23 Eylül 2012 Pazar

Flormar Kaş Farı EB02

 

Merhaba Sevgili Okurlarım,
Çok eski bir alışveriş postumda bu kaş farını göstermiştim ama yazısını yazmak bu güne kısmetmiş. Ben aslında o gün flormara kaş kalemi almak için gitmiştim daha o günlerde kaş farından fln haberim yok tabi. Flormar'ın satış elemanı kaşlarıma bakıp hiç almadığımı da görünce bana kaş farı önerdi. Denediğimde de hoşuma gitti ve aldım direk o gün bugündür kullanıyorum zaten :)

Ben henüz kaşlarımı hiç aldırmadım ve gören bir çok kişi de buna inanmıyor maşallah kaşlarıma çok düzgünler sadece ara ara seyreklik var ama belli bile değil bu da tamamen kaş yapımla alakalı. Saçlarımı genelde kızıla boyarım ki kendi rengide zaten kestane tonlarında ama kaşlarım gri cidden gri gülmeyin :D bana öyle geliyor en azından :) Kaşlarla saçların aynı renkte olması çok önemliymiş bir yerde okumuştum. Bunun için saçlarıma ve ten rengime en uygun olan bu rengi seçtim flormardan. Zaten 2 ya da 3 seçenek var sanırım çok hatırlamıyorum.

Sonuç olarak kaş farı bence makyaj için çok önemli. Kesinlikle yüzde makyajın bir bütün halinde durmasını sağlıyor. Kalem sadece kara kaşlılara yakışıyor ya da ince kaşlılara tabi bu benim fikrim :) Ne çok kalın ne çok ince ise kaşlarınız ve benim gibi kalem kullanmak istemiyorsanız bu far çok ideal duruyor. Hafifçe far fırçası ile alıp azıcık sürüştürünce miss gibi oluyor :)) Saçınız başınız makyajınız yüzünüz fıstık gibi oluyor :)))

Fiyatı da 10 lira gayet uygun yalnız şahsım adına bunun yanına bir de Essence in kaş kitini almayı düşünüyorum alınca farklarını da yazarım :)



4 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

benim kaş farım da bitmek üzere canım bunu kesinlikle deneyeceğim =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

denemelisin tatlım :) bir ara da beraber essence inkini deneriz (:

bakimliolmakasktir dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Tuba Şahin dedi ki...

Canım Essence'inkini almıştım ben bir türlü ısınamadım. Renkleri fln uymadı bana ben de kuzenime verdim =)