23 Temmuz 2012 Pazartesi

Flormar True Color Lip Gloss


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Malum ramazan geldi artık pek vaktim olmuyor nete girmeye :) buraları boş bırakmakta istemiyorum ama arada bir cee ee deyip kaçmak lazım değil mi unutulmamak için :)

Aslında pek lip gloss sevmediğimi söylemiştim o zaman sadece bi tane lip gloss um vardı ama artık üç tane oldularr :) Bu harika flormar lip gloss umu ise çoook sevdiğim canım arkadaşım koyu kırmızı hediye etmişti. O günden beri çantamdan ayırmıyorum dışarı çıktıkça da sürüyorum. Ben lip gloss un yaza yakıştığını düşünüyorum çünkü ne kadar yapış yapış olmasa da ıslak olduğu için saçlar dönüp dolaşıp yapışıyor. Ben saçımı yazın mutlaka topladığım için lip gloss sürdüğümde hiç sorun yaşamıyorum.

Bu lip gloss un özelliklerine gelirsem eğer yapış yapış his maalesef bunda da var ama öyle aşırı derecede rahatsız edecek gibi değil. Rengi ise aşağıda gördüğünüz gibi şeffaf sıvı içinde pembe simler var. Dudak rengini alıyor ve ışıltılı ıslak bir görünüm veriyor. Yaz günlerinde hafif makyaklarda mutlaka kullanılması gerek bence :) Bir de bu lip gloss u özellikle makyaja yeni başlayan gençler rahatlıkla kullanabilirler. Hatta benim kızım olsa ben kendim alırım ona bi tane :)

Kısacası ben bu gloss umdan da çok memnunum :) zaten canım arkadaşım almış nasıl memnun olmam kiiii :) Kış gelene kadar rahatlıkla ve severek kullanacağım :) Tek kötü yanı sürekli çantamda taşımamdan mı bilmiyorum yazıları silindi :S

4 yorum:

kitten dedi ki...

bende de vardı bu glosstan, nude tonlarında bir tane. çok seviyordum ama çabuk bozuldu diğer glosslarıma göre, geçenlerde atmak zorunda kaldım

lila dedi ki...

Rengi çok güzelmiş. Ben dudaklarımı sık sık yaladığım için maalesef ruju kullanamıyorum. Ama hep imrenmişimdir.

Gurme Şirine dedi ki...

bende ruj yerine bu lip glosslardan kullanıyorum....
hayırlı ramazanlar canım....

Tuba Şahin dedi ki...

Güle güle kullan canım benim sevindim beğenmene =) Ben de bu yaz bol bol kullanıyorum bu glossu favorilerim arasında =)