10 Eylül 2012 Pazartesi

Amway BODY SERIES G&H Cilt Sabunu



Merhaba Sevgili Okurlarım,
Hayli zaman oldu biliyorum ama hayatımı düzene oturtamıyorum bir türlü düzen olduğunda da benim içimden bilgisayarı açmak gelmiyor. Her şey muamma olunca rahatsız oluyorum belirgin olsun istiyorum olmuyo ne olacaksa olsun artık diyorum bir an önce... Her neyse bugün güzel bir sabun anlatayım istedim ona geçeyim ben en iyisi.

Bu sabun yaz başından beri evdeydi arada bir yüzümü yıkıyordum ama aslında sürekli kullanmak için elimdeki neutrogena greyfurtlu yüz yıkama jelinin bitmesini bekliyordum şükür bitirdim :) onun da yazısını yazacağım bir ara inş. Bir süredir düzenli kullandığım bu sabuna ben hayran kaldım :) yapısı kokusu temizlemesi nemlendirmesi ile gönlüme taht kurdu.

Bir kere ben sırf yüzümden çıkmıyormuş gibi geldiği için jel temizleyicileri kullanmayı pek sevmiyorum. Hani böyle sıvı sabunla elimizi yıkarız da hala elimizde var hissi verir işte ben ondan nefret ediyorum. Bu hem bazı jel temizleyicilerde var hem de bazı sabunlarda. Ama işte bu sabun öyle değil hemen köpüürüyor dolu dolu köpükleri yüzünüze sürüyorsunuz sonra suyla iyice duruluyorsunuz ve kesinlikle kalmıyor yüzünüzde. Zaten kuru olan cildimi kesinlikle kurutmadı sonra ardından tonik kullandığımda hiç leke kir çıkmıyor desem biraz abartırım ama cidden çok iyi temizliyor yüzü :) kokusu bal gibi zaten şeffaf bir sabun yiyesi geliyor insanın :) kalıpları normal sabunlar kadar büyük değil maalesef ne kadar sürede tükenir bir tanesi bilmiyorum henüz bitirmedim :) ama zaten üçlü olarak satılıyor ve üçlü fiyat 22 lira.

Amway ürünlerini çok iyi tanımasamda içeriklerinin kesinlikle doğal olduğunu biliyorum sırf doğal diye onca ürünlere ne paralar veriyoruz bence doğallığı yanında bir sürü artısı olan bu sabunu denemelisiniz eğer sabun kullanmayı seviyorsanız :) online satın almak için buraya tıklayın :)


Dipnot. Bugün öğretmen atamaları yapıldı ben açıktayım zaten biliyordum ama yine de üzüldüm adam akıllı çalışamadığım için... İki yakınım Şırnağa atandı onların yerinde olmayı ister miydim galiba evet çünkü seneye oraya gitmeyeceğim ne malum değil mi? Keşke demek yanlış biliyorum bu sene önüme bakmam lazım çok zorlu bir yıl beni bekliyor bana dua edin nolur :S Ha bir de çok yoğun tempoda çalışacağım uykuya dayanamıyorum kesinlikle gece 1 saat az uyusam öğlen mutlaka uyuyorum ya da gece hemen uyuyorum. Bu sene az uyuyup çok çalışmam lazım buna nasıl engel olacağımı bilen var mı yoğun tempoda çalışacağım için de takviye ürünler kullanmak istiyorum. İlk olarak aklıma GNC markası geldi beni zinde tutacak bir şeyler bilen var mı :) tabi az uyumama da yardımcı olursa sevinirim :)

5 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Benim sabunlara düşkünlüğüm var yaa .) Hatta az once kullandım alterra sabunumu .) Yavru kusum bnm sana en buyuk tavsıyem tum olumsuzluklara ragmen hedefınden şaşma.. Gerisi Allah'ın takdiri..

Tuba Şahin dedi ki...

Canım benim sen sıkma canını. Bu sene olmadı ama seneye olur. Vardır herşeyde bir hayır.
Ben de sabunlardan özellikle kaçınıyordumki kuru olan cildimi daha da kurutmasın diye ama madem kurutmuyor diyorsun denenebilir aslında. Çünkü ben de senin gibi o durulanmamış hissini sevmiyorum. Dualarımız da seninle.. Şimdilik seni ne zinde tutar bilmiyorum ama diyetisyenim tatilden bi dönsün ona gider gitmez senin için soracağım =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@artemis
bebeğim benim bi daha alırsam bir tanesini de sana göndereyim inş bu sabunun :)
sağol tatlım benim üzerinden zaman geçince biraz daha iyi oldum çok şükür.

@koyukırmızı
kuzuuummmm benim canımmm sen var ya bitanesin :) artık daha iyiyim sayende biliyosun dimi :)

bu sabunu mutlaka denemelisin tatlım eğer imkanım olurda ben sipariş verirsem üçlünün bir eşide senin merak etme :)

merakla bekliyorum tatlım önerilerinizi :)

Duysev dedi ki...

Merhaba,
Ben de Amway ürünlerinin hastasıyım ve Amway'ın ürün yelpazesinde Nutriway isimli bir marka var. organik içerikli besin destek ürünleri markası bu. Uykusuzluk yapmak yerine daha zinde olmak ve odaklanmayı arttırmasıyla ünlü Ginseng haplarından alabilirsin. Ben uzun süre kullandım ve çok memnun kaldım. 3 kere okumam gereken şeyi bir kere de okuyup geçiyordum. Aklımda kalıyordu. Başarılar!

Adsız dedi ki...

slm bende bu sabunu kullandım ciddi bir şekilde faydasını gördüm herkese tavsiye ederim yüzümde leke kalmadı ve sivilcelerde çıkmıyor artık çok şükür böylece kendimi çok özgür hissediyorum.. :))