18 Temmuz 2012 Çarşamba

Sebamed Q10 Lifting Eye Cream


Merhaba Sevgili Okurlarım :)
Ne zamandır post giremiyorum inanın hem çok yoğunum hem de evdeki bilgisayarlara sırayla bir şeyler oluyor :S Zaten fotoğraf makinemde yok :( eskiden çekmiş olduğum fotoğrafların postlarını giriyorum yavaş yavaş bunlar bitince ne yapacağım inanın bilmiyorum :( Her neyse elbet bir çaresi bulunur :) 


Yine uzun zaman önce yapmış olduğum eczanemizde.com alışverişimde satın aldığım diğer Sebamed göz çevresi kremimden bahsedeceğim. O dönem kullandığım makyaj temizleyiciden miydi nedendi bilmiyorum ama göz çevremde aşırı derecede bir kuruluk vardı. Tam o dönemde eczanemizde.com da %40 indirimi de görünce fırsattan istifade bunu da attım sepete :) iyi ki de almışım diyorum şimdi.



Sebamedin bu ürün için vaad ettiklerini yukarı da görüyorsunuz. Açıkçası 28 gün düzenli kullanmaya çalıştım özelliklede bekledim post yazmadım etkisini görebilir miyim diye ama kırışıklıklara etkisini bir direk göremedim maalesef ama bu çok normal ben henüz 24 yaşındayım ve 28 günde de kırışıklıklarda gözle net bir şekilde görülecek bir kırışıklık giderimi pek mümkün değil. Ha tabi laboratuvarlarda filan görülebilir net şekilde :) 


Benim için önemli olan nemlendirme boyutuydu o da yeterli geldi bana hatta çok memnun kaldım nemlendirmesinden :) kırışıklık için de geleceğe yatırım yapıyorum. Bir dönem düzenli kullanamadım ama artık her gün düzenli olarak kullanıyorum. Genellikle gece yatmadan evvel yüzümü güzelce yıkayıp (sabun ya da jelle) kuruladıktan sonra uyguluyorum. Bazen iki kaşımın ortasına da sürüyorum kırışık çok orada diye :))) 


15 ml az gibi görünsede inanın düzenli kullanımda bile 2 aydan fazla gidebilecek bir ürün zaten sadece göz çevresine uyguluyoruz. Fiyatı ise hala aynı eczanemizde.com da yani %40 indirim devam ediyor satın almak isterseniz tıklayın :) ve 13.65 TL ye bu ürüne sahip olun :)))






Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir krem. Daha önce hiç göz çevresi kremi kullanmadım ama bunu yeterince beğendim. Başka markalarda denerim büyük ihtimalle bu tüp bitince bakalım o zaman yorumlarım nasıl olacak :) 


Dipnot: Yeni bir blogger arkadaşımız var desteklerinizi esirgemezseniz çok sevinecek alisverisitiraflarim.blogspot.com teşekkürler :)

5 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Ben de uzun zamandır hangi göz kremini kullansam diye düşünmekteyim. Anti aging bir ürünü tercih ederim aslında. Fiyatı da uygun. Senin tavsiyene uyup hemen kapıyorum bir tane. Ayrıca uzun uzun aralar veripte kendini özletme =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

kesinlikle tavsiye ediyorum canım hiç pişman olmazsın :) şimdiden güle güle kullan
anti aging kullanmaya başlamak lazım bi yerlerden dimi ama :)

Adsız dedi ki...

Bu ürünü bende kullanmıştım... inanın hiçbir olaganüstü etkisi yok, sıradan basit ve etkisiz buldum, fiyatı uygun denemek isteyen alıp tabiki kullanabilir, ancak mucize filan beklemesin... adı var sanı yok bence... sebamedin şampuanları güzel cilt ürünleri ı ıı :(

zeyno dedi ki...

bugün aldım. satan güzellik uzmanı çok tavsiye etti uzun zamandır sebamed ürünleri kullanıyormuş ve göz altına bunu kullanıyormuş cildi harikaydı.kolay emildi cildimi tahriş etmedi bakalım 28 günde yapabilecek mi vaat ettiklerini:)

Adsız dedi ki...

I think that everything published was very logical. But, what about this?

what if you were to write a killer title? I mean, I don't wish to tell you how to run your blog, but suppose you added something to maybe get folk's attention?
I mean "Sebamed Q10 Lifting Eye Cream" is a little vanilla.
You ought to glance at Yahoo's home page and watch how they create article titles to get viewers to open the links. You might add a video or a pic or two to get people interested about everything've written.
Just my opinion, it might make your posts a little bit more interesting.


Visit my blog post ... great point
My site :: great point