26 Temmuz 2012 Perşembe

Hediyeleşme Etkinliği Hediyelerim


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Son günlerde aslında yoğun olmamama rağmen yine de post giremedim :S Ramazandan dolayı sanırım. Bir de fotoğrafları bilgisayara atmakta zorlanınca dün gelen bu güzelleri hemen yazamadım. Geçtiğimiz günlerde Sevgili incitanesi-cangız'ın düzenlemiş olduğu hediyeleşme etkinliğine katılmıştım. Konseptimiz belliydi. Kütüphanemizden bir kitap, bir ruj ve bir takı.

Eşleşme sonucunda kendisiyle eşleştik ve gecikmeden kargolarımızı yolladık :) dün öğlen saatlerinde kapı çaldı hemen koştum :) Resmen kaptım elinden postacı amcanın paketimi :D çok heyecanlı olunca fotoğraf çekmeden paketi açmıştım sonra fotoğraf için geri soktum içine hediyelerimi :)

Gördüğünüz gibi kitabımız tanınmamış bir yazardan ama gayet güzel bir kitap elimdeki iki eser biter bitmez başlayacağım :) Rujum tam nude renginde gayet güzel bir renk :) zaten nude renk rujum yoktu seviyordum ama almaya fırsatım olmamıştı çok güzel bir tesadüf oldu. Kolyenin güzelliğine bakar mısınız Sultanın Hareminden bir kolye cidden üzerinde yazdığı gibi :) Ben çok beğendim işe başladığım da çok lazım olacak kolyeler :) Ojemse kırmızıııı asil rengim daha önce de dediğim gibi kırmızının yeri başka ben de :)

Canım arkadaşıma çok teşekkür ediyorum hem böyle güzel bir etkinlik düzenlediği için hem de bu güzel hediyeleri bana yolladığı için :) Yeni etkinliklerde görüşmek üzere (: Çok seviyorum ben bu etkinlikleri yaaa :)

2 yorum:

Bayanbilen dedi ki...

Kitap güzel görünüyor. :]

cangz dedi ki...

Güle güle kullan canım beğenmene sevindim.:)