamiyorum.Hatta dün Gratiste artık gelmeyecek diye satış görevlisi deyince yıkıldım.Kendimi kalemleri almakla avuttum.Yine de bugün Rossmana uğramak lazım.

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Ohooo, sen almis basini gidiyorsun, ne güzel seyler almissin öyle :D Kiskandim yaa. Bizim de essenceler indirimde, yeni ürünler gelecegi icin birkacini satistan cikariyorlar. Ama bizde sizden cok daha ucuz nihaha :P 0,95€!
Güle güle kullan cicilerini, insallah deneme amacli aldigin her seyi seversin! :-)

Tipik yasemin dedi ki...

:) Maşşallah , doldurmuşsun sepeti:),pure beauty ve rimellin ojelerinde gözüm kaldı ya bende gidip hemen almalıyım :D

Libra Makeup dedi ki...

Essence köpük allığında sim varmı merak ettim. Bende bir maybelline köpük allık var yapısı güzeldi ama simlerinden hoşlanmadığım için pek elim gitmiyor. Bu simli değilse almayı düşünürüm. Pure Beauty BB Krem'den memnun kalmayan yok gibi. Harika bir alışveriş olmuş, hepsini güle güle kullan:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@msmerlyas
canım bulursam ben sana alıp yollayım olur mu :) çok teşekkür ediyorum

@sevonu
teşekkür ederim :) katılmayı düşünüyorum en kısa zamanda (:

@ihertsu
maalesef ordan buraya gelene kadar fiyatlar 5 kat yükseliyor. 3.5 liraya bizim alabileceğimiz en uygun fiyat maalesef :S teşekkür ederim canım :)

@Libra
öncelikle teşekkür ederim Libra :) Ama maalesef bu allıkta da bol miktarda sim var ama beni rahatsız etmiyor seni rahatsız ediyorsa aman uzak dur :S

Merve Bağrıaçık dedi ki...

Canım ben Watsons'da Rimmelin o far paletini denerken çok beğenmiştim renklerini ellerinde bir tane kalmıştı baktım 3,5 lira hemen almıştım :)) 20 lira çok o palete çünkü o derece mükemmel bir palet değil çok tozlanıyor :/

Unknown dedi ki...

İnan sinir oldum.. Ben gidince herhalde beni görünce etiketi çeviriyorlar diye düşünüyorum..Aldıklarımın fiyatları hiç böyle ucuz olmadı Allah'a şükür.. Hangi ara bu fiyata düştü de benim haberim olmuyor.. Aldıklarını güle güle kullanmanı temenni ediyorum canım..

bakimliolmakasktir dedi ki...

@merve
şansıma işte canım merak edince indirim olmadan aldım renkler çok güzel ama henüz kullanmadım umarım sorun yaşamam teşekkür ederim uyarın için :)

@serpil şahin
ablacım valla kısmet işte ben de öyle denk geldim normalde ben çok indirim takip ederim ama denk gelemem bir türlü çok iyi oldu bana bundan sonra sana da haber veririm indirim olunca (: teşekkür ederim.

Unknown dedi ki...

geçenlerde ben de alışveriş yaptım oradan pek indirim yoktu..Acaba dikkatimi çeken şeyler yok muydu diye düşünüyorum.. Kızım da aynen senin gibi gidip buluyor indirimlileri.. ben gariban da nerde bindirim var o zamanlarına denk gelirim..Böyle giderse sipariş listesi yapıcam sana ve koyukırmızımıza.. öpüyorum..

Unknown dedi ki...

canım şimdi aklıma geldi yeni yazımı girdim bakarsan ve fikirlerini bildirirsen sevinirim...biliyorsun sizler kıdemlisiniz, fikirleriniz benim için önemli..

deeptone dedi ki...

isana duş jeli.
hemen alıcim.
:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@serpil şahin
seve seve alırız ablacım merak etme sen :) hemen bakıyorum postuna.

@deeptone
kokusu harika kesinlikle almaya değer bir ürün :)

MsMelYas dedi ki...

Bu arada şekerim,Rival de Loop göz makyaj çıkarıcısı çok iyi.Ben de deneme boyu aldım.Çok memnun kaldım.

bakimliolmakasktir dedi ki...

benim biraz gözümü yakıyo ama güzel temizliyor gerçekten :) yalnız the balm time balmın üzerine temizleyici tanımıyorum :)

Alice Makyaj Diyarında dedi ki...

Hepsini güle güle kullan:) Jel eyelinerden ben çok memnun kaldım umarım siz de kalırsınız. Rival de Loop'un makyaj temizleyicisini merak ettim. Bu tarz bir ürün arayışı içerisindeyim çünkü.

Teşekkürler!

bakimliolmakasktir dedi ki...

bende kullanmaya başladım ve çoook memnun kaldım gerçekten :) rival de loop ta fena asyılmaz seyehat boyunu deneyebilirsin (:

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Merhabalar.Bloğumda küçük bir çekilişim var.Katılırsanız Mutlu olurum.
Makyajkelebeği

Adsız dedi ki...

Güzel günlerle bitirmeniz dileğimle güle güle kullanın.. Sevgiler..

Bloguma beklerim eklerseniz sevinirim..:)

http://carpediem35lin.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

essence ojje yi göstermedin

Adsız dedi ki...

essence ojje yi göstermedin