21 Eylül 2012 Cuma

Bardaklaşma Etkinliği Hediyelerim

 
Merhaba Sevgili Okurlarımm :)
Kocaman bir paket aldım dün hemen bugün fotoğrafladım ki sizinle paylaşayım diye. Görüyorsunuz yukarıda kocaman bir kareye sığdıramadım o kadar doluydu ki paket boşalt boşalt bitiremedim :) Sevgili Madam Dö Gonc'un 2. kez düzenlediği kupalaşma etkinliğine katılmıştım. Sabırsızlıkla sonucunu bekliyordum bazı sebeplerden dolayı paketim gecikse de sonunda kavuştum ya nasıl mutluyum anlatamam :) Etkinlik sonucunda biz Sevgili turuncu oda ile eşleşmiştik. Güya kupalaşma etkinliği idi amaa görüyorsunuz her şeyy var paketimde :)) İyi ki biz eşleşmişiz diyorum vee tek tek fotoğraflara geçiyorum :)


 
Bol bol bitki çayı tüketen biri olarak hiç böyle demlikli kupam yoktu inanılmaz mutlu oldum görünce :) Deseni ve rengi de bitirdi beni :) Mavi hastası birine cuk oturdu vallahi (: Yanındaki güzel pakette çukulatalarım vardı. Paketin yapılışı turuncu odanın blogunda var bence inceleyebilirsiniz :)

 

Makyaj seven bir insana en güzel hediyedir aseton oje lip gloss ve far aplikatörü haksız mıyımmm :) O şekilli cımbıza da bayıldım harika ve çok orijinal bir cımbız yaa :)

 

Bu daaa harika şalımla (ki ben inanılmaz şal seven biriyim) kırılan kupam :S maalesef kargocuların dikkatsizliği sebebiyle kırılmış kupam çokta şeker görünüyordu ama çok parçalandığı için yapıştırmam mümkün olmadı maalesef :(

 
O üstte ki paketin yapılışı da var Sevgili turuncu odanın blogunda :) içerisinden aşağıdaki çilekli kolye çıktı :)) Ne kadar şirin değil mii :) Hele o lavabo temizleyiciye var ya bayıldım. Sen ne kadar orijinal bi şeysin öylee :) Laf aramızda çeyizime koydum bile :D  Aşağıdaki makyaj çantasına da bayıldım been :) Çantama koyacağım böyle küçük boy makyaj çantam yoktu o kadar iyi oldu ki çok sevidnim gerçekten :)

 
 
Yukarıda gördüğünüz gibi o kadar güzel bir etkinlik oldu ki benim için kullandıkça canım arkadaşımı hatırlayacağım. Çok anlayışlı bir insana denk geldim inanın ve çok sevdim kendisini. Tekrardan çoook teşekkür ediyorum. Yeni etkinliklerde görüşmek üzereee :)

6 yorum:

mosguetravelerMosguetraveler dedi ki...

GÜZEL GÜNLERDE KULLANIN
İADEYİ ZİYARETE GELDİM

journey of my hands dedi ki...

canım benim ne güzel şeyler yazmışsın..çok teşekkür ederim..hepsini güle güle kullan..kırılan kupan için çok üzüldüm..iyiki iki tane kupa almışım..sanki içime doğmuş :) eğer bir bardak geçmeseydi eline bardaklaşma etkinliğini yerine getirmiş saymazdım kendimi :)) kocaman kocaman öpüyorum seni,sevgiler

Tuba Şahin dedi ki...

Hepsi birbirinden güzel birbirinden tatlı canım benim.. Güle güle kullan hediyelerini =)

Çiy Tanesi dedi ki...

hediyelere bakarken yoruldumm ne kadar da çok göndermiş ( : güle güle kullannn. bende cmbıza gerçekten bayıldımm çok orjinal hepsi ayrı ayrı harikaaa. iyi günlerde kullan sevgiler ( :

Adsız dedi ki...

çok güzeller ii günlerde kullan cnm :)

nabrut fıdıllıoğlu dedi ki...

vayy gerçekten hediyeler harika:)