15 Şubat 2013 Cuma

Alışveriş (Gratis)


Merhaba Sevgili Okur,
Fırsat bulmuşken geç yazmayı sevmediğim alışveriş postumu yazmak istedim. Malumunuz Gratis sevgililer günü sebebiyle The Balm da %40 indirim yapmıştı. Yararlanmasam olmazdı koşa koşa gittim hemen :) Tabi bir de Essence indiriminden aklımda kalanları da almak istiyordum. Ha bir de yakında katılmış olduğum hediyeleşme etkinlikleri için de bir şeyler alayım derken yine bir sürü şey aldım. Ve söz verdim kendime uzunca bir süre kesinlikle kozmetik alışverişi YOK! (İhtiyaçlarım hariç ama ihtiyacım da kalmadı inanın) Bakalım neler almışım.



Uzun zamandır makyaj bazı almak istiyordum. 3 marka vardı aklımda olmuşken The Balm olsun hem de indirimde dedim ve Time Balm makyaj bazını 19.50 TL ye aldım :) Şuan için çok memnunum.

Far ve karıştırma fırçası almak istiyordum. Deneme amaçlı aldım ama ilk izlenimim iyi olmadı :S Fiyatı 14.50 TL idi. 

(İndirimli fiyatlar bunlar)




Essence den aldıklarıma gelirseeeek hepsi indirimde olan ürünlerdi yani hepsii 3.5 TL :)

Gel Eyeliner Fırçası zaten bir tane vardı ben de yedekledim. 
3 lü Concealer sadece meraktan aldım ama kızarıklık için olan kısmı kullanırım muhtemelen sık sık.
Stay All Day Far Tatlı bir pembe bu tarz farları seviyorum denemek için aldım henüz denemedim ama :)
Smokey Eyes 2 li Palet 01 numara olsa kesin kahve tonlusunu alırdım ama bunu da belki kullanırım diye aldım. Siyah farla pek aram yok aslında.
My Base makyaj bazı ise yine deneme amaçlı alındı. Time Balmım bitince boşluğa düşmeyim diye :))
Dudak Kalemi ise tatlı bir pembe çok güzel olduğunu okumuştum bloglarda pek kalem kullanmam ama bakalım ne yapacağım :)

İşte hepsi 3.5 TL olunca göze görünmeyen birleşince çok olan ürünler :) Ama merakımı hayli gidermiş olacağım dimi :)




Son olarakta yiğenime Nivea Sabun 1 TL idi buda :)
Ve 25 TL üzeri alışverişe Maybelline XXL Pro maskara 5 TL idi ona da dayanamadım aldım :)


Bundan sonra birde Doa Kozmetiğin %50 indirimine dayanamayıp bir alışveriş yaptım bugün onlar gelince onu da paylaşacağım ve alışveriş faslını kapatacağım. Ciddi anlamda bir yerden sonra israfa giriyor bu alışverişler. Özellikle şu günlerde okulumun Sosyal Yardımlaşma Vakfına başkan yardımcısı olmuşken fakir öğrencilerime yardım yapmak varken ürün stoklamaya ya da meraktan bir sürü alışveriş yapmaya niyetim yok umarım başarabilirim. Sosyal Yardımlaşma konusu için ayrıca bir post yazacağım ilgili arkadaşlarım varsa lütfen bana ulaşsınlar. Çok ÖNEMLİ bir konu çünkü bu!!!

12 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

balmın fıçasını bende aldım ve bayıldım !!! essence in o üçlü kapatıcısı vardı bende ama illah ettrmişti :)) Essence dudak kalemi sanırım 07 numara cute pink :) bndede var .Tek başına kullanıldığında bile mükemmel duruyor :) güzel günlerde kullan hepsini :))
SEVGİLER...

Tuba Şahin dedi ki...

Güle güle kullan canım benim çok güzel şeyler almışsın =) Sosyal yardımlaşma konusunu da çok merak ettim. En kısa sürede ayrıntılarıyla yazını bekliyorum =)

Unknown dedi ki...

güle güle kullan canım :))

Sibel

Unknown dedi ki...

Bu essence indiriminden bende faydalandım ama bazı pek hoşuma gitmedi :) hepsini iyi günlerde kullan..

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Her sey cok guzel gule gule kullan, ve o onemli yazini da bekliyorum, dedigin gibi fakirlere yardim etmek varken kozmetik on planda olmamali, cok haklisin! :-)

Tipik yasemin dedi ki...

Balm indiriminden balmjovi palet aldım, bide yanında çanta veriyorlarmış unutmuşlardı broşürlerinde görüp geri döndüm , verdiler bana :D bende maybillene rimele 5 tl olunca dayamadım, alayım bir deneyeyim demiştim :D üstelik essenceden 1 tane rimel almıştım :D Fiyatı uygun olunca cezbediyor işte :D

miyavkedicik dedi ki...

Mükemmel hepsine bayıldım.. Ben de Cuma günü Gratis e gitmiştim fakat nerdeyse talan edilmiş burdaki Gratis.. İndirimli ürünler nerdeyse bitmiş. Kendime zorla birkaç şey seçebildim.. Hepsini güzel günlerde kullan arkadaşım..:))
Çok selam ve sevgilerle...

bakimliolmakasktir dedi ki...

@pekbilmiş
sanırım fırçayı ben beceremedim kullanmayı :) essence ürünlerini tamamen iyi mi kötü mü demeden 3.5 lira değil mi amaan nolcak diye aldım :) ama kalem cidden çok güzel cute pink evet :) teşekürler canım (:

@koyukırmızı
canım benim çok teşekkür ederim bu konuyla ilgili yarın inşallah güzel bir post yapacağım senin destek vereceğine eminim zaten kiii :)

@sbldmrc
teşekkürler Sibel Hanım :)


@Hayat Paylaşınca Güzel
Time Balmdan sonra ben de sevmem heralde ama son kalmıştı bir daha alamazsam diye aldım :) mantıksız bir alışveriş oldu :S

@iheartsu
teşekkür ederim canım yazımı tamamen okuyup bu kısma dikkat ettiğin için yarın postu yaptığım da inş desteklerinizi bekliyorum.

@Jaz Jelibin
Ben de indirim var diye çantayı vermezler sanıyordum ama verdiler pek mutlu oldum :) Rimeli de dediğin gibi evde bir sürü rimel var hatta açılmamışlar var ama dayanamadım aldım uygun olunca :) Ahh bu indirimler yok muu :)

Unknown dedi ki...

KİA reklamındaki kurtçuk gibi alışveriş yaparken tam almıyim diyorsun hemen ordan kafayı uzatıp alsan mı acaba? deyince herşey iptal..sanırım sana da öyle olmuş hepsi çok güzeller güle güle kullan canım..öptüm..

bakimliolmakasktir dedi ki...

aynen öyle oldu ablacım tutamadım kendimi şeytan sağdan sağdan al hepsini dedi ben de aldım :)

SihirliGünlük dedi ki...

Çok güzel şeyler almışsın, toplu gösterdiğin resimde hepsi çok cici görünüyor. Ben hangi Gratise gitsem bişey bulamadım :)

Adsız dedi ki...

I don't know whether it's just me or if everybody else experiencing problems with your blog.
It looks like some of the text within your posts are running off the screen.
Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well?
This could be a issue with my internet browser because I've had this happen previously. Appreciate it

Also visit my weblog :: cash advance fayetteville nc