29 Temmuz 2012 Pazar

Essence Far Fırçası ve Komili Bebe Şampuanı


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Çok uzun zaman önce yaptığım bir Gratis alışverişim de bu far fırçasını görüp zaten ihtiyacım olduğu için hemen sepete atmıştım. İyiki de almışım diyorum :)

Bu far fırçası hakkında bir çok blog yazarının yorumlarını okudum. Benim de yorumlarım aşağı yukarı aynı olacak. En başta uygun fiyata iyi düzey bir fırçam olsun diyorsanız sizin için biçilmiş kaftan. Mükemmel demiyorum ama dikkatinizi çekerim o mükemmellik biraz daha ecotoolslara, mac lere, sephoralara fln kalsın değil mi :)

Ben kendisiyle hem kaş farımı hem de normal farlarımı sürdüm her ikisinde de performansını beğendim. Yani normal bir far fırçası benim gibi hiç far fırçasınız yoksa ve edinmek istiyorsanız mutlaka denemelisiniz diyorum.

Gelelim Komili Bebe şampuanına bu şampuanı ise fırçalarımın temizliğinde kullanıyorum. Gayet güzel temizliyor fırçalarmı ki biz zaten bebişlerimizi de (yiğenlerimi) bu şampunla yıkıyoruz :) O yüzden güvenim sonsuz temizliğine. Fırçamı ilk günkü gibi yapıyor yani fırça yumuşaklığını koruyor. Tabi bunun en önemli şartlarından biri de fırça temizliğini geciktirmemek ve fırçayı doğru metodla yıkamak. Bir videoda izlemiştim fırça temizleme işlemlerini ancak nerede izlediğimi hatırlamıyorum maalesef ama youtube da vardır mutlaka videolar izlemenizi tavsiye ederim.

Essence fırçayı 5 TL ye Komili Bebe Şampuanını 1.35 TL ye almıştım. Ancak o şampuanı şuan marketlerde 5 TL ye fln gördüm şok oldum :S keşke o zaman 3 5 şişe daha alsaymışım :S


4 yorum:

neyapsam? dedi ki...

Bende far fırçası için uygun fiyatlı bir marka arıyordum canım hızır gibi yetiştin valla :). Peki allık fırçasını kullandın mı? Gidince allık,far ve eyeliner fırçalarının üçünüde almak istiyorum. Umarım dökülme yapmazlar.

bakimliolmakasktir dedi ki...

Eyeliner fırçasının far fırçasından başarılı olduğunu okumuştum canım benim ama allık fırçasını bilmiyorum :)

Bayanbilen dedi ki...

Fiyatları uygunmuş. :) Güzel de görünüyorlar. :) Bu arada çekilişime beklerim. :) http://bayanbilen.blogspot.com/2012/07/ilk-cekilisimiz.html

sevda s. dedi ki...

Ben de dalin ve antibakteriyel el sabunumla yıkıyorum :)