27 Temmuz 2012 Cuma

Oriflame Far


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Sahuru beklerken fırsattan istifade bir post gireyim dedim, iyi de ettim sanırım :) Benim gibi sahuru bekleyen varsa canları sıkılmasın okuyacak post olsun :))

Bu Oriflame farı ben alalı belki 2 3 sene olmuştur. Gördüğünüz gibi çeyreğini bile kullanmamışım. Ben göz makyajını çok seviyorum ama kalem çekmek daha kolay geliyor, sürüp çıkıyorum. Vaktim olduğunda genelde far sürüyorum ama çok fazla sürmediğim için de pek beceremiyorum. Mesela bu fardaki iki renk aslında beraber sürüldüğünde birbirine çok yakışıyor ama işte ben beceremiyorum :( artık vaktim oldukça youtube gurularının filan makyaj videolarını izleyeceğim. İşe başlayınca hızlı makyaj yapmam şart olacak :) Çirkin bir öğretmeni kimse istemez değil mi :))))

Farın swatchlarını yapamadım malesef biraz tarif edeyim o yüzden her ne kadar koyu görünsede çok koyu olmayan bir mor lila arası ve bronz renkler bir araya gelmişler. Ben zaten bronz hastasıyım ciddi ciddi :) morla da dediğim gibi çok yakışıyorlar. Oriflame güzel renkler de bir far tasarlamış. Pek tozutmuyor rengini göründüğünden açık veriyor. Çok pahalı değildi ama tam fiyatı hatırlamıyorum tabi bir de hala var mı yok mu onu da bilmiyorum ama sanırım üretimde yok :) En azından renk uyumlarında fikir edinebilirsiniz diye yazdım bu postu da zaten :)

3 yorum:

Tuba Şahin dedi ki...

Yok canım satıştan kalkmış bu far. Bende makyaj yapmayı youtubedaki videolardan öğrendim diyebilirim. O videoları izlemeden önce makyaj yapmayı biliyorum sanıyordum oysa =)

bakimliolmakasktir dedi ki...

O kadar yıl olunca normal tabi :)
aslında bu gece bir kaç video izleyip sabaha denemek lazım :))
cidden makyajın m sini bilmiyorum ben o yüzden daha çok cilt ürünleri paylaşıyorum sanırım :)))

Adsız dedi ki...

If you are going for finest contents like me, just pay a visit this
website every day because it gives quality contents, thanks

Here is my weblog :: payday loan direct lenders only