27 Mayıs 2013 Pazartesi

Muhteşem Bir Gün ve Muhteşem Hediyelerim :)


Merhaba Sevgili Okurlarım,
Bugün uzunca bir zamandan sonra inanılmazzz güzel birgün geçirdimmm :) aslında geçirdik demeliydim. Sonunda aylar sonra tekrardan Koyukırmızı'mla buluştuk ve harika ötesi birgün geçirdik. Gördüğünüz gibi bol bol yedik fotoğraf çekindik alışveriş yaptık ve en önemlisi sohbet ettik. Nasıl özlemişiz birbirimizi anlatamam. Ben hep diyorum ya bu blogunda bana verdiği en güzel dost en güzel şey Koyukırmızı'm. Anlatılmaz o inanın yaşanır =) 

Günümüzü kısaca anlatayım ve hediye kısmına geçeyim sabırsızlanıyorum çünkü :) Canım dostumm taa Ankara'nın bir ucundan sırf benim için buralara geldii beraber Forum'a gittik. Güzell bi yemek yedik ki fotoğraflamayı unutmuşuz açlıktan (: Ardından Gönül kahvesine gittik ve tatlı krizimizi bastırdık gördüğünüz gibi :) 

Güzel ojelerimizi fotoğraflardık :) Sonra Flormara Gratise gittik pek doğal olarak (: Ordan da Starbucks'a gittik. az vakitte çok şey yapıp çok şey konuştuk :) Aslında daha çok fotoğrafımız var ama hepsini buraya atmak istemedim şuan instagrama atıyoruz bir yandan devamını da gün içinde instagramdan paylaşacağız. Eğer bizi takip etmek isterseniz "bakimlikiz" ya da "koyukirmizi" yazmanız yeterli. 




Malumunuz daha önce Bizim Kutu adıyla karşılıklı aylık hediyeleşmelerimizden sıkça bahsetmiştim :) Bu ayki kutularımızı bilerek geciktirdik bu görüşme günümüz için ki aynı anda birbirimize verebilelim diye :) Aşağıdaki iki aylık bir kutu ama benim kutum senelik gibi dolu görüyorsunuz. İnanılmaz mahçup oldum anlatamam. Benim geniş gönüllü dostum ona ne desem az gelir biliyorum. Bitanesi'n diyorum sadece...



Toplu olarak hediyelerimi yukarıda görüyorsunuz :) Hemen tek tek göstermek istiyorum.


İlk olarak Dalan'ın bu çook güzel seti var :) Ben böyle setleri seviyorum zaten. Seve seve hepsini kullanacağımmm. Zeytinyağlı her şey güzeldir!



Neutrogena'nın Pembe Greyfurtlu Jelini kullanmıştım ama peelingini de merak ediyordum. Evdeki peelingimde az kalmışken tam isabet oldu :) Kokusu muhteşem kii (: Sebamed Vücut Losyonu testerı ise losyon seven biri olarak bana faydası olacak bir ürün denemem ve almam açısından.



Bunlar ise günlük kullanım için özenle seçilmiş şeyler =) Klozet kağıtlarına bayıldım açıkçası kesinlikle özellikle yolda veya avmlere giderken yanıma alacağım. Her bayana lazım bunlardan! 
Solo'nun mini tuvalet kağıdına ise çıktığından beri hastayımmm :) Çok şeker değil mi amaaa :) 
Benri kağıt sabunları ise ailecek pek seviyoruz biz :) Çantaya at yola çık :))



Flormar karıştırma fırçası ve kaş fırçası çoğunuz bilmezsiniz ama canım dostum iyi biliyor benim pek fırçam yoktur yeni yeni almaya başladım hatta :) Çokta pahalı fırçalar alamıyorum karıştırma fırçası alalım diyorduk hep bana, bana kalmadan canımm halletmiş bile kaş fırçasını da denedim bile süper bir fırça fotoğraflarını çektim bile kullandıkça yazacağımm :)



Bunlarda ojelerimm =) Renklerin güzelliğine bakar mısınızz :) Hele ki GR un holiday koleksiyonunda muhtemelen aylarca ulaşamazdım ben iyiki Koyukırmızı'm vaar :)



Hatırlayanlar varsa almak istediklerimin listesinde Kate Moss 107 numaralı rujda vardı ve ben gittiğimde bulamamıştım ve çok sinir olmuştum. Tekrar Watson'sa gitme ihtimalimde zayıftı. İş böyle oluncaa beni unutur mu dostum hemen almış bir tanede bana (: 
Flormar Revolition Ruj malum yeni çıkan bir seri benim de aklımda olan bir seriydi ama uzun zaman ruj almam artık diyordum ben kiii paketimden çıkıverdii :)
Rimmel Apocalips Kırmızı Ruju ise yine bir konuşmamızda kesin alacağım demiştim hiç unutur mu benim dostumm (: Apocalips serim oldu resmen evde =))




 Veee daha bitmedi okumaktan yoruldunuz biliyorum :)) 

Maybelline Dream Touch Allık bu allıklara da çok güzel diyorlardı bloglarda ileride bir gün denerim diyordum (: Beklememe gerek kalmadı kii =)

NYX Allık ise yine uzunca zaman alamayacağım bir ürün ve markaydı. Malum atanamadığım için imkanlarım kısıtlı her markayı denemeye çalışıyorum ama olmuyor tabii :S O kadar mutlu oldum ki bu allığı görünce anlatamam...

L'Oreal Pembe Far bu farı ben istedim aslında hediye olarak kabul etmiyordum ama canım benim sağolsun parasını almadı zorla kendime hediye aldırttım yaa çok utandımm (:

Essence my base in ise sarı alt tonlusu varmış ben de bu da pembe olanı ikisine de sahibim artıkkk :) 

Yine Essence I love Runaway highlighter sa evde highlighter ı olmayan biri için harika bir hediye oldu :)



Farkındayım çok uzun bir yazı oldu ama inanın o kadar güzel bir gün geçirdik ki :) Hangi birini anlatayım bilmiyorum. Hediyelerim ayrı güzeller, beraber geçirdiğimiz vakit ayrı güzel. Özlemişiz ya o kadar çabuk geçti ki vakit anlamadım bile ben. Canım dostummm iyiki varsın ne kadar teşekkür etsem az olur hatta sana ne yapsam ne desem az olur inşallah en kısa zamanda yine görüşebilirizzz <3 

Dipnot: Rujların allıkların tam isimlerini yazmadım zamanla blogda ayrıntılı yazılarını yazacağım için eğer merak ettikleriniz varsa sorun ben yazarım :)

İnstagram dan bizi takip için "bakimlikiz" ve "koyukirmizi" yazmanız yeterli. Koyukırmızım'ın blogu için ise tık tık :)


Gelecek Yazı : İnstahafta # 5


8 yorum:

fluses dedi ki...

hediyeler çok güzelmiş güzel günlerde kullan.ben şu klozet kapağı örtüsünü merak ettim.nerelerde satılıyor acaba bir bilgin var mı?

Esin D. dedi ki...

Çok güzel bir gün geçirmişsin belli, çok sevindim adınıza. ^^ Hediyelerin de gerçekten çok güzelmiş, hepsini güzel günlerde kullan. :)

miyavkedicik dedi ki...

Sevgili arkadaşım çok çok güzel bir gün geçirmişsiniz cidden bayıldım. Hediyeler ne kadar gğzeller gerçekten.. koyukırmızı yı ben de yakından takip ediyorum dünyalar iyisi keza sen de öylesin. Ne güzel bu arkadaşlığınız inşallah uzun yıllar sürsün. Selamlarımı gönderiyorum ..:))

bakimliolmakasktir dedi ki...

@fluses
öncelikle teşekkür ederimm :) klozet kapağı örtüsü gratiste satılıyormuş ama ben de hiç görmemiştim (:

@like a cat
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun :)

@miyav kedicik
teşekkür ederiz :) gerçekten inanılmaz bir gönlü var benim canım dostumun :) çok sağ olun inşallah ömrümüz boyunca böyle olmayı diliyoruz...

Unknown dedi ki...

Cicilerin pek güzeller :)
Güzel bir gün geçirince ne çok şey birikiyor değil mi insanda,her duygu yoğunlaşıyor bissürü oluyor.:)
Ben de böyle olurum,antal anlat bitiremem,o yüzden anlıyorum seni:)
Güzelliklerin daimi olsun canım.
Muhabbetle..

Nesesiz dedi ki...

Ne güzel ne şekerli bi günmüş:) Hediyelerinin hepsi birbirinden güzel, hangisini deneyeceğini hangisini seveceğini şaşırır insan:) Güzel günlerde kullan tatlım hepsini:)

bakimliolmakasktir dedi ki...

@umut seperim
kesinlikle canım içim içime sığmıyor durup durup hediyelerimi fotoğraflarımı yokluyorum arada bir de olsa şöyle fevkalede günler geçirmek insana inanılmaz iyi geliyor :) çok teşekkür ediyorum Allah daha güzel günler versin sana da :))

@B.Bilge
kesinlikle şaşıyorum ben de iiçim gidiyor hepsini kullanmaya :)) teşekkür ediyorum (:

ÖZLEM ÖZBEK KARACA dedi ki...

çok keyifli bir post olmuş canım,keyifleriniz daim olsun inşallah