6 Temmuz 2012 Cuma

Kitaplaşma Etkinliği Hediyelerim


Merhaba Sevgili Okurlarımmm :)
Geçtiğimiz günlerde Sevgili Damla'nın düzenlemiş olduğu kitaplaşma etkinliğine katılmıştım. Sevgili Muyurtla eşleşince nasıll da iyi ettiğimi anladım :) Bakar mısınız şu fotoğraflardaki güzelliklere :) Güya kitaplaşıyorduk ama biz içimizden gelen ne varsa onları da ekledik paketlerimize. Nasıl içimizden gelmesin ama o kadar samimi o kadar güzel bir dostluk kurduk ki bir anda :) bu gördükleriniz az bile bizim hissettiklerimiz yanında :)

Canım dostum bana istediğim Kayıp Gül'ün yanına İskerder Pala aşkımı görüp bir de İskender Pala kitabı iliştirmiş :) Kozmetik aşkım da zaten herkesce malum Diadermine kreme baayıldımmm ikinci kullanışım ama farkı gördüm yani o kadar yazısını mutlaka yazacağım :) Ojeler ise renkleri müthiş :) İlk defa deniyorum bu markayı ama sevdimmm :) kocaman ve çok şirin şişeleri var :) tırnaklarım uzasın sürüp sürüştüreceğim :)) Ya o bilekliklere ne demeliii ne zamandır saatimin yanına takabileceğim bir bileklik almak istiyordum ama fırsatım olmamıştı :) o kadar güzel oldu ki saatimle çook sevdim benn :) İnci bileklik ise kolyesi küpesi yüzüğü olupta bilekliği olmayan set incimi tamamladı. Bu kadar kalp kalbe karşı olur :)

Ben böyle etkinliklere katılmayı hediyeler göndermeyi çoook seviyorum :) Hele böyle güzel dostlar edince daha daha bir seviyorum :) Tekrar iyi ki diyorum ve Muyurt'uma çooook teşekkür ediyorum. Canımsın :)

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Canım Dosttum benimm beğenmene çok ama çook sevindimm :) Güzel günlerde kullan ve dilerim kitaplarıı çok seversinn :) ay yine mutlu oldum benn :D çok sağol Kıymetli Dosttum çok ama çok sağoll.

Artemis-Tanrica dedi ki...

Güle güle kullan bebeğimmmmmmm .))
Sınavdan sonra oje postunu beklıyorum .))

Gurme Şirine dedi ki...

severek oku tatlım...
hayırlı cumalar...
güzel haftasonları diliyorum...
kocaman sevgiler...

Adsız dedi ki...

Canim cok ama cok iyi etmissiniz! Gercekten harika bir fikir! Nasil güzel dostluklar olusuyor bu blogger da öyle degil mi? :)

Ojelerin siseleri gercekten harika görünüyor.

Sevgiler
DyG`STyLe

ZENDEBA dedi ki...

coook güzel güle güle kullan :)
senin blogunda cok hosuma gitti, sende benim blogumu ziyaret edersen cok sevinirim :)
-> My Blog :)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan.Blogun hosuma gitti ve Kayıp Gül 2'yi görünce yorum atmak istedim :) Kitap beni hüsrana uğrattı.. İlk kitabı bitirdiğimde birçok arkadaşıma tavsiye edip ve çoğuna yenisini alıp hediye etmiştim.. Gel gelelim 2. serisinde umarım sen hoşnut kalırsın..

bakimliolmakasktir dedi ki...

hepinize çok çok teşekkür ediyorum canlarım bu aralar pek yorum yazamıyorum :S

muyurtum sana ayriyeten teşekkürler :)

Adsız dedi ki...

Blogunu yeni keşfettim, çok keyifli postların var :) üyenim, bende seni üyelerim arasında görmek isterim :)
http://zs-zsezgin.blogspot.com/

★nasli_ dedi ki...

Yakışır sana ojelerrr güle güle canım :)

www.nzlsyn.blogspot.com

Adsız dedi ki...

guzelmıs kutaplar benımde en begendıgım melek -ıstanbul hatırası ahme umıtın kıtabı olmusdur harıka bısı okumalısın ıkısınınıde cok surukleyıcı..

Adsız dedi ki...

My partner and I stumbled over here by a different page
and thought I might check things out. I like what I see so now i'm following you. Look forward to finding out about your web page again.

My web site: payday loans no credit checks