1 Temmuz 2012 Pazar

Maybelline ColorTattoo On And On Bronze 35


Merhaba kızlar,
Yaklaşık beş gündür bloga yazı giremiyorum rekor oldu benim için :) önümüzdeki beş gün de sanırım pek ilgilenemeyeceğim blogla ama sınava son 5 gün var. Bana dua edin kızlar şu sınavdan güzel bir puan alayım atanayım ve daha güzel kozmetik ürünleri tanıtabileyim size bol bol :))))

Aslında ben bu color tatto farı alalı yaklaşık 2 ay oldu ama neden bir türlü yazısını yazamadım bilmiyorum :) Uzunca bir zaman kullanmaya ve deneyim edinmeye fırsatım oldu ama bu sayede. Tecrübe edindiğim durumlara gelecek olursak. Ben farı çok sevdim 2 aydır sık sıkta kullandım çeşitli şekillerde. Bir kere tam bir krem far (: Rengine ise hastayım ben bronz renkte adından da belli zaten. Swatch yapamadım maalesef yaptıklarım da hoşuma gitmedi zaten bir sürü blogda görmüşsünüzdür :) Yaz için taaam ideal renk bronz bronz :)))))

Kalıcılığı dedikleri kadar var Adana sıcağında o nem de bile akma yapmadı bu da gayet güzel lakin eğer gözünüze biraz fazla sürerseniz yoğunca mutlaka çizgilere dolma yapıyor gördüğüm kadarıyla ki benim gözümde hiç bir far öyle olmazdı. Ben de anladım ki bu krem farı incecik bir eyeliner üzerine de hafifce kaşa kadar çok ulaşmayacak şekilde bu farı sürmem lazım :)

Kısaca bir çok blogger gibi ben de bu fardan çooook memnunum denk geldikçe diğer renklerini de alacağım bir koleksiyon. Fiyatı ise indirimsiz 15 18 civarıydı sanırım indirimle 8 10 TL ye geliyor.




Dipnot: Watsons larda ürünlere yapıştırdıkları bandroller çıkarmaya çalışınca ki çıkarmadan olmuyor etiketini de çıkarıyor ürünün :S farklı bir yol bulsalar pek bir sevineceğim şu hale bakın :S

6 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Şunlardan bi ben alamadım .)) Adana sıcagına dayanması benim için süper olur .)) Güle güle kullan bebegımmmm .))

bakimliolmakasktir dedi ki...

sağol bebeğim tam senlik bir rengi var mutlaka almalısın :)

BÜTÜ dedi ki...

güle güle kullan :) bende artık alabilsem diyorum :)

Adsız dedi ki...

Canim sinavlarin icin sana bol sans diliyorum! :)

Sevgiler

bakimliolmakasktir dedi ki...

teşekkür ederim Bütü en kısa zamanda güzel bir indirim olur da alırız bir sürü :)

Sağol duygucum :)

Gurme Şirine dedi ki...

maybellinenin ürünlerinide bende kullanıyorum...
Hollandada yaşayan arkadaşım geldiğinde getirmişti...
çok memnunum...
çok kaliteli bir marka ...
sevgiler...